Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tsunade-sama → Phantom Duck

Καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα με το avatar κ την signature, προσπαθώ να τα αλλάξω κ μου εμφανίζει το εξής μήνυμα "Unable to save picture".K τα δύο είναι μέσα στα όρια. Συμβαίνει κάτι με το site? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Jun 07 2009 12:27
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Κοιτά δεν συγκρίνονται Lenalee και Robin.Η μια είναι ένα αθωούτσικο κοριτσάκι κ η άλλη είναι γυναικάρα με τα όλα της.(Αυτό με το yuri ευτυχώς δεν συμβαίνει με εμένα, είμαι δηλωμένη shounen fan κ όχι yaoi εννοείται!!!) Το D Gray man για εμένα ήταν ίσως ένα από τα πολύ αγαπημένα μου anime που έχω δει ως τώρα από την άποψη ότι μου άρεσαν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι χαρακτήρες του, κακοί κ καλοί.Ναι σωστά βρήκες, το μανάρι στο profile μου είναι ο Tyki Mikk (κ όχι husbando...I'm married to Kuchiki Bya-kun marimo!αυτός είναι ο εραστής....:hahaha:).Κ ναι δεν είναι μια όμορφη έκδοση του Frankenstein, οι σταυροί είναι σύμβολα.Δεν θα σου spoilαρω την σειρά, θα κάτσεις να την δεις, πιστεύω θα σου αρέσει.Αν κ σε anime πιστεύω ότι αξίζει επί χίλια παρά σε manga.Αλήθεια, την ξεκίνησες? Τώρα το βίαιο είναι σχετικό.Δεν είναι Berserk που ξέρεις ότι δεν μ'άρεσε αλλά δεν είναι κ lame story τύπου περπατώ εις το δάσος...Έχει την πλοκή του (που για εμένα τα έσπασε!), έχει action scenes, έχει κ μάχες ως συνήθως καλών κ κακών. Όταν βρεις χρόνο ξεκίνησε την, δεν θα χάσεις!:ureshii:
Jun 07 2009 11:29
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Κάποιος (για την ακρίβεια κάποια) το παρατήρησε... αμήν, καιρός ήταν... domoooo!! :nanana: *εφέ συγκίνησης* Δεν άλλαξα καθόλου γούστα στις γυναίκες αγαπητή, μια προσωρινή παύση έκανα όπως είπα! :tensai: Δεν λέω, καλή-χρυσή και η Lenalee με τα μποτάκια της (απ' αυτήν πήρα την έμπνευση για τα χρώματα του προφίλ μου άλλωστε ;)), αλλά την waifu μου δεν την έχει... proof: [spoiler][IMG]http://img7.imageshack.us/img7/4531/nicorobinbymangakris.jpg[/IMG] [IMG]http://fc03.deviantart.com/fs42/i/2009/119/c/c/Nico_robin__One_piece__by_diabolumberto.jpg[/IMG] ... λιώνει παγόβουνο και μετατρέπει γυναίκα σε yuri, δεν συμφωνείς; :nbleed: /pervert off[/spoiler][SIZE=1]επίσης, καλύπτομαι από ενδεχόμενο clutch XD[/SIZE] Έριξα μια ματιά στο manga του D.Gray btw (καθαρά μια ματιά δλδ, δεν το διάβασα... καθώς τακτοποιούσα όλα τα chapters του κάθε volume σε έναν φάκελο για να το διαβάσω πιο εύκολα σαν έρθει η ώρα... perfectionist freak :P) και έμαθα ότι ο χαρακτήρας που έχεις για prof pic (και husbando σου νομίζω; :hmmm:) λέγεται Tyki Mikk ή κάπως έτσι... σε μια από τις πρώτες φάσεις έκανε κάτι πολύ αηδιαστικό με την καρδιά του Allen... :puke: Τελικά αν κατάλαβα καλά, παρ' ότι shonen, έχει αρκετή βία για το είδος του ε; Ή κάνω λάθος; Επίσης συμπέρανα ότι αυτά που έχει στο μέτωπο ο Tyki είναι πολλοί σταυροί μαζεμένοι και όχι ράμματα... τον είχα περάσει για αντίγραφο του Frankenstein όταν τον πρωτοείδα!! :hahaha:
Jun 07 2009 03:23
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Oi που πήγε το marimo profile σου? Αλλάξες γούστα στις γυναίκες, άλλαξες γούστα κ στα χρώματα?τς, τς, τς... Για όλα η τρελοκοτσιδού φταίει!!!Α ρε Robin - chwan...αχ κ να΄ξερες!
Jun 07 2009 00:55
Photo

Zoro → Tsunade-sama

ΟΚ μόλις τώρα μου spoilάρισες όλη την σειρά... :frozen: κι εγώ που νόμιζα ότι θα πεθάνει κάποιος τελικά!! :if: Φυσικά και μου έκαναν πρόταση για ταινία OP... όπως και για το Dragonball Evolution 2, να παίξω τον Vegeta... ε, να χάσω τέτοια μαργαριτάρια και εγώ; XD Πάντως όπως είδες το μυαλό δεν νικάει πάντα την δύναμη, ο Kizaru το αποδεικνύει περίτρανα! :hahaha:
Jun 03 2009 00:13
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Άμα πεθάνει ο marimo θα πεθάνει κ ο Sanji γιατί δεν θα ξέρει με τι θα ασχολείται.Κ άμα πεθάνει ο Sanji θα πεθάνει κ ο Luffy από ασητεία.Κ άμα πεθάνει ο Luffy θα πεθάνουν κ οι υπόλοιποι γιατί Grand Line τους έταξε κ πήραν...αχεμ αχεμ... Σεναριακός πιστεύω κάπως έτσι θα γίνει άμα κάποιος πεθάνει από το crew.Ξέρω ξέρω έχω ταλέντο :hahaha: Τώρα για τον Kizaru... [IMG]http://4.bp.blogspot.com/_Nu4hn1lbrx4/SKbTHqONQYI/AAAAAAAAAZI/Zio67XHLvtQ/s400/cat+laughing.jpg[/IMG] Ο άτιμος του μοιάζει πάρα πολύ!!! Να υποθέσω ότι σου έκαναν κ σένα πρόταση για την ταινία?:hahaha:Αν βάψεις το μαλλί εννοείται...
Jun 02 2009 10:04
Photo

Zoro → Tsunade-sama

[IMG]http://img34.imageshack.us/img34/6820/gorou.jpg[/IMG] Moshi Moshi αγαπητή... σε παρακαλώ να μην φτάσεις σε τέτοιες βίαιες πράξεις γιατί θα μείνω χωρίς πράγματα να θαυμάζω στις κοπελιές αυτές! (ο από πάνω δεν είναι ο απαυτούλης, μόνο ένας που του μοιάζει και θα τον παίξει στην live action ταινία σαν βγει! :hahaha:) Και είναι capisci, οκ το τραυμάτισες ας πούμε! :hahaha: Btw λες να πεθάνει ο Zoro στο επόμενο; XD
Jun 01 2009 20:03
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Oi marimo! Αμα μου ξαναβάλεις foto του απαυτούλη, θα τρυπήσω τα boobs της Robin - chwan κ θα ξεριζώσω τα κοτσίδια της Lenalee!!!Capici? (το έγραψα σωστά ή το σκότωσα κ αυτό?:hahaha:) /εκβιασμός mode ==>FAILED :hahaha:
May 31 2009 22:33
Photo

Zoro → Tsunade-sama

[IMG]http://i410.photobucket.com/albums/pp188/Kurisu_Kun_Bucket/Kizaruman.png[/IMG] [B][I]Mooosshiii Mooosshiiiiiii... ore wa Kizaruuuuu!!! Moooshiii Moosshiiii!!! [/I][/B] [IMG]http://img32.imageshack.us/img32/6876/aozaru.png[/IMG] Wanna take it to the next level??? :hahaha: (damn δεν σε πρόλαβα... next time σαν ξαναμπείς η έκπληξη! :bleh:)
May 30 2009 15:51
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

:hahaha::hahaha::hahaha: Κ τι bishounen ε?Μες στην αλυσίδα!!!:awww: Τα μαστίγια μου λείπουν!
May 28 2009 13:42
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Αλλη φορα δεν σου ξαναλεω να δεις ανιμε-Αμεσως επιασες με τα μουτρα στα bishounen.Παλιολιγουρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:nbleed:
May 28 2009 13:38
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Η waifu είναι indd μοναδική, αλλά τι να κάνουμε που με το που σπόταρα την κοπελιά στην σειρά (μετά από τόσα καλά λόγια που άκουσα είπα να κατεβάσω και το anime και το manga για καλοκαιρινή πόρωση :hero:) να πετάει με μποτάκια ήταν instant win ??! :nbleed: Άρα παίρνει μια παύση για ένα μικρό διάστημα και μετά πάλι back στην μια και μοναδικό Nico μου. [SIZE=1] (το clutch ή grab να γλιτώσω και όλα καλά XD)[/SIZE] ... νταξ, έχει potential η τύπισσα... δεν είναι η κλασική μπαλονού που βλέπω στις περισσότερες σειρές, κι όμως απλά με μίνι και kawai face με κέρδισε, ελπίζω να 'ναι εξίσου καλή σε χαρακτήρα. :kawaii: Να υποθέσω ότι δεν την πολυπας δηλαδή; για να την χαρακτήρισες τρελοκοτσιδού... :P Damn, όλο ανεβοκατεβαίνεις κι εσύ :hahaha:, δεν κουράζεσαι;;; Και εγώ που νόμιζα ότι το πέρα δώθε Ιταλία-Ελλάδα ήταν κουραστικό. :dazed: Well, όσο το διασκεδάζεις... keep it up, υπάρχει χρόνος να τα πούμε, πλησιάζει καλοκαίρι. ;p Χαχα να σκεφτείς ότι όταν είχα πρωτοέρθει εκεί αν δεν είχα παρέα χανόμουν αμέσως, ούτε παραλία δεν ήξερα να κατέβω (για να μην έχεις απορίες άλλη μια φορά στο γιατί μ' αρέσει ο marimo ΧD)... τώρα πια νταξ... δεν ξέρω και όλους τους δρόμους αλλά τα βγάζω πέρα σε αυτούς που συχνάζω. Ιεροσόλυμα, lol, I rofled XD ... καλώς, μακάρι να αποδειχτεί αρκετός... καλού κακού πάρε και κάνα σταυρό και σκόρδο... just in case... till then so!!! :gotit:
May 24 2009 21:06
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έβγαλες την φωτογραφία της μιας κ μοναδικής Robin - chwan για να βάλεις την τρελοκοτσιδού Lenalee! :oo: Που ήσουν βρε κρυμμένος?Με φοβήθηκες???mwahahahaha! Κ τώρα που επέστρεψες εσύ, καιρός να χαθώ εγώ λιγάκι πάλι...Αύριο φεύγω για Σαλόνικα για τρεις μερούλες...Shopping therapy ftw!Θα ξεπαραδιαστώ πάλι...:bahhh: Ο Βόλος ήταν υπέροχος, μας έκανε υπέροχο καιρό κ γυρίσαμε σχεδόν όλη την πόλη...λίγο παράξενοι οι δρόμοι εκεί, χανόσουν πολύ εύκολα χιχιχι! Οπότε προβλέπω να τα λέμε από τα μέσα της εβδομάδας πάλι αγαπητέ Zoro - chin...κάπου εκεί θα καταφθάσει κ ο αγιασμός που παρήγγειλα από τα Ιεροσόλημα...πρώτο πράμα σου λέω!Δεν θα έχω να φοβάμαι τίποτα πια μετά!:hahaha: Καλούς ύπνους, καλές προετοιμάσεις για την εξεταστική κ sayonara προς το παρόν!
May 23 2009 10:04
Photo

Zoro → Tsunade-sama

... και τώρα που επέστρεψες εσύ στον messenger, χάθηκα εγώ... συγχρονισμός 10! (να μην με λένε marimo αλλιώς) :'D Μια πλησιάζει η εξεταστική, μια βαρεμάρα, μια ο ερχομός της ζέστης, μια η αύξηση της όρεξης για ύπνο... διαλέγεις και παίρνεις! XD Ελπίζω να τα πούμε κάποια στιγμή σαν μπούμε και οι 2 βέβαια... στο μεταξύ πως πάνε οι δουλειές και οι μετακομίσεις; Καλός ο Βόλος; :p Μόλις εφοδιαστείς με αγιασμό, απάντα! °w°
May 22 2009 17:29
Photo

Mad_Hatter → Tsunade-sama

εγω thanks για το accept :)
May 19 2009 17:57