Community Status Updates
Mad_Hatter → Tsunade-sama
hehehe :P
ολοι οι narutars/optards τα ιδια σκεφτομαστε :P
May 18 2009 18:16
Tsunade-sama → Mad_Hatter
[QUOTE][FONT=Arial][SIZE=3]kagebushin no jutsu! [/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Αν σου πω ότι κ γω αυτό σκέφτηκα!:hahaha:
May 18 2009 13:52
Tsunade-sama → Zoro
[SIZE=1][B]μάλλον ο παπάς να κάνει τον εξορκισμό δεν ήρθε ακόμη και καθυστερείς το γεγονός... καλά κάνεις *fear me*[/B][/SIZE]
[B][SIZE=1][/SIZE][/B]
:hahaha: Τον ξέχασα τον παπά!Λες να φταίει αυτό πάλι?
Από το Σάββατο μάλλον θα κάνω ένα δυναμικό comeback κ στο messenger οπότε θα μπορείτε να με τρώτε στην μάπα σας καθημερινά!
May 13 2009 15:03
Tsunade-sama → kelborn3
'Αδεια?I don't know this word :hahaha: Ακόμα κ η Hokage είναι workoholic...ας δουλεύει τον κόσμο ψιλό γαζί!
Αλλά εγώ σας θυμάμαι βρε κ χωρίς τέτοιες πολυτέλειες!:wooi2:
Πλάκα πλάκα, κάτι πρέπει να κάνω τώρα που έρχεται κ η εξεταστική...έχουμε διάβασμα!(λέμε κ κανα αστείο να περάσει η ώρα βρε αδερφέ!χιχιχι):wis:
May 13 2009 14:58
kelborn3 → Tsunade-sama
AXAXAXAXA καλο πολυ καλο-Που εχεις χα8ει βρε συ?Τοσο καιρο δε σε βλεπω και απορω που ειναι τα στη8η που αγαπω(τι ειπα παλι ο ποιητης:nbleed:)
Πως τα πας ομορφη-αποτι βλεπω με τι στιχομυ8ια με το ζορο σε εχει φαει η δουλεια.Αντε βρε και οταν παρεις αδεια να μας 8υμη8εις χΔ
:burningbe3:
May 12 2009 13:22
Tsunade-sama → kelborn3
Από το One piece latest episode:
[quote]οι ιδεες και τα μηνυματα που εκπεμπει ειναι [B]μαρκαν[/B] μπροστα.
[/quote]
Σαν να λέμε Malboro, Prince ή μήπως στριφτά?
Ή Toyota, Datsun, Mitsubishi (Lancer yeah!)?
Α ρε Panties Hunter...με έκανες κ γέλασα!
May 12 2009 13:03
Zoro → Tsunade-sama
/σλόουποουκ που τον έφαγε η βαρ... (ξε)κούραση μόουντ :d
Ναι, παρατήρησα και χάρηκα για το, έστω και μικρό, comeback σου στο forum... (δημόσια έτσι λέμε, έχω και μια εικόνα να διατηρήσω :whistling:).
[SIZE=1]μσν yeah, λογικά θα έπρεπε να πιάσει το κόλπο... αλλά δεν σε είδα ακόμη... :? μάλλον ο παπάς να κάνει τον εξορκισμό δεν ήρθε ακόμη και καθυστερείς το γεγονός... καλά κάνεις *fear me*[/SIZE] :tensai:
Α, καλά... Ιταλία νόμιζα ερχόσουν όταν μου πες για μαμά-πατρίδα, αλλά που... είπαμε με αποφεύγεις. :'D
Πήγες/γύρισες τελικά;
Μια χαρά είμαι γενικά, εξεταστική σε έναν μήνα και holy spirit. :frozen:
[SIZE=1]στο μεταξύ η όρεξη για διάβασμα και η αυτοσυγκέντρωση γιατί είναι πάντα αντίστροφα ανάλογες έννοιες; ή μόνο εγώ πάσχω απ' το σύμπτωμα αυτό; :nanana:[/SIZE]
Τα λέμε σαν ξαναμπείς Tsunade-swan! :Blissfull:
ps: το -chin στο τέλος του ονόματος αρχίζει και μ' αρέσει, μάλλον επειδή είναι ένα suffix που δεν έχω δει πουθενά αλλού πέρα από την Camie, αυτό θα πει μοναδικότητα. ;)
May 12 2009 00:46
Tsunade-sama → FireFistAce
Κ βρήκες άνθρωπο να τον χαλάει :hahaha:
Για τα προσχήματα δεν έχω βγει ακόμα στους δρόμους φωνάζοντας "SPOILERιάστε με"
/efi sarri mode off
May 07 2009 16:52
FireFistAce → Tsunade-sama
Παλι μου ξεφυγε spoiler για τον Ace στην Impel Down... (καταρα!)
Δεν πειραζει, ειναι το τελευταιο που λεω.
May 07 2009 12:23
Tsunade-sama → Zoro
Δεν μας έφαγε η δουλειά Zoro - chin, η μαρμάγκα μας έφαγε!Χαχαχα!Ευτυχώς μείωσα λίγο τις ώρες που πηγαίνω στη δουλειά...κ αυτό καιρός ήταν γιατί υποτίθεται σαν part timer ξεκίνησα κ full timer κατέληξα!
Anywayz i'm back nao from outerspace κ ήρθα να σας κάνω τη ζωή κόλαση για ακόμα μια φορά!:hahaha: *evil inner laugh*
To msn για κάποιο λόγο δεν δουλεύει πάλι, θα έφαρμόσω το γνωστό σχέδιο unistall/install κάποια από αυτές τις μέρες να δούμε αν θα γίνει τίποτα.
Που λες καλο μ'...Πάω Βόλο για ένα διήμερο λόγω ενός συνεδρίου που με ενδιαφέρει.Μακάρι να μην μου τα χαλάσει ο καιρός :colddd:And btw δεν έχω πάει ποτέ Βόλο so i hope i'll enjoy myself :wooi2:
Πως είσαι εσύ?Τι κάνουν οι Ιταλοί?(για τις Ιταλίδες δεν με νοιάζει, πάω στοίχημα ότι καλοπερνάς μαζί τους!μουχαχαχα)
Το avenge κομμάτι που μου παράθεσες...αχεμ...ήταν ομολογώ πρωτότυπο αν κ είχα στο μυαλό μου κομμάτι τύπου καλάσνικοφ, ούζι, ατομικές βόμβες κλπ.:hahaha: Μην ανησυχείς κ έτσι σε δικαιώνω μια χαρά!:hahaha:
Cya around Zoro - chin :byejg9:
May 07 2009 10:47
Zoro → Tsunade-sama
Γιωτούλααααα, που χάθηκες ωρέ ?!! :nanana:
Damn, πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε... :frozen:
... μα κι εσύ, δεν μπαίνεις και λίγο για chat... σε σπόταρα μια φορά πριν καμία βδομάδα, αλλά μου ξέφυγες... :'D
Μας έφαγε η δουλειά ε;
Όσο για το avenge κομμάτι, προσωπικά αν του κάνεις αυτό:
[spoiler=mature content,YHBW][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/9681/boobytrap.gif[/IMG][/spoiler]... θα θεωρήσω πραγματικά ότι με δικαίωσες!!!
[SIZE=1] kiddin :whistling:
[SIZE=2] ... και σε ποιά/ες πόλεις θα πας για να έχουμε καλό λόγο;[/SIZE]
[/SIZE]
May 06 2009 19:52
iristella → Tsunade-sama
(^ω^) ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές. Και σε σένα εύχομαι με την σειρά μου ότι καλύτερο. Χεχε μην ανησυχείς as long as i get to hear you i am happy,.
May 06 2009 18:48
Tsunade-sama → iristella
Χρόνια πολλά κοπέλα μου!Να χαίρεσαι το όνομα σου κ να είσαι πάντα καλά κ ευτυχισμένη!Sorry για την καθυστέρηση αλλά με αυτό το error του site ούτε τις ευχές μας on time δεν μπορούμε να δώσουμε!
May 06 2009 16:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed