Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
kelborn3 → Tsunade-sama
Αν και δε 8ελω να σου χαλασω το κεφι-τογεγονος οτι περασες τα μα8ηματα ειναι επειδη ειπα στον chuck να ασκησει πιεση στους κα8ηγητες σου επειδη εισαι γνωστη μου.
Αλλα επειδη ξερω οτι δεν 8ες να το παραδεχτεις να παρε να χαρεις
[IMG]http://fc34.deviantart.com/fs31/f/2008/236/9/5/Portgas_D__Ace_wallpaper_by_Nairu_chan.jpg[/IMG]
Ιούν 23 2009 20:24
Tsunade-sama → kelborn3
Βρε όργιο, αυτόν τι μου τον έβαλες, για μόστρα?
Χάθηκε να βάλεις κανάν Kaname, Byakuya, έστω Ace βρε αδερφέ (δεν λέω το όνομα του Frau γιατί πάλι θα με αρχίζεις να με κράζεις :hahaha:).
Ακόμα κ ο Juohmaru περισσότερο άγριος φαίνεται από τον τζιτζιφιόγκο σου!
Next time gief moar nosebleed dammit :P
P.s. Είμαι η Γιώτα κ μόλις έκανα hat trick ... κοινώς πέρασα κ τα τρία σήμερα!!!:wooi2:
Ιούν 23 2009 19:23
kelborn3 → Tsunade-sama
Γιοτουλα αμα χρειαστεις καμια βοη8εια με κανα εξεταστη μη διστασεις να με παρεις τηλεφωνο.
Θα φερω και ενα φιλο μου να με βοη8ησει και 8α δεις πως 8α αλλαξει ο εξεταστης γνωμη
[B]SAY HELLO TO MY LITTLE FRIEND
[/B][SPOILER][IMG]http://fc09.deviantart.com/fs15/f/2007/080/2/e/SSBB_Newcomer__Chuck_Norris_by_TheUltamate.jpg[/IMG][/SPOILER]
Ιούν 22 2009 11:04
Tsunade-sama → kelborn3
Καλό μου άλλαξε αυτή την συνήθεια των greekenglish...αρχίζει να επηρεάζει την ορθογραφία σου...!
Κ ναι το bishounen δεν το αλλάζω...είναι μια ευχάριστη ανάπαυλα μέσα στον κικεώνα των εξετάσεων (τι είπα πάλι η ποιήτρια?).
Για να καταλάβεις σε τι αποχαύνωση έχω φτάσει ξεκινάω εξετάσεις την προσεχή τρίτη με 3 μαθήματα (από τα 5 συνολικά!) εκ των οποίων το ένα προφορικό κ έχω λιώσει στο διάβασμα εδώ κ 2 βδομάδες.Είμαι τόσο αποχαυνωμένη που ανυπομονώ να βγει το νέο επεισόδιο του 07-ghost...:dazed:
Ιούν 20 2009 12:48
kelborn3 → Tsunade-sama
Pως εισαι βρε Γιοτα-χα8ηκες.Πως τα πας με την εξεταστικη-ελπιζω ολα καλα.Παντως σε παραδεχομαι ομως η εξεταστικη -εξεταστικη αλλα τα bishounen δεν τα αλλαζεις με τπ:hahaha:
Ιούν 20 2009 10:56
Zoro → Tsunade-sama
[quote=Tsunade-sama;317349]:hahaha: [FONT=Lucida Console][SIZE=2]Zoro - chin... χρείαζεσαι επιγόντως διακοπές καλό μου![/SIZE][/FONT][/quote]
Στους εξεταστές πες τα, καλή μου! :if:
Btw σχετικά με το spoilerbeam που έκανε από κάτω ο αγαπητός σουπερήρωας λέω μόνο ένα achtung, από κει και πέρα ο έχων θάρρος θα βγάλει άκρη χωρίς να πάθει τπτ (yeah, that was me!).
Ιούν 11 2009 21:56
kelborn3 → Tsunade-sama
Nomizω οτι τα παραλετε - εγω απλα σας ειπα για οτι γεγονοτα με ρωτησατε και τπ παραπανω.Αν τωρα σας τρωει ο κωλος σας εγω δε φταιω σε τπ :hahaha::hahaha:
Οπως λεει και η μαμα μου η8ελεστα και πα8εστα:gotit:
Αντε παρτε και ενα ακομα επειδη ξερω οτι 8α με ρωτησετε
[spoiler]Επειδη ξερω οτι 8α πατησετε το πρωτο σποιλερ
[spoiler]σας βαζω στο καπακι και 2 σποιλερ ωστε να σας δωσω μια ακομη ευκαιρια[spoiler]Αν επιμενετε ομως να δειτε το σποιλερ τοτε καντε ακομα 1 κλικ γτ αυτο που 8α δειτε ειναι ακρως μαγικο.[spoiler]Αν ειστε λοιπον σιγουροι πατηστε το επομενο σποιλερ για να δειτε αυτο:[spoiler]ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΜΛΚ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑς ΣΠΟΙΛΕΡ ΜΥΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ[spoiler][IMG]http://media.onemanga.com/mangas/00000002/000170972/19.jpg[/IMG][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler]
[/spoiler]
Ιούν 11 2009 18:07
Tsunade-sama → kelborn3
Kel - chan πέρνα σε παρακαλώ από το profile μου κ κοίτα το προτελευταίο post του Zoro.
Don't miss the spoiler tags onegai!:P
Κάνουμε ένα δημοψήφισμα κ η γνώμη σου είναι απαραίτητη κ αναγκαία!
Ιούν 11 2009 13:13
Zoro → Tsunade-sama
Τελευταία, κατά παράξενο λόγο είναι πολύ ήσυχος στο forum, ευκαιρία να πάρω το αίμα μου πίσω... αναμένουμε αντίδραση, ίσως!! :wis:
Ιούν 11 2009 00:01
Tsunade-sama → Zoro
Ok Ok :hahaha::hahaha::hahaha:
Απλά έλιωσα, δεν περίμενα να μου έβρισκες κ foto!
Οπότε κάνε τον σταυρό σου ο Kel να μην περάσει από το profile μου κ τις δει :wis:
...για τον θεό σου ακόμα γελάω...:hahaha:
Ιούν 10 2009 23:42
Zoro → Tsunade-sama
Και οι Hokage έχουν καρδιά απ' όσο φαίνεται και δεν σε αδικώ, το επεισόδιο ήταν δακρύβρεκτο!!! :nanana:
Έχεμ, η διάσωση ήταν πάντα σχετική για τα δεδομένα της... τουλάχιστον δεν κάθισε να κοιτάει και προσπάθησε να κάνει κάτι!!
(πάντως το είπα και στο thread αλλά την αδικούν την waifu μου στο anime τελευταία και δεν την σχεδιάζουν όπως παλιά... σκιάχτρο σαν την Uma Thurman την κάνουν πια... που είναι οι ομορφιές του Water 7 οέο; :zetsubou:)
Για τον αγαπητό Σποιλερμάκη νομίζω μπορούμε να του δώσουμε διάφορα ονόματα, με πιο πετυχημένα:[spoiler][IMG]http://img37.imageshack.us/img37/9551/spoilerman.jpg[/IMG]
[B]Spoilerman[/B][/spoiler]ή[spoiler][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/1156/spambig.jpg[/IMG]
[B]Spammerman[/B][/spoiler]... μέχρι και poll λέω να του ανοίξουμε!! :hahaha:
(ελπίζω να [SIZE=1][s]μην[/s][/SIZE] τα δει αυτά!!)
1. Κατάλαβα, τυπικά προτιμάμε τον κακό της ιστορίας! :orly:
2. Ούτως ή άλλος βρήκα άλλη κοπελιά για prof pic:[spoiler][IMG]http://img199.imageshack.us/img199/640/520851cb4745aefc573e199.jpg[/IMG]
[IMG]http://img40.imageshack.us/img40/3087/49741851.jpg[/IMG][/spoiler]Lucy Heartphilia από Fairy Tail :nbleed:, ευχήσου να μην βρω καμία καλή pic και βάλω αυτή!!
3. Επομένως, μιας και σκοπεύω να πιάσω και το manga της σειράς, (κάπoια στιγμή) θα μπορώ να σου ρίχνω κάνα spoiler, σαν sidekick του kel-chan!! XD
Εγώ έχω την πρώτη εξέταση σε μια βδομάδα... καλό μας κουράγιο, τουλ θα δω το επικό 405 πριν πάω στο εκτελεστικό απόσπασμα!! :wis:
Ιούν 09 2009 23:45
Tsunade-sama → Zoro
Oiiiiiiii!!!!
Τι επεισοδιάρα ήταν αυτή!!!Το ένα γεγονός μετά από το άλλο...Rayleigh, Kuma, τι??Ξανα Kuma???:oo:WTF!!!
Έλεος δεν αντέχω η γυναίκα άλλες ανατροπές, η εγκεφαλικό θα πάθω ή καρδιακό!
Zoro - chin, δεν ξέρω που την είδες την διάσωση, μας βλέπω να σε κλαίμε ομαδικώς!Ευτυχώς για σένα, έχω φίλο ανθοπώλη, τα λουλουδάκια σου θα'ναι πάντα φρέσκα :hahaha:*[SIZE=1]lame death joke[/SIZE]*
Σιγά καλέ, μην βαράς, είπα γελάσουμε γιατί μετά από τέτοιο κλάμα που έριξα πρέπει να συνέλθω!:nosey:
Παρατήρησα κ στο preview του επόμενου επεισοδίου ότι ο Luffy λέει την ατάκα που μου spoilaρες...Κ με λίγα spoil από τον φίλτατο Kel - chan (btw το second name του πρέπει να είναι Σποιλερμάκης, δεν εξηγείται αλλιώς πως spoilerιάζομαι!) καταφερά να διακρίνω προς τα που οδεύουμε σε σχέση με το manga.
Ουφ, υπομονή!Θα έχουμε να σχολιάζουμε πολλά από τώρα κ στο εξής!
Όσο για το D Gray Man...:
1.Δεν σου λέω τι κουμάσι είναι ο Tyki Mikk, θα μάθεις μόνος σου (btw γιατί τον λες Franky?:frozen:Του φέρνει κ δεν το έχω πάρει χαμπάρι???)
2.Δεν είμαι Lena-hater απλά από κάποια στιγμή κ μετά σου τα κάνει τσουρέκια (τα συκώτια, ποια άλλα? :P) με το μπλα μπλα της.
3.Manga είπαμε δεν διαβάζω, κάνω μποικοτάζ (lol!)...Το anime είδα κ σου το προτίνω ανεπιφύλακτα γιατί η μουσική του απλά τα σπάει!!!
Πλησιάζει κ η δική μου εξεταστική γαμώτο κ κάνει κ ζέστη εδώ, που μυαλό για διάβασμα...:sleepy: Ας ελπίσουμε να στρωθώ...κάποια στιγμή...στο μακρινό μέλλον...
Ιούν 08 2009 22:05
Zoro → Tsunade-sama
Oi Temmeraaaaa, αν δεν είδες το 404---> ASAP!! (damn που είναι και ο Kel σε τέτοιες φάσεις να μας σπαμάρει να ανεβεί η διάθεση;... χάθηκε κι αυτός! :nanana:)
Πέραν όλων των απίστευτων γεγονότων που έγιναν (και δεν θα σου spoilάρω :nanana:), η waifu μου με έσωσε στο επεισόδιο... διάλεξα το σωστό άτομο νομίζω!! :wooi2: :love:
(οπότε σύντομα [B][SIZE=1]*δεν ξέρω πότε*[/SIZE][/B] παίρνει δρόμο η Λένα :P)
Μάλιστα και ο Franky σου (όχι του OP, του D.Gray μιλάω XD)... 3 άλλες απορίες που έχω εδώ και λίγο καιρό είναι:
- καλός ή κακός ο Frank... Tyki στην σειρά;;; XD
- τελικά είσαι Λένα hater ή απλά ουδέτερη σου 'ρχετε; (δεν άκουσα και πολύ καλά λόγια για σένα προς αυτήν!)
- διαβάζεις και το manga της σειράς ή μόνο το anime έχεις δει;
Και όχι δυστυχώς, όπως είπα τακτοποίησα απλά σε φακέλους το manga και το anime της σειράς, μιας και τα κατέβασα πρόσφατα, αλλά ματιές τους έριξα, δεν τα ξεκίνησα... δεν έχω χρόνο για ατελείωτα anime αυτή την περίοδο (εξεταστική closing in to me), θα αρκεστώ σε movies/short σειρές... καλοκαίρι αυτά! :P
Ιούν 08 2009 02:28
Phantom Duck → Tsunade-sama
Ναι, δυστυχώς είναι πρόβλημα που εμφανίστηκε πριν 2-3 μέρες. Λίγη υπομονή μέχρι να βρούμε τι φταίει :nod:
Ιούν 07 2009 12:31

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται