Community Status Updates
Tsunade-sama → Zoro
Ohayo Zoro - chin!Πως είσαι???
Μάντεψε...next week πάω στην μαμα - πατρίδα σου για 2ήμερο!
Κ τώρα που εμφανίστηκε ο Kuma, Ι'll avenge your...σπάσιμο στο ξύλο!
May 05 2009 11:01
The Pirate King → Tsunade-sama
Α μπα, την ιδια αγωνια που εχεις τωρα για το anime θα ειχες... αλλα για το manga, και πιστεψε με ισως και πολυ μεγαλυτερη! Αλλα ειναι και θεμα προτιμησης!
Δεν θα πω τιποτε αλλο γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα πεταξω κανα spoiler και θα με κυνηγας!
Apr 22 2009 22:57
Tsunade-sama → The Pirate King
/boil in my zoumi...:wet2:
Έχε χάρη που δεν γουστάρω τα manga...αλλιώς θα ξεspoilιαζόμουν εδώ κ καιρό κ θα κοιμόμουν ήσυχα τα βράδια...:gn2:
Apr 22 2009 22:19
Tsunade-sama → Zoro
[B]ΟΚ ας σε κρατήσουμε Τσουνάντε λοιπόν, άλλωστε νικάς με διαφορά ... ξέρεις εσύ![/B]
Ελπίζω να εννοείς σε χρόνια....:hahaha::hahaha::hahaha:
Domo arigato γκουχσκληροτράχηλεγκουχ κ συ καλά να περνάς σε ότι κάνεις...μάκρια απο σεισμούς!
Όσο για το τελευταίο...πρέπει dammit να βρούμε κ άλλες κοπέλες...!
Spread the word Zoro - chin (or the phrase...whatever!)
Apr 15 2009 12:44
Zoro → Tsunade-sama
Awww, το 396 ήταν απλά τέλειοοοοο, σιγά μην περίμενα τους yibis για να δω την επική σκηνή!
Παίζει να την έχω δει και 10 φορές, μόνο την σκηνή δηλαδή ... συνδιασμός μουσικής, έκφραση Luffy, ατάκες Hacchi ... τι να πω, ακόμη κι εγώ ο γκουχσκληροτράχηλοςγκουχ συγκινίθηκα και πορώθηκα την ίδια στιγμή ... το προλαβαίνω το νηπιαγωγείο; :nanana:
ΟΚ ας σε κρατήσουμε Τσουνάντε λοιπόν, άλλωστε νικάς με διαφορά ... ξέρεις εσύ! :P
Καλή συνέχεια με την δουλειά τώρα που ξεκίνησες ... και μακάρι να σε δούμε πιο πολύ στο άμεσο μέλλον, σιγά μην σε βαρεθούμε! :D
... τουλάχιστον όποτε μπαίνεις ποστάρεις στα thread που πρέπει ... OP needs fungurls dammit! XD
Apr 15 2009 12:36
Tsunade-sama → Zoro
Ohayo Zoro - chin!!!
Tsunade με λένε καλό μου άσχετα αν μιλάω σαν την Caimie (όσο περνάει ο καιρός όλο κ πιο πολύ την συμπαθώ την γοργονίτσα μας)...όταν θα με βαφτίσετε Caimie τότε θα το σκεφτώ να αλλάξω ava χιχιχι!
Α!Κ Robin - chwannnn δεν γίνομαι που να χτυπιέσαι κάτω...όχι τίποτα άλλο αλλά θα μας παρεξηγήσουν μετά καλό μου κ δεν το θες :hahaha:
Η μετακόμιση τελείωσε κ αμέσως έπιασα δουλίτσα...γι'αυτό κ έγινα guest star άλλωστε, όλα προμελετημένα ήταν χιχιχι!Καλύτερα βέβαια γιατί με το να μπαίνω κάθε μέρα θα με βαριόσασταν κ μετά θα περνούσα απαρατήρητη...
Κόλλησες κ συ με το 396 ε?Μιλάμε all the money η σκηνή, το επεισόδιο το έχω δει ίσα με 6 φορές μέχρι τώρα κ με βλέπω να το λιώνω μέχρι να βγει το επόμενο.Θα γίνει χαμόοοοος!!!
Apr 15 2009 12:22
Zoro → Tsunade-sama
Καλημέρες κοπέλια :hi:, τώρα πια έχεις γίνει κάτι σαν η guest star του forum ... μπαίνεις σπάνια, αλλά κάνεις αιθητή την παρουσία σου!:nanana:
Μεγιές το νέο ava, καλοφορεμένο ... αν και ακόμη περιμένω την στιγμή που θα βάλεις κάτι προς Camie ή Robin~chwan! ;)
Και για να σε ξυπνίσω λίγο πρωϊνιάτικα:
[spoiler=pure awesomeness][IMG]http://i40.tinypic.com/34gae89.gif[/IMG][/spoiler]Ελπίζω να πηγαίνουν όλα καλά με τις μετακινήσεις και μετακομίσεις εδώ κι εκεί ... και να τα πούμε το συντομότερο! :D
Apr 15 2009 12:09
Tea-chan → Tsunade-sama
Πολλούς αριγάτους, Hokage-sama! Πήγαινε τώρα να δείς τη καινούρια μου!
Και καλό ξεθάψιμο~! XD
Apr 14 2009 14:41
Tsunade-sama → Tea-chan
[URL]http://www.anime.gr/forums/art-gallery/3757-picture-day-17.html[/URL]
Κοπελιά έχεις ταλέντο τελικά να βρίσκεις γ***άτες είκονες!:nod:
Ομοίως κ για την εικόνα με τις 2 όψεις της γυναίκας....ανατρίχιασα!
p.s. Μόνο τέτοιες ώρες κάθομαι κ ξεθάβω threads :hahaha:
Apr 14 2009 01:13
Zoro → Tsunade-sama
Ε, είναι γνωστό ότι ότι και να γίνει εγώ "δεν κουνιέμαι", οπότε την γλίτωσα! XD
Μια χαρά είμαι ευτυχώς αγαπητή, η περιοχή όπου έγινε ο σεισμός ήταν κοντά αλλά όχι τόσο κοντά ώστε να την πάθω, οπότε δεν ένιωσα τίποτα.:hot:
Πήραν τήλεφωνα γονείς και μυνήματα msn από φίλους έφτασαν από παντού, έως ότου άνοιξω την TV δεν είχα πάρει χαμπάρι την σοβαρότητα της κατάστασης ... πραγματικά τραγικό αυτό που έγινε, έμεινα με τις εικόνες που είδα, πάλι καλά που απείχε όπως είπα, αλλιώς δεν θα τα λέγαμε τώρα ίσως! oO
Κρίμα για τους νεκρούς και τους άστεγους δηλαδή, πραγματικά, αλλά τι να γίνει, η ζωή συνεχίζεται όσο να 'χει!
Kαι για να πούμε κάτι πιο εύθυμο, δες το νέο [URL="http://www.youtube.com/watch?v=ungZzU6IgPQ&feature=related"]OP του OP σε HD[/URL] να το χαρείς για τα καλά!;)
Αν το τραγούδι σου άρεσε πολύ, από [URL="http://www.megaupload.com/?d=0EZ28TA5"]εδώ[/URL] μπορείς και να το κατεβάσεις κιόλας!:P
Τα λέμε σαν φτιάξει η κατάσταση με τις μετακομίσεις σου, καλά να περνάς στο ενδιάμεσο και να προσέχεις, δεν ξέρεις τι μπορεί να πάθεις σαν τα πούμε!:wis:
Apr 06 2009 21:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed