Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Tsunade-sama

Εμ ξεκινάς κωλοβαρέματα, εμ το τρίβεις στα μούτρα!! Καλάααα... θα περιμένω να γυρίσω πατρίς για να πάρω ρεβάνς! :smokingg:[spoiler][IMG]http://img38.imageshack.us/img38/7016/robinscary.jpg[/IMG] SATSUGAIIII!! :burningbe3:[/spoiler]Μπράβο, εγώ πάω Ελλάδα και εσύ έρχεσαι Ιταλία, ούτε συμφωνία να 'χαμε κλείσει!! Μμμμμ, λογικά θα γυρίσω μεταξύ 15-20 Ιουλίου, αν και υπάρχει και μια κούτσικη πιθανότητα να έρθω μερικές μέρες πιο πριν, αλλά και να γίνει δεν θα το μάθει κανείς! /stealth :wis: (είσαι η πρώτη που ανακοινώνω περίοδο επιστροφής πάντως, be grateful!!) Btw, αληθεύει ότι έχεις το Brand New World για ήχο κλήσης;; Καψιμόοοοο!! Οι φίλοι όταν το ακούνε έτυχε να ρωτήσουν λεπτομέρειες; Τι είπες, αν ναι; :orly: Τέλος, την σειρά την παρακολουθείς κανονικά και τώρα, fillers included;; :hmmm:
Jun 28 2009 00:19
Photo

Tsunade-sama → Zoro

:hahaha: Α ρε καμένε!Είχες που είχες την εξεταστική, έπιασες κ τα iphonια, το'καψες τελείως! May the holy spirit be with you γιατί δεν σε βλέπω καλά! Καλό πήξιμο marimo - chin, θα'θελα βέβαια να σου κάνω καζούρα για το διάβασμα ενώ εγώ την αράζω στο μπαλκονάκι μου πίνοντας μοχίτο αλλά δεν στην κάνω!Είμαι σοβαρή κοπέλα! /bitch mode off :hihi2: Για διακοπές δεν έχω αποφασίσει ακόμα, μένουν να κλείσουν κάποιες εκρεμμότητες κ όλο κ σε κάποια παραλία θα με βρείτε. Σκέφτομαι επίσης πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να ξαναπάω Ιταλία αλλά αυτή την φορά να κάνω ένα tour Φλωρεντία, Μιλάνο, Βενετία που δεν πήγα την τελευταία φορά.Βέβαια για να συμβεί αυτό πρέπει να κλέψω μια τράπεζα...κατα προτίμηση της Εθνικής που ξεχειλίζει από ρευστό.:hahaha: 'Cause no money no honey! Good Luck στα μαθήματα που σου έμειναν κ άντε με το καλό να σε δούμε από Ελλάδα μεριά.Δεν πιστεύω να ξεμείνεις εκεί έτσι?Cyaaa:byejg9:
Jun 26 2009 19:44
Photo

Zoro → Tsunade-sama

[SIZE=1]Breast-sa[/SIZE]...εεε Tsunade-samaaaa, όντως χαθήκαμε αυτή την περίοδο!! :nanana: (την ατάκα εισαγωγής μου την έμαθε ο κοινός φίλος μας, πετυχημένη, δεν μπορείς να πεις! :wis:) Εγώ άστα, πήζω στην εξεταστική, προσπαθώ να την βγάλω καθαρή με το διάβασμα... και holy spirit!! Έδωσα ήδη το πρώτο μάθημα και όλα καλά, σύντομα έρχεται το 2ο μέρος αυτής της χόρρορ τριλογίας! :terror2: Δυστυχώς θα έχω εξεταστική για ακόμη 2 βδομάδες τουλ, έχω και μητέρα εδώ οπότε (για να δείξω καλή διαγωγή :whistling:) περιόρισα την χρήση του pc όσο είναι εδώ... ωστόσο μου είναι αδύνατο να μην κάνω κάνα διάλειμμα κάθε δυό και τόσο για να ελέγχο τι τρέχει στα διαδυκτιακά στέκια μου, οπότε... iphone ftw! Το απαραίτητο εργαλείο του net otaku (από αυτό γράφω τώρα, γι' αυτό και αργώ)! :drink:<--- [SIZE=1]καμένος! XD[/SIZE] Πέραν αυτών όλα καλά, σύντομα επιστροφή στην πατρίδα! Εσύ τι λέει ενώ, σε ποια από τις 3 πατρίδες σου θα περάσεις τις διακοπές σου φέτος;; ΥΓ: Όσο ευθύνεται ο Max για το γούρι σου, άλλο τόσο έβαλα και 'γω το χεράκι μου που δεν σου ευχήθηκα, ξέρεις πως πάει το θέμα με μένα! [SIZE=1]ανάποδα[/SIZE] :ureshii:
Jun 25 2009 22:19
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Zoro - chin που χάθηκες καλό μου? Ακόμα εξεταστική?Εγώ ευτυχώς τελείωσα τα βάσανα μου σε μια μέρα κ χάρις τον φίλο του Spoilermaki έπιασα 3/3!Γούρι να σου πετύχει...:hahaha:
Jun 25 2009 21:23
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Δεν τα θέλεις??? Οκ mister pantsu hunter, θα το θυμάμαι αυτό πολύ καλά!
Jun 25 2009 20:56
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

[QUOTE]I have pantsu for ya[/QUOTE] Να τα κρατησεις ...δεν τα 8ελω πια:tensai:
Jun 24 2009 13:02
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

I have pantsu for ya!:P
Jun 23 2009 23:38
Photo

Dark_Venus → Tsunade-sama

Τσαντιστηκε τώρα και δε μας μιλάει... :P
Jun 23 2009 23:34
Photo

Tsunade-sama → Dark_Venus

Κοίτα ο Spoilermakis θέλει να το παίξει λίγο υπεράνω αλλά κατα βάθος...μιλάμε για πολύ βάθος το ζητάει ο οργανισμός του! Όσο για την ιεροτελεστία...OMG αυτό δεν το είχα σκεφτεί...κ δεν θέλω να το φαντάζομαι καν...Παρωδία του Gintama!:hahaha:
Jun 23 2009 23:31
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Μικρό είναι το ... μάτι σου! (Γιατί τι άλλο νόμιζες?) Όσο για το ανόητο...αν δεν μοιάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε!:hahaha:
Jun 23 2009 23:27
Photo

Απαξιείς ή δε το χεις; Εχει διαφορα.
Jun 23 2009 23:27
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

[QUOTE]Πέτυχες 100% το σκηνικό ο "Kelborn κ το σουβλάκι του"!Βέβαια άλλο να το σκέφτεσαι κ άλλο να το ζεις! Σου το συνιστώ πάντως ανεπιφύλακτα ως το "last thing i have to do before i die"...μετά μπορείς να αναπαυθείς εν ειρήνη με τις τελευταίες αναμνήσεις να σε συνοδεύουν στην άλλη ζωή...φτου φτου μας![/QUOTE] Aπαξιω να σας απαντησω μικρα ανοητα 8υληκα:tensai: [IMG]http://scienceblogs.com/insolence/facepalm.jpg[/IMG]
Jun 23 2009 23:25
Photo

Xαχαχαχα εχω ταλέντο παιδί μου...Koιτάω πρώτα αν έχω επιτυχία και μετά γράφω διήγηματα :P :P Παντως εχεις δίκιο πρέπει να το ζήσω. Φανταζομαι κάποια ιδιαίτερη ιεροτελεστία πριν την κατανάλωση αλλα αν δεν δώ δε μπορώ να είμαι σιγουρη χεχε... Πωπω μακάβρια νυχτιάτικα :P
Jun 23 2009 23:23
Photo

Tsunade-sama → Dark_Venus

Πέτυχες 100% το σκηνικό ο "Kelborn κ το σουβλάκι του"!Βέβαια άλλο να το σκέφτεσαι κ άλλο να το ζεις! Σου το συνιστώ πάντως ανεπιφύλακτα ως το "last thing i have to do before i die"...μετά μπορείς να αναπαυθείς εν ειρήνη με τις τελευταίες αναμνήσεις να σε συνοδεύουν στην άλλη ζωή...φτου φτου μας!
Jun 23 2009 23:18
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Αχχχχ...αυτόν τον θέλω στα...βράχια!!! Διάλεξες βέβαια άτυχη pic για το nosebleed...Ο Ace μοιάζει περισσότερο να με μουντζώνει παρά να μου κλείνει το μάτι style έλα-να-απαυτωθούμε-darling. Εκτιμώ όμως βαθύτατα...πολύ βαθύτατα την πράξη σου!
Jun 23 2009 23:11