Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Tsunade-sama

:unlucky: :uhh: :sigh2: :sadist: Λάθος άτομο βρήκα να το προτείνω, καλά μου 'λεγες ότι η Tsunade φοβάται το αίμα!! (ακόμη θυμάμαι όταν σoy έδειξα πρώτη φορά ένα demotivational όπου ο Guts έκοβε έναν τύπο στα 2 με το σπαθί του και μου είπες "omg, τον έκοψε στην μέση!! :OMG3:" XD) Well, από αυτό συμπεραίνουμε σίγουρα ότι δεν παρακολουθείς ταινίες με βαμπίρ και zombies, να ξέρω τι να σου προτείνω next time! :P Πάντως το 07-ghost θα το δω, όπως υποσχέθηκα, αφού τελειώσω το Naruto αν είναι πρώτα, όμως! Καλή επιτυχία και σε σένα, απ' όσο κατάλαβα κι εσύ δίνεις! Ένα από τα ίδια κι εγώ λοιπόν, σαν βρω χρόνο θα μπω μσν να τα πούμε! ΥΓ: Ελπίζω να μην σου λείψουν αυτά τώρα, με την επιλογή σου! :P[spoiler][IMG]http://i43.tinypic.com/2u7x1ty.jpg[/IMG]:kakaka:[/spoiler]ΥΓ2: Έριξα μια ματιά και στην γοργονίτσα σου στο google και απ' όσο παρατήρησα έχει πεταχτά elf αυτάκια, πως και δεν φαίνονται αυτά στην pic σου; :wis:
Sep 08 2009 22:17
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Ποιος είναι ο Γουτσουγούτσου?Ο Guts???:puke: Παράξενα γούστα έχεις marimo :hahaha: Griffith ftw, τα μυαλά κ οι κοτσίδες στα κάγκελα!Να μην παρεξηγηθώ όμως, δεν κόβω φλέβα για τον τύπο, τζιτζιφιόγκος ήταν κ αυτός!Αλλά από τον Guts σαφώς κ μακράν καλύτερος. Κ ναι Σαρδηνία πήγα λοιπόν, γλώσσεψα την μπέρδα μου κ από το net.Σαρδηνία εγώ, Σικελία εσύ, μια χαρά!Ένα ταξιδάκι κ εκεί πιστεύω ότι αξίζει!Next time I'll keep it in mind! Καλή επιτυχία Zoro-chin στην εξεταστική κ σου υπόσχομαι μόλις χαλαρώσω λίγο από διάβασμα θα μπω msn να κουτσομπολέψουμε...kukuku :P
Sep 08 2009 20:56
Photo

Tsunade-sama → 8tails

Αν υπήρχαν γραφειοκρατικά θέματα κ για να πάρω το πτυχίο μου, βράστα Χαράλαμπε!Ευελπιστώ σε αυτά τα ολίγα μαθήματα που μου μένουν κ στην τελευταία μου (μακάρι...)εξεταστική που διανύω να μην εμφανιστούν προβλήματα. Ευχαριστώ πάντως για τις ευχές σου, να'σαι καλά.:gotit:Καλή συνέχεια σου εύχομαι κ σε σένα ότι κ να κάνεις, με ότι κ να ασχολείσαι εκεί στην μακρινή Γερμανία!:colddd:
Sep 08 2009 20:46
Photo

8tails → Tsunade-sama

Το υπόλοιπο 20% είναι γραφειοκρατικό δηλαδή για να γίνεις Ροζέ Θεά. Αντε με το καλό! Με τη σχολή σου λογικά θα τελειωνεις όπου να ναι; (δεν πιστευω να μπαινουν και κει γραφειοκρατικά ε; :hi:) Καλή συνέχεια:Blissfull:
Sep 08 2009 13:12
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Σαρδηνία εννοείς μάλλον! :P Δεν το θυμόμουν ότι για δουλείες πήγαινες εκεί, αλλά αφού χάρηκες έστω και 2 μέρες κάτι ήταν κι αυτό! Όσο για τα άλλα κόντεψα να πάθω καρδιακό... die... Guts... die??? :terror2: Το Γουτσουλίνι; Πως μπόρεσες;;; :roar: Τουλάχιστον πες μου ότι δεν σου άρεσε κανένας, δεν πιστεύω να πήγες την Caska ή τον Grif;;; *summons Tea-chan* Καλά για manga αφού ήδη δεν διαβάζεις γενικά που να πιάσεις αυτό να δεις όργια τεράτων, άααστω καλύτερα!! Θες να πεις ότι τα fillers είναι που κάνουν την διαφορά Naruto με το OP; Δηλαδή χωρίς αυτά έρχονται κοντά οι 2 σειρές; :orly: Ω ναι, Tsunade, Shizune, Anko και Kurenai όλες απίθανες! :nbleed: Από μικρές όμως μόνο Sakura, Temari και Hinata ξεχώριζαν κάπως, αν και η Tenten είχε πλάκα η φωνή της. Από αγοράκια μου άρεσαν πολύ οι φάσεις Gai-Lee, ειδικά στο Shippuuden εκεί που ο Gai μεταφέρνει στην πλάτη του τον τραυματισμένο Kakashi τρέχοντας στο χωρίο για προπόνηση και ο Lee γυρνάει και λέει στον Neji να ανεβεί πάνω του να τρέξει κι αυτός και ο Neji του λέει "Not a chance"! :hihi2: Μα τι καμμένα άτομα, το theme του Gai το κατέβασα κιόλας και τα σπάει!! Μετά μ' αρέσουν πάνω κάτω όλοι από μεγάλους: Kakashi, Jiraya, Orochimaru, Kabuto, Gai, Sarutobi, Akatsukis κλπ, ενώ από μικρούς Shino, Neji, Shikamaru, Lee, Gaara, και ας πούμε Sasuke... ο πρωταγωνιστής όχι όμως!! Εγώ ναι Ιταλία γύρισα και είμαι τώρα, έχω εξεταστική αλλά σε καμιά βδομάδα θα πάω Σικελία στο συγγενολόι μάλλον, θα φέρω και το OP manga να διαβάσω, μιας και ίσως δεν θα 'χω νετ! Όσο για το που ήμουν το καλοκαίρι, himitsu! Από msn αυτά! :P
Sep 08 2009 11:22
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Μια φράση είναι που την άκουσα όταν πήγα Ζάκυνθο κ έλιωσα στα γέλια. Ιταλία σου είπα δεν ξετρελάθηκα λόγω του ότι πήγα για εργασία στον φίλο μου.Το μόνο καλό ήταν ότι "πεταχτήκαμε" για 2 μέρες στο πατρικό του στην Σαρνηνία (δεν θυμάμαι το όνομα του χωριού...) κ είδα έτσι μια άλλη Ιταλία.:bath: Όσο για το Berserk το τελειώσα...Ήταν απαίσιο, αιμοβόρικο κ σε όλη την διάρκειά του έλεγα die Guts die!Αχώνευτος τύπος!:madtodeath: Έσύ που είσαι τώρα?Γύρισες Ιταλία?Για πες που πήγες διακοπές, τι έκανες, ξέρασέ τα όλα! Κ μην το ξαναπεις αυτό Naruto=One Piece...καμία σχέση καλό μου.Στο 50 που είσαι, είσαι καλά, μετά που θα σου βγάλει τον έρωτα με τα fillers προσπέρασε τα αν θες να συνεχίσεις να το βλέπεις. Είδες γαμάτη η Tsunade?Δεν υπάρχει άλλος γυναικείος χαρακτήρας τόσο γαμάτος όσο αυτή!:kawaii: Οπότε λοιπόν να σε βλέπουμε σιγά σιγά κ στο Naruto thread να μας λες για το πόσο τέλεια είναι η Tsunade :hahaha:
Sep 08 2009 10:17
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Sε ειχα καταλαβαει εγω οτι εισαι εκφυλη κοπελιτσα αλλα και παλι τοσο ανωμαλη δεν το περιμενα.Πρεπει να φταιει το γεγονος οτι υπαρχει ακομα πολυ ζεστη γτ αμα ειναι αλλιως μπορω να σου γραφω στο προφιλ σου κα8ε 10 λεπτα να το ευχαριστιεσαι ρε παιδι μου:wooi2:
Sep 08 2009 10:15
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Spam us to death! ΧD
Sep 08 2009 10:02
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Τι είναι αυτό το horse καταρχάς, spit it! :hahaha: Δεν... είναι... η... Sakura-chan μου; :nanana: Κρίμας :unlucky:, αλλά και αυτή kawai φαίνεται, την είχες και έτοιμη από τον Αύγουστο που ήθελες να την βάλεις!! Πως πέρασες Ιταλία λοιπόν, όλα καλά ή είχες κάνα περιστατικό; Βέρσερκ συνέχισες καθόλου btw; :wis: Και τέλος δεν υπάρχει καμία λατρεία για τον Sauce Kay-kun, απλά τον πάω πιο πολύ από τα άλλα 2 ζωντόβολα τις ομάδας τους (οκ η Sakura τουλάχιστον έχει ωραίο παρουσιαστικό, αλλά ο φέρων τον τίτλο της σειράς παλεύεται μόνο σε Kyuubi state!) και μιας και μου άρεσε και το sharingan έβαλα αυτών με το φτιάξιμο των avatars, Itachi άλλη φορά! Στο anime είμαι ακόμη, στο 50 του Shippuuden και ως τώρα μου άρεσε πολύ, σχεδόν ισάξια με το OP, αλλά σχεδιάζω να διαβάσω και το manga σαν το τελειώσω... να μην σου ρίξω και κάνα spoiler μαζί με τον pantsuman; :P ΥΓ: Η συνονόματή σου απίθανη πάντως και την πάω πολύ, που θα ξαναβρείς 50αρα που πλακώνει όλους τους άντρες και με στήθος που κάνει την Πάμελα να ζηλέψει; XD
Sep 07 2009 23:08
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Sorry 2 post kwlo net xd
Sep 07 2009 22:03
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Έχει κ bishounen κληρικούς?Αχέμ...συνήθεια βλέπεις!:hahaha: Πλάκα πλάκα τον τυπά με την μαλλούρα καλά τον χτύπησε το μάτι μου.
Sep 07 2009 21:54
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Άσε το horse μου ήσηχο!:hahaha: Δεν είναι η Sakura βρε!!!:puke:Η γοργονίτσα είναι από 07-Ghost! Καλά το μεγαλύτερο σοκ βέβαια ήταν το δικό σου avatar...Sasuke-kun???Δεν ήξερα ότι υπάρχει κ άλλη λατρεία για σένα καλό μου εκτός από τον Marimo.Καποιουνού φαίνεται του αρέσει το Naruto...:wis: Εύγε τέκνο μου!:riiight:Τι ξεκίνησες?Manga ή Anime?
Sep 07 2009 21:39
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Η σειρα λεγεται gantz και ειναι απλα απιστευτη.Τα εχει ολα οταν λεμε ολα απλα ολα.Κατσε να τελειωσει η εξεταστικη κια 8α στα πω με περισσοτερες λεπτομερειες:lovulovu:
Sep 07 2009 21:06
Photo

Zoro → Tsunade-sama

[I]/a horse making ΠΡΙΤΣ in Κευλάνη beach pokes you back[/I] :p [B] Kuku![/B] Πάνω που ετοιμαζόμουν να σου αφήσω μήνυμα κι εγώ σήμερα, με πρόλαβες! Και με τι έκπληξη! :nbleed: Δεν θα το ξεχάσω ποτέ μα ποτέ, που αυτή την περίοδο που βλέπω Naruto και έβαλα Sasuke set κάθισες και βρήκες Sakura avatar, μα καλά που το ήξερες ότι είμαι fan της; :hahaha:
Sep 07 2009 19:49
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Δυστυχώς όχι Μάκη μου, διαβάζω τώρα μπας κ αυτή η φορά είναι η τελευταία μου εξεταστική να τελειώσω γιατί βαρέθηκα πραγματατικά...Όπως κ να έχει πάντως εννοείται πως θα βρεθούμε τώρα που πιάνουν τα κρύα να ζεσταθούμε με καμιά ατάκα σου άτιμε χεχε! Nice profile, νέα σειρά βλέπω ε?Για πες name να την έχω στα υπόψην μου...γιατί να την ξεκινήσω τώρα λίγο χλωμό το κόβω.Έχω πιάστει από τον Άυγουστο με Berserk, Pandora Hearts, Detective Conan k K-On κ δεν ξέρω τι να πρωτοδω!Ας όψετε η εξεταστική που με κρατάει για λίγο μακριά τους :hihi2:
Sep 07 2009 19:12