Jump to content

Community Status Updates

Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Na σαι καλα κουκλαρα μου.Καλο φ8ινοπωρο να εχουμε και δη καλο χειμωνα.Και σε ευχαριστω για τα καλα σου δωρα αλλα ενταξει ποσα να μαζεψω πλεον ο αν8ρωπος :wis:.Ελπιζω να πηγαν καλα ολα με το πτυχιο σου και να εισαι οκ-να βγαινουμε που και που το χειμωνα να σε χαιρομαστε και μεις.Οσο για το προφιλ μου πως σου φαινεται χδ? Και ενα μικρο δωρακι για την αγαπημενη μου tsunade απο τη νεα σειρα που διαβαζω [SPOILER][IMG]http://fc07.deviantart.com/fs46/i/2009/193/4/b/Gantz_OniAlien_First_Phase_by_kallerNSG.jpg[/IMG][/SPOILER]
Sep 07 2009 16:54
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

[SPOILER][IMG]http://i836.photobucket.com/albums/zz282/mistress_violet/big_panties1.jpg[/IMG][/SPOILER] Big pantsu for ya for a big welcome back :ureshii:
Sep 07 2009 16:39
Photo

Tsunade-sama → Zoro

/pokes your marimo head :p
Sep 07 2009 16:36
Photo

Tsunade-sama → 8tails

Το μαλλί το έβαψα για να πηγαίνει ασορτί με τα μάτια μου που επίσης είναι ροζ-λιλά αν παρατήρησες(κ είναι φυσικά εννοείται!)!Η νέα trendoμόδα επιβάλλει εκτός από το ίδιο χρώμα σε παπούτσι-τσάντα-ζώνη, ίδιο χρώμα σε μάτια-μαλλιά!:hahaha:Seriously, πέθανα με το σχόλιο σου! Κ φυσικά σαν τρελή επιστήμων που είμαι (φάνηκε από το χρώμα μαλλιών όπως διαπίστωσες) έχω κ γω τις τρελές κ άκρως πιθανές βλέψεις μου για το μέλλον...Να γίνω Θεά στη θέση του Θεού!Το progress μου έχει φτάσει περίπου στο 80%...μένουν κάτι γραφειοκρατικά που πρέπει να λύσω πρώτα...:bike:
Sep 07 2009 15:54
Photo

8tails → Tsunade-sama

Εμείς προτιμούμε τους τρελούς κοινωνικούς επιστήμονες! :riiight: (παρά τους αλλους τρελούς επιστημονες που θέλουν να γίνουν θεοι στη θέση του Θεού (βλ. κλωνοποιήσεις ανθρώπων κουλουπού,κουλουπού..!)) Η αλήθεια είναι ότι κρατιέμαι να μη σου πω κατι για Ναρούτο κατι σε στυλ να σε ενθουσιάσει περισσότερο, αλλά είσαι ήδη ενθουσιασμενη απ'ότι κατάλαβα (καλό αυτό :P ) οπότε καλύτερα να το απολαυσεις με την ησυχία σου! Υ.Γ. φαίνεσαι πολύ ωραία στην καινούργια σου φωτό, δε φανταζομουν ότι έχεις ροζ μαλιά..:rolleyes:
Sep 07 2009 11:22
Photo

Tsunade-sama → 8tails

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, να'σαι καλά! Χεχε, καλά σου είπανε, στην Πάντειο είμαι στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας.Άλλος ένας τρελός κ παλαβός κοινωνικός επιστήμονας στην κοινωνία, το νου σας!!!:hahaha: Χαίρομαι που έρχονται εκπληκτικά γεγονότα στο Naruto, βασικά όλο κ κάτι έχει πάρει κ μένα το αυτί μου, άθελα μου κ καλά :P Ανυπομονώ!
Sep 07 2009 10:20
Photo

8tails → Tsunade-sama

Και γω γενικά προτιμω ήχο και κινούμενη εικόνα (που εχει και χρωμα!), σε αντιθεση με τα "βγαζω τα ματια μου για να διαβάσω" μανγκα. Αλλα με το Ναρούτο κόλλησα πολυ με το μανγκα γιατί εχει πολυ ωραία και πολύ ενδιαφεροντα γεγονότα που χαίρομαι που θα τα δούμε και στο ανιμε πολυ πολυ σύντομα. Βασικά απο αυτο το επεισοδιο και μετα γίνεται εκπληκτικό. Καλη επιτυχία στην εξεταστική σου, κατι πηρε το αυτί μου σπουδάζεις στη Πάντειο κατι με ανθρωπιστικές επιστήμες; καλά μου πανε;
Sep 07 2009 00:29
Photo

Tsunade-sama → 8tails

Αχα...μάλιστα, όντως κάτι παίζει κ για να ξέρεις σίγουρα θα έχει δείξει κάτι στο manga. Ίδομεν λοιπόν.Καλύτερα να μην μου πεις τότε :) Όπως κατάλαβες δεν διαβάζω το manga, βασικά κανένα manga δεν διαβάζω γενικά. Το όνομα της Λουλουδούς το ξέρω από γνωστούς που φρόντισαν να με spoilαρουν με διάφορες σκηνές αλλά για ακριβώς αυτό το λόγο που ανέφερες δεν ήθελα να το αποκαλύψω κ γω στο thread.:P Παρατσούκλια χρησιμοποιώ μόνο στο Naruto κ στο One piece λόγω των υπερβολικά πολλών χαρακτήρων που έχουν κ τα δύο.Τι να κάνω η δύσμοιρη με ένα μυάλο?Τί να πρωτοθυμάμαι...ιδίως τώρα σε περίοδο εξεταστικής!:hahaha:
Sep 06 2009 22:58
Photo

8tails → Tsunade-sama

Eχεις δει καθολου απο μανγκα; Γιατι νομίζω δεν το χει αναφερει ακόμα σε anime το όνομα της Για τον Weatherman κατι ξερω, αλλα μη πω και σου χαλασω την ωραία σου διαίσθηση, ε;:ureshii: Πάντως τα αυθορμητα παρατσουκλια που τους βαζεις ειναι ξεκαρδιστικά:hi:
Sep 06 2009 16:04
Photo

Tsunade-sama → 8tails

[QUOTE]μα εισαι φοβερή[/QUOTE] Αχ, domo arigato για τα καλά σου λόγια!:congrats: Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές παραγίνομαι φοβερή για να είναι αλήθεια...[/ψώνιο mode off] Στο θέμα της Λουλουδούς...Εδώ ευτυχώς θυμόμουν το όνομα αλλά παρατήρησα ότι κανένας δεν το ανέφερε οπότε το θεώρησα spoil.Κ όσο να το κάνουμε ένα spoil για κάποιους ισοδυναμεί με ψυχικό τραύμα οπότε από να ψάχνουμε otaku ψυχίατρο στο anime.gr προτίμησα να το παραποιήσω λιγάκι. ...κ εσύ κάτι ξέρεις για τον Weatherman...
Sep 06 2009 13:47
Photo

Tsunade-sama → Sponis

Εννοείται πως...ναι!Κ αυτό μόνον κ εφόσον μου φορέσει μια κοτρώνα ΝΑ (με το συμπάθειο πάντα!) στο δάχτυλο! :P
Sep 04 2009 14:58
Photo

Sponis → Tsunade-sama

και εσύ για τον πρίγκηπα με το άσπρο άτι τον κρατάς; just kiddin'
Sep 04 2009 14:48
Photo

Tsunade-sama → Sponis

[QUOTE]Οπότε δε θα μου κάνει καμία εντύπωση αν μπει στους κανόνες ότι όποιος κάνει εγγραφή θα στήνει και ... πισινό... για τα περαιτέρω... Όλοι I agree θα πατήσετε...[/QUOTE] Αχεμ...αν ποτέ ψηφιστεί κάτι τέτοιο από την ολομέλεια των admin του forum, ενημερώστε με να προμηθευτώ την ζώνη αγνότητας της μακαρίτισσας της προ-γιαγιάς μου, γιατί θέλω τον ποπό μου ακέραιο!:nanana:
Sep 04 2009 14:42
Photo

Tea-chan → Tsunade-sama

Ευχαριστώωωω...! Και, τι μαθαίνω; Ιταλία;; Άντε τυχερή..! Αν και μαντεύω ότι θα το δεις το vm αφού γυρίσεις! Τέσπα, ελπίζω να περάσεις καλά!
Jul 20 2009 08:53
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Ζηλεύωωωω, τυχερούλα!! :if: Εγώ αύριο δίνω το τελευταίο μου μάθημα και είχα πει δεν θα μπω σήμερα στο forum (ρίχνω καμιά ματιά ως guest :hiding_something: /stealth), αλλά δεδομένου του μηνύματός σου είπα να κάνω μια εξαίρεση! Χαίρομαι που δεν έφαγε drop η σειρά και ελπίζω να την συνεχίσεις σαν γυρίσεις... σε πιο επεισόδιο έφτασες τελικά δεν μου είπες πάντως!! :hahaha: Και ναι, ωραίος ο Pippin και τα κλειστά ματάκια του, αλλά από τους Hawks αγαπημένος μου παραμένει ο Judeau!! (μετά τον Guts πάντα!) Α, και για τον Guts και γενικά την δόση βίας περιμένω εντυπώσεις... κάποτε! :wis: 10 μέρες ε; Καλώς, θα έχω και χαρεί ξεκούραση και θα τα πούμε σίγουρα, εδώ ή msn! Καλά να περάσεις στην Bella Italia [SIZE=1](να μου πεις και που πήγες μετά) [SIZE=2]και προσοχή με τους Ιταλούς γιατί κάνουν και τέτοια... να κοιτάς όποιος σου προσφέρει κάτι να είναι εμβολιασμένος και με σταθερή απασχόληση!! :chigau: [SIZE=1]/onichan XD [SIZE=2]Τα λέμε λοιπόν, την κοπανάω για διάβασμα, have fun and eat many pizzas!! :joyful: :wooi2:[/SIZE] [/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Jul 19 2009 17:28