Community Status Updates
Tsunade-sama → Tea-chan
Χρόνια πολλά κοπέλα μου για χθες...sorry για την καθυστέρηση!:nod2:
Όπως είπα κ στον marimo αφήνω το Berserk σε παύση καθώς φεύγω διακοπούλες :wooi2:
Σου εύχομαι να έχεις ένα όμορφο καλοκαίρι όπου κ αν πας κ να λιώσεις στις βουτιές!!!
Jul 19 2009 17:05
Tsunade-sama → Zoro
Marimooooooo τι κάνεις???
Σε λίγες ώρες φεύγω για Πάτρα να πάρω την βαρκούλα του ψαρά για τα μέρη σου..κ είπα να μπω να σου ευχηθώ κ καλά μπάνια πάνω απ'όλα!
Το Berserk δυστυχώς θα μείνει στη μέση καθώς δεν το τελείωσα ακόμη...λίγες παρατηρήσεις θα κάνω...μέχρι στιγμής φαίνεται ενδιαφέρον, το σχέδιο του μ'αρέσει πάρα πολύ κ <3 Pippin :hahaha: Ο τύπος είναι όλα τα λεφτά!
Αυτά τα ολίγα...σε 10 μέρες θα είμαι πίσω ευελπιστώ αν δεν με έχει απαγάγει κανένας kawaii Ιταλός :nbleed:
Ciao :byejg9:
[SIZE=3][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/SIZE]
Jul 19 2009 17:01
mono → Tsunade-sama
Την έβαλα...Σ' ευχαριστώ πολύ :wooi2:
Ε, τι? Μόνο τα αγοράκια θα droolαρουν δηλαδή, εμείς ψυχή δεν έχουμε?:bath:
Jul 16 2009 00:24
Zoro → Tsunade-sama
Your black prince [SIZE=1](από τον Guts, που τον φωνάζουν black swordsman, αν ήθελες γαλάζιο ας απευθυνόσουν αλλού :hahaha:) [SIZE=2]is [URL="http://rapidshare.com/files/255715870/_AnimeObsession__ACX__Berserk__DA___c_.torrent.html"]here[/URL]! :tensai:
Στην έκδοση που σου είχα δώσει έχει όχι μόνο και αγγλικά και ιαπωνικά, αλλά και σαν προεπιλογή τα ιαπωνικά ήδη, που φυσικά προτιμάω κι εγώ! Και τοπ εικόνα από όλες τις άλλες εκδόσεις!
Να τον ακούς τον marimo next time, ειδικά σε Berserk θέματα δεν με έχει [SIZE=1](σχεδόν) [/SIZE]κανείς!! :kakaka:
Καλή προβολή! ^_^
[/SIZE][/SIZE]
Jul 14 2009 15:15
Tsunade-sama → Zoro
Zoro-chin I failed and I need help!
Εβαλα χθες ωραιά κ καλά να δω το Berserk κ ανακάλυψα ότι ήταν μεταγλωτισμένο στα αγγλικά!!!Τotally lame να ουμ!
Onegai...ξαναστείλε μου το λινκ να τα κατεβάσω σε japa mode αυτή την φορά γιατί ξενέρωσα τη ζωή μου!
Jul 14 2009 13:50
Tea-chan → Tsunade-sama
Ikou, ikou, Tsunande-sama! Daijobou! Θα γινόταν κι αυτό μια μέρα.
Καλωσ'ηρθες στη παρέα μας! :) Ακόμη κι αν το ντροπάρεις λόγω της βίας, θα δεις ότι το σενάριο είναι υπέροχο! ^^
Jul 14 2009 07:12
Zoro → Tsunade-sama
[IMG]http://img195.imageshack.us/img195/416/berserkv22c03p071copy.jpg[/IMG]
Griffith and Guts heartfully thank you!! :wooi2:
Και εύχομαι να προτιμήσεις τον macho guy και όχι το yaoi bishie! :chigau:
[SIZE=1](ελπίζω η εικόνα να έκανε εμφανές ποιος είναι ποιος! XD)
[/SIZE]
Α ρε Τσαγάκι, το 'ξερα ότι έκανα την σωστή επιλογή με σένα! Όχι ότι σημαίνει ότι έγινες fan και δεν θα την ντροπάρεις πια, αλλά να την αρχίσεις τόσο σύντομα είναι ήδη πάρα πολύ, δεν είμαι αχάριστος!! :Blissfull:
Όπως είπαμε λοιπόν, από το επεισόδιο 2 και μετά και το 1ο μετά το τέλος του 25 το βλέπουμε! Α, και ελπίζω η έκδοση που έχεις στο pc σου να έχει καλή εικόνα γιατί είναι παλιό anime και το torrent που σου είχα δώσει είχε απίστευτη βελτίωση εκεί! Εσύ διαλέγεις ποια θα δεις, απλά μην αποθαρρυνθείς από αυτό!
Εφοδιάσου με ανοιχτό μυαλό και αντοχή λοιπόν και ελπίζω η ώρα αυτή που διάλεξες να μην σου φέρει εφιάλτες τελικά!! :nanana: Δεν κολλάμε στο splatter, αλλά σε αυτά που μας λέει στο background πάντως! Βέβαια προς το τέλος μάλλον θα σου πέσει πολύ βαρύ, αλλά heck, και 10 να δεις θα είμαι ικανοποιημένος! Περιμένω εντυπώσεις! :drink:
[SIZE=1](αν την δεις όλη τελικά, με το τέλος της εξεταστικής πιάνω 07-Ghost, word!)[/SIZE]
Jul 13 2009 21:31
Tsunade-sama → Zoro
Πέτυχε η πλύση εγκεφάλου...από απόψε (το ελπίζω δηλαδή μην με πιάσει κανένας ύπνος...ΖzZzZ)ξεκινάω το έπος Berserk...Άντε κ καλή μου αρχή!
Jul 13 2009 20:09
Tsunade-sama → Tea-chan
Καταρχάς ευχαριστώ για το friend request αγαπητή Tea-chan, ήδη όλο το βράδυ σκέφτόμουν πως δεν σου έστειλα εγώ πρώτη...i'm unsorrable :knock-knock:
Κατα δεύτερον, ευχαριστώ για την λεπτομερή ανάλυση σου στο θεματάκι μας, ειλικρινά μου κίνησε το ενδιαφέρον ακόμα περισσότερο (μην σου πω κ την περιέργεια...).Ιδίως στάθηκα στο κομμάτι bishounen καθώς τρέφω ιδιαίτερη αδυναμία γι'αυτα τα όμορφα κ smexy πλασματάκια στα anime :nbleed: Όχι ότι τα άλλα τα προσπέρασα ίσα ίσα αυτά ήταν που έδωσαν μια ενδιαφέρουσα πνοή σε αυτό το anime που τόσο μισούσα...αλλά όμως είπα ακούω για bishounen χαρακτήρες and I nose bleeding just in thoughts :hahaha:
Ωραία λοιπόν με πείσατε! (εσύ βασικά γιατί άλλος ακόμα προσπαθεί :kakaka: -[SIZE=1]just kidding ξέρω ότι θα δει αυτο το post o Ζοro hehe-[/SIZE][SIZE=2])[/SIZE]
[SIZE=2]Θα το ξεκινήσω, ίσως απόψε αν έχω τα κουράγια...είχα κουραστηκή μέρα σήμερα :sleepy:[/SIZE]
[SIZE=2]Ευχαριστώ πολύ κ πάλι:gotit:[/SIZE]
Jul 13 2009 20:05
Zoro → Tsunade-sama
Προσθέτω και ότι η Τσάι-τσαν σου μίλησε κυρίως για το manga, μιας και απ' όσο γνωρίζω δεν έχει δει το anime [SIZE=1](όπως εσύ αποφεύγεις τα manga, έτσι κι αυτή τα anime!)[/SIZE], still, αν και αρκετά πράγματα απ' αυτά που σου περιέγραψε απουσιάζουν στην οθόνη (ιδίως Puck, αν δεις στο album του profile μου τον έχω κεντρική εικόνα, αυτός που θυμίζει το κρεμμυδοεμότικον!), κάμποσα παραμένουν... οπότε, δες το anime με το καλό και αν (γίνει το θαύμα!) και σ' αρέσει προχώρα στο manga με τα 1000 να δεις την συνέχεια της ιστορίας... πολύ καλύτερη εκεί, απλά το anime είναι καλό για τους [SIZE=1][s]φοβητσιάρηδες[/s][/SIZE][SIZE=2] διστακτικούς[/SIZE] σαν εσένα, ώστε να δεις μια σύντομη σειρά 25 επεισοδίων και να πάρεις μια πρώτη γεύση... αλλά μην νομίζεις ότι τα δες όλα, η συνέχεια στο manga!! :wis:
Πέραν αυτών, δεν θα μπορούσα να τα έχω περιγράψει καλύτερα :wooi2:... να μια κοπέλα που ίσως είναι πιο καμένη από μένα στο θέμα... όπως είδες λοιπόν, αν και πέτυχες άτομο που λατρεύει σπλαττεριές με vampires και major Hellsing fan, η σειρά δεν στοχεύει σε αντρικό κοινό μόνο και το splatter δεν είναι "αυτό που προσπαθεί να προωθήσει ο ποιητής"!! :hahaha:
Μπρος να γίνεις πραγματική Hokage, είναι μέρος του training! :kakaka:
ΥΓ: Σου είπα να την ρωτήσεις, αλλά δεν σου είπα να αναφέρεις το όνομά μου τόσες φορές, νόμιζες δεν θα το 'βλεπα; :madtodeath: [SIZE=1](τουλ πέτυχα το σωστό άτομο να σε συμβουλέψει!)
[SIZE=2]So, πέτυχε η πλύση εγκεφάλου;[/SIZE] :orly:
[/SIZE]
Jul 13 2009 15:24
Tea-chan → Tsunade-sama
Λεπόν, αγαπητή μας Hokage!
Ας είμαστε ειλικρινείς, το Berserk είναι splatter, και μάλιστα βαρέων-βαρών, να μη κρυβόμαστε πίσω από τη δαχτυλήθρα μας! :stubborn:
ΑΛΛΑ!
Εάν αφήσεις μόνο αυτό το στοιχείο να σε επηρεάσει και να σε απομακρύνει, χάνεις την πιο επική ιστορία φαντασίας που φτιάχτηκε ποτέ σε manga. Όπως λέει και ο κόσμος, το Bersek είναι το Lord of the Rings των manga. Φαντασία, επικές μάχες (πέραν του splatter), ιδεολογία των πιο ένδοξων μαχητών και αγωνιστών του κόσμου, ένα ρομάντζο με τραγικότητα που κάνει το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» να πρασινίζει από ζήλια και μία από τις μεγαλύτερες μορφές που γέννησε ποτέ ανθρώπινος νους, ο Gutts, ο ήρωας της ιστορίας.
Θα σου περιγράψω το δικό μου ταξίδι. Η αλήθεια είναι ότι το άρχισα από περιέργεια και μόνο, μιας και είχα κι εγώ στο νου μου τη splatterιά. Λέω «άντε και να το ρίξω μια ματιά, τόσος ντόρος που γίνεται γι’αυτό…» Και κόλλησα, μιας και είδα παραπέρα από το αίμα. Γιατί το Berserk έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει από αίμα και μόνο. Η βία του είναι εθιστική, αποχαυνωτική, παρά τρομακτική, ή οτιδήποτε άλλο. Θα δεις ότι ο Miura, πολύ εύστοχα, κάνει τους ζωντανούς πιο αηδιαστικούς από τους νεκρούς και τα έντερά τους. Προσωπικά, δε βρήκα σκηνή splatter πιο αηδιαστική από τα πορτραίτα του όχλου που ζωγραφίζει.
Οι χαρακτήρες είναι άλλο ένα ατού. Εκτός από τον Gutts, υπάρχει ένα bishounen μάλαμα για τις κοπελιές, που πιστεύω ότι θα σου αρέσει. Αλλά μόνο ως εμφάνιση, γιατί είναι κι ο villain της υπόθεσης! XD Επίσης, όλοι οι υπόλοιποι χαρακτήρες που απαρτίζουν το cast είναι ρεαλιστικοί μέσα σε ένα κόσμο φαντασίας. Και το καλύτερο: το Berserk φιλοξενεί τον καλύτερο character-comic relief για μένα, τον Puck, μια νεραϊδούλα που επίσης είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις! :kawaii:
Γενικά, τα κορίτσια αποθαρρύνονται για το Berserk λόγω ακριβώς της βίας, αλλά πίστεψέ με, θα το συνηθίσεις! XD Τι σόι Hokage είσαι να λιγοψυχάς; Ούτως ή άλλως, από πότε ένα manga έγινε δημοφιλές από τη βία και ΜΟΝΟ; :canthelp:
Εν κατακλείδι, νομίζω ότι η βία δε θά’πρεπε να σε επηρεάσει. Είναι κρίμα να το απορρίψεις εξαιτίας αυτού.
Λαϊκιστή, ΤΡΑΒΑ!!:chigau:
Jul 13 2009 10:53
Tsunade-sama → Zoro
[QUOTE]Τέλος, θα το αφήσω και στο profile του, δες ένα kel tribute:
[B]Spoiler:[/B] [/QUOTE]
OMG :hahaha:
[LEFT] [/LEFT]
Jul 12 2009 23:24
Zoro → Tsunade-sama
Ε, αφού έχει 3 kawaii μοναχές... να το δω!! Αφήνω τα ξεκοιλιάσματα σε σένα λοιπόν!! :bleh:
Ξετρελάθηκα; Χοντρός όρος... καλό ήταν για τα δεδομένα του πάντως!! [SIZE=1](η μόνη σειρά που έχω δει όπου οι άντρες είναι πιο όμορφοι από τις γυναίκες... πως φαίνεται η διαφορά shonen-shoujo!!)
[/SIZE]
Εντυπωσιάσει; Για Σεπτέμβρη το βλέπω... :frozen:... πάντως όπως τα είπα, έρχεσαι Ιταλία περίπου την περίοδο που γυρνάω, αν και ακόμη εδώ θα είμαι τότε, καλή τύχη με το ταξίδι, έπρεπε να περιμένεις να αφήσω την χώρα! :hahaha:
Τέλος, θα το αφήσω και στο profile του, δες ένα kel tribute:
[spoiler][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/6040/brook2.jpg[/IMG]
[IMG]http://img8.imageshack.us/img8/5214/brook4k.jpg[/IMG][/spoiler]Μιας και δεν είδες τα fillers, για να καταλάβεις τι έχασες!! :kakaka:
Jul 12 2009 23:17
Tsunade-sama → Tea-chan
Οι πηγές μου μου αποκάλυψαν ότι είσαι φανατική του Berserk...(O Zoro μου το είπε αλλά κάνε ότι δεν σου είπα τίποτα!)Προσωπικά το μισώ το συγκεκριμένο anime λόγω της υπερβολικής βίας καθώς όλοι γνωρίζετε ότι η Tsunade είναι φοβιτσιάρα με κάτι τέτοια αιμοβόρικα σκηνικά...details βλέπε Νaruto.
Όμως...τον τελευταίο καιρό ο καημένος μας marimo προσπαθεί απεγνωσμένα να με πείσει να το δω...μάταια όμως γιατί του το παίζω δύσκολη :hahaha:
Τελικώς με έπεισε :hahaha: κ με παρέπεμψε στην number one fan του Berserk...δηλαδή εσένα!Εσύ λοιπόν θα είσαι ο τελικός κριτής!:try:
Λοιπόν...να το ξεκινήσω ή όχι..οεο?
p.s.Αν το μήνυμα μου σε παρενόχλησε (ηθικά, ψυχολογικά, πνευματικά) κράξε τον Zoro...αυτός φταίει!:wis:
Jul 12 2009 23:13
Tsunade-sama → Zoro
Ααα όχι όχι θα δεις κ συ 25 επεισόδια γεμάτα Frau-sama, αλυσίδες κ 3 kawaii μοναχές!(οι μόνες θυλικές υπάρξεις μαζί με την γοργονίτσα μου χεχε!Έχει να πέσει κάψιμο!)
Αν κρίνω από του ότι "ξετρελάθηκες" με το Vampire Knight, έχεις να βαρέσεις φλέβα καλό μου στο 07-ghost ώσπου να γίνεις junkie!
Εγώ από αύριο λέω να κάνω το πρώτο βήμα αφού την Κυριακή φεύγω για Ιταλία.Αν με εντυπωσιάσει το anime μπορεί να το τελειώσω μέσα στη βδομάδα...αν όχι περίμενε τον Σεπτέμβρη μεχ μεχ μεχ!
Jul 12 2009 23:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed