Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Tsunade-sama

Ε αφού το ρωτάς μην μου λες μετά για spoilers!! :hahaha:[spoiler=OP manga spoilers]... κατάφερε να τον ελευθερώσει ο Luffy μετά από μεγάλη μάχη με την βοήθεια των γύρο του (δεν λέω ποιους) αλλά, εκεί που έτρεχαν να ξεφύγουν, ο Kizaru του έριξε ένα από τα laser του και τον πέτυχε κάπου στην κοιλιά. Φορούσε και τις αλυσίδες οπότε δεν μπορούσε να ενεργοποιήσει το φρούτο... Τον χάσαμε πριν 2 chapter... τι κεφάλαιο ήταν κι εκείνο, είχε πολύ συγκίνηση μεταξύ των 2 αδελφών όμως, ελπίζω να γίνει εξίσου καλά στο ανιμέ. r.i.p. Ace :( T_T[/spoiler]
Sep 12 2009 22:25
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Βασικά όπως είπα το συναίσθημα του CP9 είναι άφταστο ακόμη και μέχρι σήμερα imo, αλλά παίζει και να 'ναι επειδή είχε την waifu μου μέσα και δεν το βλέπω αντικειμενικά! :P Ωστόσο έχει πολύ καλές ανατροπές, ήμουν και πάντα φαν των αποδράσεων από φυλακές και αν το συνδυάσεις με πειρατική ιστορία παίρνεις το Impel Down arc!!
Sep 12 2009 16:35
Photo

Tsunade-sama → Mad_Hatter

Τσούκου, δεν είμαι του manga εγώ.Εξάλλου εδώ κ χρόνια αντέχω τον πειρασμό να διαβάσω το manga του Naruto, ένας ακόμη πειρασμός δεν θα μου κάνει τίποτα. Άσε που έχω τον Μάκη, ανα πάσα στιγμή όλο κ κλαποιο spoil θα μου πετάξει...:hahaha:
Sep 12 2009 16:13
Photo

Mad_Hatter → Tsunade-sama

Ναι και εμενα ο ιδιος με εβαλε να το δω, και κολησα απο το 1ο επισοδιο.Μου εδειξαν και την echo μετα και κολλησα ακομα περισσοτερο:lovulovu:.Της αξιζει περισσοτερο screentime, ελπιζω τουλαχιστον στο Manga Που θα διαβασω πιο μετα να την δειχνουν περισσοτερο.And if that dirty bastard vincent dares to touch her again im gonna fucking kill him. Και btw εσυ δε θα τιμησεις το op manga?Πριν λιγο καταφεραμε τον zoro, τωρα σειρα σου :P
Sep 12 2009 12:05
Photo

Ο φίλος σου ο SpoilerMakis μου το πρότεινε κ το ξεκίνησα.Λόγω όμως εξεταστικής το άφησα στο 15ο επεισόδιο αλλά ήταν αρκετό να κολλήσω. Πες στην Echo σου όμως να ξεκολλήσει από τον Vincent, την διαφθείρει!
Sep 12 2009 09:31
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Σχετικά με την διάσωση του Ace ε?Το βλέπω να καρδιοχτυπάω πάλι... Αν ξεπεράσει το συναίσθημα του CP9, του αγαπημένου arc εώς τώρα, θα φουντάρω!!!
Sep 12 2009 09:27
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Well, ανταποδίδω λέγοντας ότι το Berserk θα σε τρέλαινε... αν ήσουν αγοράκι! :tensai: Btw διάβασα και το manga του OP και σου λέω να προετοιμαστείς γιατί αυτά που μας περιμένουν τους επόμενους μήνες στο anime θα σε ρίξουν κάτω, το συναίσθημα του CP9 arc δεν το φτάνει βασικά imo, αλλά από ιστορία σκίζει... Prison Break στο One Piece, τι καλύτερο!! :P [SIZE=1] (αν θες spoilers σφύρα! XD)[/SIZE]
Sep 11 2009 22:04
Photo

Mad_Hatter → Tsunade-sama

hehe thanks, ειναι οντως μια μικρη θεα :P Δεν ηξερα οτι βλεπεις το anime. Και ο frau παντως ειναι ολλα τα λεφτα δρεπανια>all
Sep 11 2009 20:29
Photo

OoO Kawaii Echo You made a wonderful choice!:riiight:
Sep 11 2009 20:01
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Να το δεις το 07-ghost, να μου πεις αν μου πηγαίνει ο Frau-sama για κρυφός εραστής από τον Βya-kun μου.Αλλά σε ενημερώνω ότι δεν θα τρελαθείς... αν ήσουν κοριτσάκι ίσως hehehe!:hahaha: Σίγουρα πάντως θα λατρέψεις την γοργονίτσα που ναι έχει πεταχτά αυτάκια χιχιχι!
Sep 11 2009 19:59
Photo

Tsunade-sama → Namida

Σοβαρά?Αν κρίνω κιόλας ότι τα αγοράκια στο τμήμα μου είναι μετρημένα στα δάχτυλα (girl powah ftw!) παίζει να είναι κ γνωστός μου.
Sep 11 2009 13:10
Photo

Namida → Tsunade-sama

Όχι, μην ανησυχείς, δεν έχασες την ευκαιρία σου να λάμψεις xd Απλώς είναι και ένας συνάδελφος στη δουλεία στο ίδιο τμήμα, και μου το είπε.
Sep 11 2009 12:28
Photo

Tsunade-sama → Namida

Καλημέρες! Ναι της Κοινωνικής Ανθρωπολογίας είμαι.Ήρθαν τα κανάλια κ δεν το πήρα είδηση???:OMG3:
Sep 11 2009 11:52
Photo

Namida → Tsunade-sama

Γεια χαρά! Είδα ότι ακυρώθηκε κάποιο μάθημα στη σχολή σου, επειδή τηλεφώνησαν για βόμβα. Κοινωνική ανθρωπολογία παντείου είσαι;
Sep 11 2009 08:30
Photo

8tails → Tsunade-sama

Σε ευχαριστώ πολυ! Η Γερμανία (δεν είναι και τόσο μακριά..2μιση ωρίτσες με το αεροπλάνο :) ) δεν είναι πολυ κρύα αν εξαίρεσεις το χειμωνα που εχει φτασει -16 και το καλοκαιρ που εχει κατεβει στους 9..χαχα - αχαχ..τρια χρόνια εκεί ακόμα δεν το χω συνηθίσει.. Ευελπιστω λοιπόν και γω να τελειωσεις χωρίς προβλήματα τη σχολή σου και καλή τύχη με το... υπολοιπο 20%!
Sep 08 2009 22:53