Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tsunade-sama → Mad_Hatter

Η όλη φάση του φωτόσπαθου μου θυμίζει Star Wars οπότε ability=fail :P Όσο sugoi κ να είναι ο τύπος, όταν έχεις κλεμμένο ability από so last year ταινιά, όπως κ να το κάνουμε...He totally fails :hahaha: Όσο πλησιάζουμε στο Impel Down arc κ σκέφτομαι όταν θα ξαναδώ αυτόν τον αλογομούρη κ θα ξανακούσω αυτό το εκνευριστικά σπαστικό "Mushi...mushi?" μου έρχεται να αυτοκρονήσω...:deadga6:
Sep 14 2009 16:15
Photo

Mad_Hatter → Tsunade-sama

[IMG]http://i28.tinypic.com/28jwbrq.jpg[/IMG] Δεν εχει στυλ αυτο? Δεν ειναι cool το φωτοσπαθο? 4 supernovas ξεπεταξε σε 2 λεπτα, και λιγοτερο, isnt that fucking strenght awesome? Και ο τροπος που μιλαει ειναι ολλα τα yen :hahaha: Και ο zoro σε trollarei, τιποτα δεν εκανε ο kizaru (ακομα) :P
Sep 13 2009 16:18
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Oxi εγω ακομα γραφω αλλα ενταξει μια χαρα ειμαι.Περασα και 1 μα8ημα και παμε για τα επομενα.Αντε να σε δουμε και με πτυχιο να γινεις γοργονα με τυβενο
Sep 13 2009 15:31
Photo

Tsunade-sama → Mad_Hatter

[IMG]http://i836.photobucket.com/albums/zz282/mistress_violet/pic.jpg[/IMG] Ηonestly, πες μου που βλέπεις το style μέσα σε αυτό το αγελαδίσιο βλέμμα?:puke: Να μην πω κ το πως μιλάει...θα βλασφημίσω κ δεν το θέλω! Plus, όπως με πληροφόρησε ο Zoro, ο Kizaru έκανε κάτι πάρα πολύ κακό στον χαρακτήρα που αγαπώ τρελά στο OP (μετά την Camie ofc) so I'll hunt him down and I'm gonna kick his fluffy butt so hard until he is bleeding :madtodeath:
Sep 13 2009 15:24
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Που να πάω βρε καλό μου με τόσο διάβασμα που έχω...:sleepy: Λίγες μερούλες έμειναν ακόμη, υπομονή.Μετά θα με τρώτε στη μάπα σας μέρα νύχτα κ δεν θα το κλέινω το ριμάδι το στόμα μου από το μπιρι μπιρι :hahaha: Τι έγινε εσύ?Τελείωσες με την εξεταστική σου?Ξέρω ότι στο ΠΑΠΕΙ όλα πάνε με ταχύτατους ρυθμούς!:hahaha:
Sep 13 2009 15:14
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Εισαι απιστευτη περσυ μου ελεγες ολο ελα καραισκακη και τωρα που ηρ8α να δεν ησουνα.Τσ κλασσικη γυναικα :nod:.Πως τα πας με την εξεταστικη κουκλα-ελπιζω να τελειωνεις σιγα σιγα ωστε να σε χαρουμε λιγο παραπανω στο μπιρι μπιρι
Sep 13 2009 13:21
Photo

Zoro → Tsunade-sama

[QUOTE]Δεν μπορώ άλλο να βλέπω τον Guts, νιώθω σαν να βλέπω τον Kizaru (Sooka, ίσως είναι μακρινοί συγγενείς :thatsit:):hahaha:[/QUOTE] Don't provoke me! :ill2: [IMG]http://img21.imageshack.us/img21/962/princeofpersiathedahaka.jpg[/IMG] Ε τότε θα έχεις 2 να σε ενημερώνουν για manga updates! :hehehe:
Sep 12 2009 23:36
Photo

Mad_Hatter → Tsunade-sama

Ολλοι ετσι λεγαμε για τα manga μεχρι που διαβασαμε για πρωτη φορα :P Και αν ειναι δυνατον να μη σου αρεσει ο Kizaru :P Με τετοια θεικη δυναμη, και τετοιο style, ειναι απιστευτος! mochi mochi?Kizarruuu desu!
Sep 12 2009 23:19
Photo

Tsunade-sama → Zoro

[QUOTE]υπόλοιπα 800 επεισόδια[/QUOTE] <--- Wait, what?:OMG3: Αν το πάει έτσι μέχρι κ τα εγγόνια μου θα βλέπουν One Piece :hahaha: Δεν πιάνω το manga που να χτυπιέστε όλοι σας!Έχω ζήσει επικά arc χωρίς manga κ θα το πιάσω τώρα?Τσου τσου τσου!Κ φαγώθηκες με αυτό το Berserk...Δεν μπορώ άλλο να βλέπω τον Guts, νιώθω σαν να βλέπω τον Kizaru (Sooka, ίσως είναι μακρινοί συγγενείς :thatsit:):hahaha: p.s. Απίστευτοι οι τύποι ε?Έλιωσα μόλις το είδα :hahaha:
Sep 12 2009 23:11
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Ναι έχεις δικό σου harem no jutsu εσύ!! :hahaha: Και τον Oda με το μαλακό, αν μας πάθει τπτ δεν θα μάθουμε ποτέ τι έγινε στα υπόλοιπα 800 επεισόδια!! XD Πάντως srsly θα έπρεπε να ακολουθήσεις την συμβουλή του Rin και να πιάσεις το OP manga, σε 1-2 μέρες max θα σου έχει φύγει και δεδομένου ότι το διάβασα βιαστικά δεν μπορώ να πω ότι τα θυμάμαι τέλεια, και πάλι θέλω να τα δω στο anime!... αν το κάνεις ποτέ πάντως, πιάσε και Berserk μιας και είσαι εκεί!! ΥΓ: omg, τι ήταν αυτά τα φλουριά στο video που έβαλες στο thread του OP;; :hahaha:
Sep 12 2009 23:03
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Temeeeeee...παίζεις με τα νεύρα μου!!!(κ τα αισθήματα μου...:hahaha:) Κ το είπαμε χιλιάδες φορές...ο Bya-chin είναι ο husbando,οι υπόλοιποι είναι εραστές μου (κ δεν το ξέρουν :hahaha:) Ας όψετε αφού ζει ακόμα το παλουκαρ' μου θα κάνω τα βουντού μου να μην τον πειράξει κανείς! Που μένει αυτός ο Oda είπαμε....του έχω ένα πακετάκι που κάνει τικ τακ :hahaha:
Sep 12 2009 22:56
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Μπα η βλακεία του είναι τόσο απέραντη που έχει τον αψόφηστο ακόμη και μέσα στους αψόφηστους του OP! :P Όπως και να 'χει... [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v674/ashlmar/fooled.jpg[/IMG] Όλα είναι πιθανά ακόμη, αν του στρίψει του Oda (pray for not!), αλλά προς το παρόν ζει και βασιλεύει ο κανακάρης σου, να δούμε για πόσο! Αλλά εσύ έχεις ήδη 2 husbando, τι θα σε ένοιαζε τι κάνει ο Αce; :wis:
Sep 12 2009 22:50
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Die Kizaru Die!!!:madtodeath: Θα σου στείλω τον Frau,τον Byakuya,τον Itachi κ όλους τους bishounen χαρακτήρες που αγαπώ κ θα σε φάνε ρε!Καλά τον έλεγα βλαμμένο admiral, ο βλαμμένος από την φάτσα φαίνεται!:hahaha: Ζωή σε λόγου μας...:drink:
Sep 12 2009 22:45
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Πενθείς 2 φορές, τον σκότωσε ο Kizaru!! :kakaka:
Sep 12 2009 22:37
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Όχιιιιιιιιιιιι!!!Το παλικάριιιιιιιιι μου!!! Μην μου μιλάτε...πενθώ...πάω να βάλω τα μαύρα...
Sep 12 2009 22:34