Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Tsunade-sama → kelborn3
Άσε ρε συ Μάκη...Τόσο καιρό που έλεγα ποιοι είναι shichibukai ξεχνούσα έναν τιτανομέγιστο που έχουμε καιρό να τον δούμε (δεν σου λέω ποιος είναι γιατί θα φάω πάλι χάζι...:hahaha:) κ έβαζα στην θέση του τον Whitebeard.Ξέρω ξέρω...ντροπή κ όνειδος!Too much info in my head..can't handle it!:emptyonexg1:
Με την εξεταστική τελείωσα την Δευτέρα, έδωσα 9 μαθήματα, ήθελα 7 για πτυχίο, πέρασα 7 αλλά με έκοψε ένας ******* σε ένα υποχρεωτικό κ με αφήνει τώρα μετέωρη (ατςςςςς!) μέχρι τον Φλεβάρη!Έχω να μοιράσω κατάρες αυτό το εξάμηνο!Τόν π*****η...!:madtodeath:
Εσύ τελείωσες perv-sama?Άντε άντε να τελειώνεις να κανονίσουμε για κανέναν καφε!
Σεπ 23 2009 08:55
Zoro → Tsunade-sama
Μισό μισό, θε να πεις πως δεν είσαι Sasuke fangirl;; :OMG3: Στην σειρά πως γίνεται που και το μαλλί γουλί να κουρέψει, και 100 κιλά να πάρει, μωρέ και αλλαγή φύλου να κάνει τρέχουν όλες πίσω του;;; Μην αντιστέκεσαι, μίλα ελεύθερα για το πάθος που σου δημιουργεί αυτός ο χαρακτήρας, άλλωστε με την Sakura για avatar είσαι κομπλέ!! :bleh:
Ο Vegito πάλι τι έχει; Πιο badass από τον Zoro, πιο καρφακοτό μαλλί, παντρεμένος με παιδιά, πετάει κιόλας... παραδέχεσαι; :kakaka:
EDIT:
[IMG]http://img84.imageshack.us/img84/5764/ohyou20slowpoke.jpg[/IMG]
Το trolling που έλεγε ο Rin πήγαινε για τις (δήθεν) αποκαλύψεις του OP manga περί Ace που σου έκανα... αν τσεκάρεις αυτό έγινε στις 12 του μήνα και σήμερα έχουμε 22, 10 μέρες μετά... ότι θυμάσαι χαίρεσαι ή μου φαίνεται; :hahaha:
(και δίκιο έχει ο kel, πως γίνεται να μπερδέψεις τον φαφούτη σαπιοκοιλιά με τον μεθύστακα γέροντα; :wet2:)
Σεπ 22 2009 16:23
kelborn3 → Tsunade-sama
Αγαπημενη μου Γιοταρα μαρεσει που πανω απο ολα βλεπεις τοσο καιρο οπ και δεν εχεις μα8ει ακομα ποιοι ειναι οι shichibukai.Χεχ ακου ο whitebeard shichibukai-μην τα πεις σε κανα ζορο αυτα για 8ατρεχουμε και δεν 8α φτανουμε:fromabove:.Κατα τα αλλα πως τα πηγες κουκλα μου στην εξεταστικη ολα καλα.Ελπιζω να σε δουμε με πτυχιο συντομα ναι?:congrats:
Σεπ 22 2009 13:40
Namida → Tsunade-sama
MEGA LOL!!!!
Η επαφή του με τα άνιμε, είναι σαν αυτή του Natsu με τα μέσα μεταφοράς!!!!
Σεπ 22 2009 10:09
Tsunade-sama → Zoro
Βρε τελειωμένε, από Sasuke fanboy το γύρισες σε Vegeta?
Gief Zoro back!?Or else...
Edit:Τώρα που το θυμήθηκα, με είπε ο Rin ότι με trollaρεις!Prepare to die!:mador2:
Σεπ 22 2009 08:36
Tsunade-sama → Namida
Προσωπικά, δεν γνωρίζω κανέναν Βαγγέλη αλλά λόγω του ότι ανήκει στην μειωνότητα του τμήματος θα γνωριζόμαστε φατσικά.
Αν του ακυρώθηκε κ του παιδιού μάθημα τότε μάλλον θα το δώσει την ίδια μέρα που δίνω κ το δικό μου ακυρωμένο.Επομένως, πες του να κάνει κανά cosplay από κάποιον bishounen character κ θα τον καταλάβω αμέσως!:hahaha:
Αν πάλι δεν είναι μυημένος στα anime, έχεις περιθώριο μιας εβδομάδας να τον μυήσεις:hihi2:
:byejg9:
Σεπ 21 2009 20:40
Namida → Tsunade-sama
Gomen, ξεχάστηκα. Βαγγέλη το λένε το παιδί, και μένει Πεύκη. Εγώ έφυγα από τη δουλειά, ήμουν μόνο για το καλοκαίρι, αλλά η Camus συνεχίζει να δουλεύει μαζί του.
Σεπ 20 2009 10:25
Tsunade-sama → kelborn3
Pfff...πιο πολύ με Βόδι με katana μοιάζει παρά με shinigami :hahaha:
Κ ποιον είπες flower-chan?????:madtodeath:
Σεπ 17 2009 22:03
kelborn3 → Tsunade-sama
[IMG]http://ander.wrzuta.pl/sr/f/9OAxGTybewI/bleach_-_marechiyo_omaeda[/IMG]
Tωρα συγκρινεις τον τιτανομεγιστο ομαεντα με το φλωρο με τα λουλουδια.Απο κει και περα δεν νομιζω να χρειαζονται πολλα πολλα.:nod::nod:
Οσο για το δευτερο να σου πω την αλη8εια α8λια εμφανιση αγωνα ηταν.Δεν περιμενα και κατι καλυτερο αφου ημουν μεσα οταν επαιξε με την καβαλα...Αφου δεν χασαμε δεν λεω τπ.Χαρα τιμη και δοξα στον ζαιρι που εκανε το καλυτερο μεσα στον αγωνα.
Σεπ 17 2009 19:22
Tsunade-sama → kelborn3
Μάλλον ο πόντος έφυγε από το γουτσουλίνι σου τον Omaeda!:hahaha:
Κ ναι καλό μου, τον Bya-kun τον τρέμει ακόμα κ ο Ράμπο γιατί είναι πιο macho !:hahaha:
EDIT:
[QUOTE]Μετα την νικη του ολυμπιακου ηρ8αν και οι yibis με το 417 [/QUOTE]
Ζοριστήκατε ε?
Σεπ 17 2009 18:41
kelborn3 → Tsunade-sama
[QUOTE=Tsunade-sama][FONT=Lucida Console][SIZE=2]/poke Oi, λίγα λόγια για τον husbando μου μη σε πάρει κ σε στριφογυρίσει![/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Πωπω ζημια που 8α πα8ω τωρα.Δυστυχως δεν φοβαμαι τον "αντρα" που ασχολειται με ροζ αμυγδαλιες....Το πολυ πολυ 8α του σκιστει κανας ποντος στο καλσον αμα 8ελει να γινει αγριος.Αλλη φορα μην με απειλεις με τοσο δυνατους τυπους που τους τρεμει ακομα και ο ραμπο.:hahaha::hahaha:
Σεπ 17 2009 00:01
Tea-chan → Tsunade-sama
Δυστυχώς δεν έχασα ώρες, αλλά ΜΕΡΕΣ από τη ζωή μου γι'αυτές τις αηδίες, αυτές τις ανείποτες προσοβλές προς τους αληθινούς βρικόλακες, τη λογοτεχνία και τη νοημοσύνη μου.
Ακόμα κλαίω... ;.;
Σεπ 16 2009 17:59
Tsunade-sama → Tea-chan
:hahaha: Είδα το post σου στο (de)motivational posters κ πέθανα!!!
Μ'αρεσε ιδίως αυτό το WANTED που έβαλες στην Meyer,θεικό!
Ελπίζω να μην ένιωσες όπως ένιωσα κ γω μόλις τελειώσα τα βιβλία...ότι έχασα πολύτιμες ώρες από την ζωή μου!!!Άντε τώρα να τις βρω...συγχίστηκα πάλι!
Σεπ 16 2009 16:42
Mad_Hatter → Tsunade-sama
mochi mochi δε νομιζω να ξανακουσεις, και θα κανεις μια 30αρια επισοδια να τον ξαναδεις, aka Μισος χρονος :P
Σεπ 15 2009 00:27

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται