Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → Tsunade-sama
Τους αναγνώρισες; Ο σκουλαρικάκιας και η λουλουδού είναι!
(well, με τον δικό σου τρόπο ονομασίας™ τουλάχιστον :kakaka:)
Glad you liked!! :D
Οκτ 08 2009 05:00
Tsunade-sama → Zoro
Από τον Sasuke κ τον Vegeta πήγες σε άλλον badass βλέπω...
Εμένα μ'αρέσει πάντως η profile pic σου!
Οκτ 07 2009 13:29
Zoro → Tsunade-sama
Εγώ φέτος είμαι 5ο έτος και παίζει ένας παράξενος κανόνας στην σχολή μου από αυτή τη χρονιά κι έπειτα! Κάθε μήνα μπορώ να δίνω εξέταση του κάθε μαθήματος από 1 φορά! Οπότε μπορείς να πεις ότι κρατάω μια δίκοπη κατάνα, από την μία μπορώ να ξεμπερδέψω πιο γρήγορα με τα μαθήματα :Blissfull: και από την άλλη είμαι μόνιμα μέσα στην εξεταστική (με γονείς από πάνω να πιέζουν). :uhh: :unlucky: Δίνω σε μερικές μέρες btw! :P
Καλά μην βιάζεσαι και να τελειώσεις, εγώ θα ήθελα να μείνω όσο πιο πολύ γίνεται στο παν/μιο γιατί μετά δεν θέλω να σκέφτομαι τι με περιμένει! :terror2: Ναι οκ δεν μεταμορφώθηκα σε αιώνιο φοιτητή που τρώει τα λεφτά του μπαμπά (not yet at least, chill :nanana:), αλλά δεν στενοχωριέμαι αν λόγω καθηγητών/μαθημάτων αναγκαστώ να μείνω και λίγο παραπάνω εδώ (όπως είδες I fully have Zoro in me :p).
Εθελοντισμό; Μέσα σ' όλα βρίσκεις και χρόνο-όρεξη γι' αυτό;; :oo: Μωρ' μπράβο, φαίνεται έχεις τόση ενεργητικότητα της Tsunade μέσα σου όση τεμπελιά έχω εγώ του marimo, να μην λένε ότι δεν διαλέξαμε ταιριαστά user names! Εύχομαι μόνο να μην τζογάρεις κιόλας! :hahaha:
Οκτ 03 2009 03:14
Mad_Hatter → Tsunade-sama
Μα ειναι μετεμψυχωση αυτη?
Τη μια πεθαινει, και την αλλη επιστρεφει σα ροζ γατι?
Ειχα πεθανει στα γελια εκει:hahaha:.
Οκτ 02 2009 15:32
Tsunade-sama → Mad_Hatter
Ε όχι κ pokemon η υπογραφή μου!!!
Θα τρίζουν τα κοκκαλάκια του Mikage...
Οκτ 02 2009 10:48
Tsunade-sama → Zoro
Έχω μια βδομάδα που τελείωσα την εξεταστική μου έδωσα 9 μαθήματα κ θέλω οπωσδήποτε να περάσω τα 7 μπας κ πάρω πτυχίο αυτόν τον χρόνο :P Αλλά τελικώς δεν το κόβω για τώρα καθώς ένας π*****ας καθηγητής μάλλον θα με κόψει κ θα με αφήσει πίσω ένα εξάμηνο...την τύχη μου!:madtodeath:
Αυτόν τον καιρό έχω ξεκινήσει τον εθελοντισμό, που με χάνεις που με βρίσκεις όλο κ κάπου θα δουλεύω εθελοντικά, προσωρινά βέβαια γιατί ψάχνω κ για δουλειά κανονική.
Εσύ πως είσαι?Τελείωσες με την εξεταστική σου?
Σεπ 30 2009 10:59
Zoro → Tsunade-sama
Ό-ό... όργιο;;; :OMG3:
Καλή μου θα σου συμβούλευα να ξεκόψεις λίγο παρέα με τον kel, έχει αρχίσει να σε επηρεάζει αρνητικά!! XD
Χαίρομαι που μας βγήκες Boa fan λοιπόν, από ένα σχόλιο σου παλιά σε είχα κόψει για hater! Ε μα, είναι να μην σου αρέσει τώρα που αρχίζει το OP και έχει ένα ίχνος romance; :wooi2:
(τώρα το ποιον διάλεξε είναι άλλη ιστορία! O Luffy είναι πιο "στον κόσμο μου" και από τον marimo!! :hahaha:)
Εξετάσεις-δουλειές πως πάνε λοιπόν; :wis:
PS: Πέρασα και στο Naruto manga... srsly θα έπρεπε να αρχίσει αυτό ή του OP... όχι τπτ άλλο, πέραν του ότι γίνονται πολλές καλές φάσεις, είναι μεγάλος πειρασμός να μην ρίξω spoiler κι εγώ τώρα! :hehehe:
Σεπ 29 2009 17:46
Tsunade-sama → Zoro
Zoro - chin weeee:wooi2:
Που χάθηκες βρε όργιο?Πάλι σε καμιάς Ιταλίδας το σπίτι ξέμεινες?:riiight:
Ero-Boa κ ξερό ψωμί!Αγαπάω Boa, μετά την Tsunade, η πλέον αγαπημένη μου female character!Συνδύασε Boa με Tsunade κ θα βρεις τον τέλειο συνδυασμό...που θες κ μουγκές, ου ρε!:hahaha:
Ένας είναι ο [B][I]αετομάτης[/I][/B] cowboy του One Piece κ αναφερόμουν σε αυτόν καθώς δεν τον συμπεριλάμβανα τόσο καιρό στο club των shichibukai...τι να κάνω?Έχει περάσει καιρός από τότε που τον πήρε το μάτι μου τελευταία!:tensai:
[QUOTE]Και όχι, δεν έγινα badass... ήμουν εξαρχής![/QUOTE]
Μην τα πετάς έτσι..θα πάθω κανα καρδιακό :hahaha:
Σεπ 29 2009 16:12
Zoro → Tsunade-sama
Υπάρχει κάποιος που να μην είσαι fan του στο χαρέμι σου;; Για μόστρα είναι husbando σου μόνο ο Κουτσίκης;; :hahaha:
Πάντως σε αυτό ναι, σε παραδέχομαι... γυναίκα και μουγκή είναι άρτιος συνδυασμός! XD
Και όχι, δεν έγινα badass... ήμουν εξαρχής! :kakaka:
Για ποιον αετομάτη cowboy μιλάμε πάλι; :hmmm:
Περί OP πως σου φάνηκε η ero-Boa στο anime; Για hater σε κόβω μάλλον ε; :orly: (όμορφη και bitchy κοπέλα σε anime τείνει να τραβάει τα αγοράκια και να απομακρύνει τα κοριτσάκια, γι' αυτό το λέω! :tensai:)
Gomen για την αργοπορία btw, δεν ήμουν σπίτι αυτές τις μέρες, οπότε δεν είχα net... :emptyonexg1: η εξεταστική πως πάει, τελείωσε btw;
Σεπ 29 2009 16:00
Tsunade-sama → Adventurer
:kawaii:
Από το 07-Ghost...τόσο kawaii character κ δεν ήταν main πρωταγωνίστρια...
Σεπ 25 2009 15:02
kelborn3 → Tsunade-sama
Eγω τελειωσα την τεταρτη και ελπιζω να περασα 3 απο τα 4 που εδωσα.Απο κει και περα ο Θεος βοη8ος.Οσο για τον καφε αφου ξερεις οτι ειμαι ντροπαλο παιδακι και δεν μπορω να βγω εξω μαζι σου μιας και εισαι τοσο ομορφη και κομπλαρω.....Απο κει και περα επειδη αυριο την κοπαναν για ναυπακτο και 8α επιστρεψω μετα τις εκλογες(ελπιζω μεχρι τοτε αυτο το κομπλεξ να μου εχει φυγει)μπορουμε να παμε οποια μερα 8ες.
Οσο για το ζορο οτι και να σου λεει μην το ακους τωρα τελευταιο εχει χαλασει.Επιασε ναρουτο και εχασε τα μυαλα του.Παντως κριμα για την εξεταστικη ειναι πολυ γ****ι να σε ριχνει ενα μα8ημα και να περιμενεις ενα ολοκληρο εξαμηνο για το ******** κωλοπτυχιο.Αλλα μην σε πειραζει εγω ξερω οτι 8α το περασεις...Αν οχι παρε με τηλεφωνο εχει κατι γνστους στον κορυδαλλο ...Σε 2 μερες 8α το εχεις περασει με 10:drink:
Σεπ 24 2009 10:52
Tsunade-sama → Zoro
Εγώ καλό μου είναι γενικά fangirl της οικογένειας Uchiha...Πριν γίνει το κακό κ ορφανέψουν τα δύο μας "αγγελούδια" με προξένευαν με τον Itachi αλλά μου το έπαιζε δύσκολος ο γύφτουλας.Που να ήξερα τι ετοίμαζε το χρυσό μου?
Κ δεν έχω την Sakura για avatar, πόσες φορές θα το πούμε???Λέγεται Razette κ είναι μουγκή!Μόνο τραγουδάει!Αντιθέτως η Sakura μόνο μουγκή δεν είναι:hahaha:
Όσο για τον wannabe badass σου, δεν λέω καλή επιλογή αλλά πάει ξέφτισε το χρώμα του, πέρασε η μπογιά του, είναι so last year...Θες να μας πεις κάτι με αυτή την αλλαγή?Μας έγινες κ συ badass boy?Πες μου τέτοια να ...πεθάνω στα γέλια!:hahaha:
Edit:Μάλλον με τον αετομάτη cowboy τον μπέρδεψα...άσε, shame on me!:tensai:
Σεπ 23 2009 09:07

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται