Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tsunade-sama → Zoro

Ποιος άλλος?Ο γνωστός άγνωστος χιχιχι! Α, ναι για την Lucy...δεν τρελάθηκα, μου άρεσε περισσότερο η Mirajane, πιο γλυκιά κ πιο όμορφη κατα την γνώμη μου.Πρέπει να είναι κ πιο μεγάλη ηλικιακά από την Lucy... Με αυτό που ξετρελάθηκα ήταν ο Happy.Εκτός του ότι η voice actress μου φαίνεται γνωστή, όταν έλεγε αυτό το Αaaaaaye ήταν όλα τα λεφτά!
Oct 21 2009 18:23
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Η Lucy δεν είπες όμως, μας άρεσε ή όχι; :hmmm: Btw, την ατάκα ξέρεις ποιος θα την υιοθετήσει ε; :hahaha:
Oct 21 2009 18:14
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Oh well, αφού μου αναγνωρίζεις ένα ταλέντο (2 μαζί με το ότι σε κάναμε να γελάσεις) αρκούμαι σε αυτό... :blush2: ... αλλά... μια φορά μπήκες msn σήμερα και είπα να ανοίξω μια κουβέντα και μου την κοπάνισες αμέσως! :roar: Και δεν έχω άλλο χρόνο σήμερα, μας τελείωσε, next time φρόντισε να μην μείνεις πιο πολύ μέσα αν θες ξεκατινιάσματα!! D:< OMFG, και ακόμη θυμάμαι που είχες ποστάρει στο thread πόσο bitch σου φαινόταν... τελικά ακόμη κι εσύ μαγεύτηκες από την... loveydovey-ness της!! :hahaha: Ελπίζω να σε δούμε με κάνα σετάκι της σύντομα! Είναι άπαιχτη η άτιμη, ποιος το περίμενε ότι ο Luffy θα είχε sex appeal! XD Για συμπλήρωμα αστείων δες και [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=345881&postcount=242"]αυτές τις εικόνες[/URL] που είχα βρει παλιά! :P (που να δεις πιο κει, δεν τελειώνουν οι φάσεις της! Μακάρι να γίνει η Pirate Queen του Luffy λέω εγώ, αλλά χλωμό... ) Ο Ace αυτή την στιγμή είναι τόσο λιγδιάρης όσο ποτέ, δεν ξέρω αν αυτό θεωρείται sekusi ή kawai στα κορίτσια και πάλι, εσύ ξέρεις... πάντως θα τον δούμε περισσότερο πιο κει! Βουρ για το Fairy Tail από Taka λοιπόν και Lucy ftw! :lovulovu: (αν ποτέ βάλεις set της δεν θα παραπονεθώ πάντως :tensai:)
Oct 19 2009 18:26
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Όπως ανέφερα κ στον perv-chin, μου χαρήσατε επικές στιγμές γέλιου τόσο πολύ που σίγουρα με άκουσε όλη η πολυκατοικία!!!:hahaha: Ακόμα πιο επική ήταν η εικόνα που μου πόσταρες!Έχεις ένα ταλέντο σε αυτό το είδος (εύρεσης επιτυχημένων εικόνων εννοώ...) U got powned badly marimo, gomen αλλά άξιζε, έριξα τόνους δακρύων από τα γέλια! Κ τώρα στο κύριο θέμα μας...Το ΟΡ έσκισε!Αυτή η Βοa totally kawaii, είναι απίστευτη, την λατρεύω!Έχω πάθει ΟΡ addiction these days...ανυπομονώ τρελά για το επόμενο επεισόδιο...Baggy κ δεν συμμαζεύεται...πάλι θα λιώσουμε με επικές σκηνές! Άντε να δούμε κ τον Ace λιγάκι...στο πηγάδι κατούρησε?:nbleed:
Oct 19 2009 18:12
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

OMG ίσως το καλύτερο conversation μεταξύ σας ever! Arigatooooo για το ψαξιμο κ την επιμονή! Αντε άντε...θα ξεκινήσω κ το Gantz...κάποια στιγμή...σύντομα! To be continued λοιπον...:drink:
Oct 19 2009 18:03
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

[QUOTE=Zoro]Μην φας, έχουμε γλαρόσουπα!! :hahaha: Μετράω, σήμερα έχουμε 19, αν ως τις 22 δεν έχει βγει (4 μέρες) θα έχω αποδείξει my point, άλλωστε ποτέ δεν είπα ότι είναι αδύνατον να ασχοληθούν, αλλά απλά ότι πιθανώς θα αργήσουν... και πρόσεχε, αν χάσεις, θα σε ξεβρακώσουμε εμείς αυτή τη φορά (well, ή Γιώτα-chwan at least, δεν αρμόζει σε μένα!). :hahaha: Battleground το κάναμε το προφίλ! Lucky you! XD[/QUOTE] Επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχια...Eγω 8α σε παραπεμψω στο σιτε των τακα.. οπου πρωτη μουρη ειναι ενα torrent που λεγεται fairytale.Διαλεγεις και hd kai sd..... Enjoy:drink:
Oct 19 2009 16:27
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Μην φας, έχουμε γλαρόσουπα!! :hahaha: Μετράω, σήμερα έχουμε 19, αν ως τις 22 δεν έχει βγει (4 μέρες) θα έχω αποδείξει my point, άλλωστε ποτέ δεν είπα ότι είναι αδύνατον να ασχοληθούν, αλλά απλά ότι πιθανώς θα αργήσουν... και πρόσεχε, αν χάσεις, θα σε ξεβρακώσουμε εμείς αυτή τη φορά (well, ή Γιώτα-chwan at least, δεν αρμόζει σε μένα!). :hahaha: Battleground το κάναμε το προφίλ! Lucky you! XD EDIT: OK με ξεβράκωσε αυτός τελικά! :terror2: [IMG]http://img16.imageshack.us/img16/6489/simpsonlookalike.jpg[/IMG] [URL="http://www.takafansubs.com/torrents/%5BTaka%5D_Fairy_Tail_01_%5B720p%5D%5BB50D2F08%5D.mp4.torrent"]Κυκλοφόρησε πριν λίγο...[/URL] :emptyonexg1:
Oct 19 2009 16:07
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Επειδη για μια ακομη φορα ο zoro εχει μεινει πισω επειδη δεν μπαινει ιrc ακουσε με και δεν 8α χασεις.Απλα αυτο τον καιρο εχουν πεσει με πολλα project και το συγκεκριμενο εχει μεινει στο encode σε 3-4 μερες 8α εχουμε release και μετα 8α βγαινει κανονικα.Εμεις μιλαμε με στοιχεια μαριμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tensai:.
Oct 19 2009 07:24
Photo

Zoro → Tsunade-sama

No, breast-sama, don't! It's a trap!! :oo: Ας έχει χάρη ο κύριος EPH[B]*[/B] που χτες είδα το μήνυμα που σου άφησε αλλά δεν είχα χρόνο να απαντήσω :mador2: ... το ότι θα το βγάλουν οι Taka δεν είναι παρά ένας μύθος προς το παρόν, δλδ έχουν δηλώσει ότι το έχουν υπόψιν τους αλλά ακόμη έχουν [URL="http://www.takafansubs.com/?p=polls&id=20"]μείνει σε αυτό το poll[/URL] όπου ταλαντεύονται μεταξύ Fairy Tail και The Sacred Blacksmith (άλλη seinen σειρά) για το πιο θα subbαρουν. Μέχρι να το πάρουν απόφαση και ακόμη και να πιάσουν το FT στο τέλος δεν θα πάρει μερικές μέρες, όπως λέει ο perv-chin, μπορεί να πάρει και κάνα μήνα-βδομάδες, όλα αυτά [B]αν[/B] το πιάσουν πάντα! Το μόνο που έχουν δηλώσει θα subbαρουν στα σίγουρα είναι το Inuyasha προς το παρόν, δεν υπάρχουν νέα για τα άλλα!! Γι' αυτό back to the kitchen... εεεε, ήθελα να πω κατέβασε το ep που σου έδωσα λέω εγώ, να πάρεις μια πρώτη γεύση (και να δεις πόσο uber είναι η Lucy-chwan!! :love:) και μετά [B]ααααννν [/B]όντως το βγάλουν και οι Taka σύμφωνοι, το κατεβάζουμε από αυτούς πια! :congrats: Msnικό κουτσομπολιό;; Για τι με πέρασες, καμιά Κατίνα; :oo: ... μέσα!! Αν μονάχα έμπαινες καθόλου msn, έχω κάτι μήνες να σε πετύχω!! :roar: (other than that στο OP μπήκαμε Impel Down επιτέλους, εκεί να δεις φάση!) [B][SIZE=1]*elite panties hunter[/SIZE][/B]
Oct 18 2009 17:35
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Δίκιο έχει ο Perv-chin, θα περιμένω τους taka.Έτσι θα προχωρίσει κ η σείρα κ θα δω μαζεμένα μερικά επεισόδια.Εσύ την ξεκίνησες?Λέει κάτι?Ξέρεις ότι είμαι του shounen anime (ή κ ακόμα καλύτερα του bishounen...αλλά αμφιβάλλω για την συγκεκριμένη σειρά) οπότε περιμένω! Κ ναι εσύ καλό μου χάθηκες...Κ δεν είμαι ούτε γάιδαρος, ούτε κεφάλας!!!Μου υποσχέθηκες msnικό κουτσομπολιό...αλλά που'ντο????
Oct 18 2009 16:04
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Επειδη εισαι ακομα μικρουλα και κα8εσαι και ζητας συμβουλες απο τον ζορο ενα εχω να σου πω.Το fairy tale 8α το βγαλουν οι τακα απο κει και περα τι κα8εσαι και ψαχνεις και κανεις ρανεις.Αυριο με8αυριο 8α το εχεις οποτε μην αγχωνεσαι.Αμα το κανουν drop τοτε ψαχνεις μεχρι τοτε περιμενε τουλαχιστον 8α το δεις με ποιοτητα:tensai: Βακα μαριμο ι powned u:canthelp:
Oct 17 2009 13:43
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Oi Tsunade-hime, pantsu wa misete kudasai? :hi: ... εεε, konbawa ήθελα να πω, αυτή η συνήθεια!! :hot: Με σπουδές, διαβάσματα, εξεταστικές κλπ κλπ σκέψου ότι δεν είχα χρόνο καν για το Fairy Tail που ξεκίνησε, αλλά ευτυχώς πρόλαβα πριν λίγο σήμερα! Και φυσικά ρώτησες τον καλύτερο για ποιοτικό fansub, ήδη τσέκαρα το anidb ποια groups το έχουν αναλάβει και κατέβασα το ίδιο επεισόδιο από 3 διαφορετικά groups + τα σύγκρινα :tensai: και [URL="http://www.megaupload.com/?d=Q6YLSH2A"]ιδού[/URL], αυτό που μου φάνηκε καλύτερο, αν και σε γενικές γραμμές προς τα ίδια κυμαίνονταν το animation, η διαφορά ήταν (λίγο) στην μετάφραση! Μακάρι να το πιάσει καλύτερο group πιο κει! Ευχάριστη την βρήκα την σειρά, συγκριτικά με τα όσα είχα ακούσει και σκοπεύω να την συνεχίσω... με φαντασία, χαρούμενο κλίμα και οκ δράση προς το παρόν, άλλωστε μιλάμε για πρώτο επεισόδιο, δεν περίμενα τπτ extreme (και Naruto-OP ήταν αδύναμα στο πρώτο ep και μετά πέταξαν, όπως πιστεύω θα γίνει κι εδώ). Ο Gray, ο (cool) χαρακτήρας που κόβω να σου αρέσει, δεν έχει εμφανιστεί ακόμη βέβαια, οπότε προς το παρόν θα χαρείς την kawai Lucy που σου έλεγα το καλοκαίρι (την φωνή την δίνει η ίδια που έκανε την Misa btw!). :lovulovu: Περιμένω εντυπώσεις! Btw στο OP τα σπάει η lovey dovey Boa, ε; XD Όσο για το έχω χαθεί, είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα! Και εσένα καιρό έχω να σε δω μέσα, τι λέει, μας πιάσαν οι δουλειές και τα διαβάσματα πάλι; :orly:
Oct 16 2009 21:42
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Oi marimo, ξεκίνησες το Fairy Tail?Αν ναι, θέλω linku κανα τις προκοπής fansub. Κ που έχεις χαθεί πια?Grrrrr....
Oct 14 2009 00:57
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Καλημερα κουκλα.Τι κανεισ βρε tsunade-hime,ολα καλα?Μπεσ λιγο μσν να τα πουμε σαν αν8ρωποι βρε συ
Oct 13 2009 09:35
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Kel-chaaaaaaaaan... ohaiyo!:P
Oct 13 2009 09:34