Community Status Updates
Lucy-Nyu
→
Tsunade-sama
τι ειναι αυτο που εχεις στην υπογραφη σου το οποιο δεν ειναι ποκεμον??
Nov 06 2009 14:26
Tsunade-sama → Hyuuga_Nikorasu
Ah domo, είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα.Πάντως είσαι τυχερός, αν κρίνω από τα επεισόδια που έρχονται στο Naruto θα droolαρω στο pc μου πλέον κ όχι στο profile σου...Lucky!
Nov 06 2009 14:10
Hyuuga_Nikorasu → Tsunade-sama
Dame-dame δεν πειραζει, θα σφουγκαρισω αργοτερα... Η φωτο ειναι οντως καλη, την εκοψα απο επεισοδιο. Εκει που πιασανε το four-tails...suman δεν θυμαμαι πιο ειναι. Ωραιο profile btw, το μοβ λεει πολυ!
Nov 05 2009 16:58
Tsunade-sama → Hyuuga_Nikorasu
Τι kawaii photo του Itachi έχεις καλέ? *drools*
...(gomene αν λέρωσα με το drooling...)
Nov 05 2009 11:58
iristella → Tsunade-sama
Τίποτα απολύτως, αλλά αν σκότωνα μόνο αυτούς που μου φταίγανε δεν θα ήμουν πραγματικά άσπλαχνη. Επίσης είναι πεντανόστιμα και πάντα είχα αδυναμία στην γαλλική gourmet κουζίνα.
Nov 03 2009 00:34
Tsunade-sama → iristella
Ασπλαχνη, άσπλαχνη!Τον έφαγες τον άλλον, τα βατραχάκια τι σου φταίνε?
Nov 03 2009 00:30
iristella → Tsunade-sama
Θα τους πω ευχαριστώ. Και μετά θα ετοιμάσω τηγανιτά βατραχοπόδαρα (yummy) και βατράχια στη σούβλα (ότι έκανε και ο Pain με τον Jiraiya δηλαδή) xD
Nov 03 2009 00:26
Tsunade-sama → iristella
[FONT=Lucida Console][SIZE=2]:hahaha:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Εύχομαι στον ύπνο σου να βλέπεις μόνο βατράχια, να σε κυνηγάνε κ να φωνάζουν "άσπλαχνη, άσπλαχνη"![/SIZE][/FONT]
Nov 03 2009 00:22
kelborn3 → Tsunade-sama
Δεν πειραζει κουκλαρα μου γλυκια εισαι να εισαι καλα και τα χρονια πολλα μου τα λες οποτε 8ες.Σε ευχαριστω και σου ευχομαι και σενα οτι επι8υμεις:nod2:
Oct 29 2009 12:15
Tsunade-sama → kelborn3
Χρόνια Πολλά Perv-Samaaaaaaaaaaaaaa
...συγνώμη που άργησα να σου ευχηθώ ω! Ανωμαλοτάτε! :P
Oct 29 2009 12:12
Zoro → Tsunade-sama
Δεν ήταν spoiler, το είπαν στην σειρά ότι την κοπέλα την έλεγαν Cana και όχι Erza, slowpoke-chan! :hahaha:
17 χρονών και σου φαίνεται μεγάλος; :erk: Εγώ εδώ πέρα παραπονιόμουν που ο Roger ως pirate king είχε μια μουστακάρα [B]να[/B] και ο Luffy στο τέλος αμούστακος βασιλιάς θα μας βγει :hahaha: άντε να μας τον κάνει ενήλικα τουλάχιστον!
Btw σε περίπτωση που δεν το ξέρεις: Zoro/Sanji --> 19 yrs, Nami --> 18 yrs, Usopp --> 17 yrs, Chopper --> 15 yrs (:hahaha:), Robin --> 28 yrs, Franky --> 34 yrs, Brook --> 88 yrs, Boa --> μεταξύ 27-36 (talk about some shota :hahaha:), Ace --> 20 yrs (οπότε πρόσεχε, σε μερικά χρόνια, αφού αυτός δεν μεγαλώνει, θα είσαι εσύ το shota :kakaka:).
Oct 21 2009 19:28
Tsunade-sama → Zoro
Oi μην μου βγάζεις spoilers κ συ...Spoilerzoro-chin!
Νόμιζα ότι ο Luffy είναι 15χρονο....είναι τόσο μεγάλος ο μπαγάσας?
Oct 21 2009 19:16
Zoro → Tsunade-sama
Αν μου το είχες πει πριν κάμποσα επεισόδια θα έλεγα "[B]ποτέ!!1[/B]", δες όμως πως άλλαξαν τα πράγματα στα ξαφνικά :hahaha:, στην Hancock πες τα!! Προς το παρόν pirate king is his only thought, μετά ποιος ξέρει όμως... :tensai: (βέβαια έχει και το κακό ο Oda, το είχε πει ο ίδιος, να μην βάζει τους χαρακτήρες του να μεγαλώνουν καθόλου κατά την διάρκεια του ταξιδιού, οπότε ο Luffy ως pirate king ένα 17χρονο shonen θα 'ναι και πάλι :stubborn:).
Όχι όχι τα μπέρδεψες, η Cana Alberona ήταν αυτή που λες, δεν την έχουν δείξει την Erza ακόμη!! Αυτή παίζει να είναι χειρότερη και από την Cana, όλο με πανοπλίες και σπαθιά είναι! :P
To OP βρήκε ανταγωνιστή επιτέλους! :wooi2:
Oct 21 2009 19:06
Tsunade-sama → Zoro
Δηλαδή...σου πέρασε...κάποια...στιγμή...από το μυαλό σου...τον Luffy...με...με...με την Boa???Πιο αταίριαστο ζευγάρι δεν βρήκες πάντως!!!
Κ η Erza μου άρεσε...αλλά πιο πολύ μίλαγε στο ποτό της παρά στο story kukuku
Ειλικρινά μου άρεσε κ μου άρεσε από το πρώτο επεισόδιο κιόλας.Κάτσε να προχωρήσει λίγο ακόμα η σειρά κ πιστεύω ότι οι κριτικές θα αλλάξουν.
Oct 21 2009 18:55
Zoro → Tsunade-sama
Γεια σου και σένα γνωστή αγνοούμενη, αιώνες είχαμε να τα πούμε (και καλά)! :hi:
Για την σειρά, ο Happy μου άρεσε πολύ και μένα, μου θύμισε έναν chopper x2 kawaaaaii!! :kawaii: Μεχ, Mirajane ενώ, έχω ακούσει κι άλλα άτομα που πάνε την γκριζομάλλα αλλά :wet2: τόσο kawaiii όσο η Lucy-chaaann δεν είναι (καμία)! :lovulovu:
Αφού γνωρίσαμε και τον Gray (α καλά, εγώ νόμιζα θα 'ναι στυλ Sasuke, πιο cool από τον Natsu και τέτοια, ενώ πιο πολύ προς Zoro φέρνει :hahaha:, όπως ο Natsu τον Luffy) μας έμεινε μόνο η Erza να δούμε, η πιο badass κοπέλα όλων απ' όσα ακούω, αυτή πιστεύω θα σου αρέσει!
Δεν το περίμενα ότι θα σου άρεζε τόσο η σειρά από τα πρώτα eps πάντως, γιατί και μένα μου άρεσε αλλά οι περισσότερες κριτικές ήταν αρνητικές, χαίρομαι! :tensai:
Στο OP επίσης, δεν έχεις δει τπτ για την Boa και πόσο βοηθάει τον Luffy πιο κει. Γι' αυτό την πάω, δεν είναι η τυπική χαζοερωτευμένη (καλά ούτε και καθόλου βέβαια :P) που σκέφτεται μόνο την πάρτη της και πως να είναι με τον άλλο (γκουχσακουραγκουχ), αλλά και την ευτυχία του άλλου... κρίμα που ο Luffy δεν έχει πάρει χαμπάρι, δεν την κόβω να γίνεται pirate queen! :if:
Ετοιμάσου, το Impel Down θα είναι επικό αρκ, απόδραση φυλακής με πειρατές, Oda-sensei, πάλι μας έκαψες!!
Oct 21 2009 18:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed