Community Status Updates
Zoro → Tsunade-sama
[quote=Tsunade-no-baachan]Α κ btw το αστείο με την foto...ΕΠΙΑΣΕ!Την επομένη που μιλήσαμε του εξήγησα γιατί δεν ήθελα να τον κοροϊδεύω.:canthelp:[/quote][IMG]http://i33.tinypic.com/ela8bd.jpg[/IMG]
N-n-n-n-n-n-naaaaaaniiiiiiii???! :burningbe3: :roar: :ill2:
My beautifully crafted evil plan... ruined! TSUNADE-NO-BAKA!! :unlucky:[SIZE=1]
[/SIZE]
Nov 14 2009 20:19
Tsunade-sama → Zoro
Κεφτέ με πόδια???:hahaha: Δεν έπεσες κ πολύ έξω.Εγώ τον αποκάλεσα κεφτέ σκέτο!:hahaha:
Πάντως αυτό με το msn, πιστεύω ότι η συζήτηση μεταξύ μας θα ήταν επική!Όχι ότι αποδείχθηκε ποτέ ότι δεν είναι κ ας μην υποκρινόμαστε τους Sannin (βασικά εσείς γιατί εγώ είμαι γέννημα θρέμμα!:tensai:)
Α κ btw το αστείο με την foto...ΕΠΙΑΣΕ!Την επομένη που μιλήσαμε του εξήγησα γιατί δεν ήθελα να τον κοροϊδεύω.:canthelp:
Nov 14 2009 12:39
Zoro → Tsunade-sama
Μου φαίνεται θα χρειαστούμε κι άλλο session στο msn εμείς οι 3 sannin! Να σωθεί το forum τουλ! :P
Ψαράνθρωπος; Luffy; Όποιον κι αν εννοείς εγώ θυμάμαι ότι στο anime είδαμε τον Smoker να τον κουβαλάει στην φυλακή μέσω του πλοίου του (τον Crocodile) και μάλιστα λόγο του ότι τον έπιασε πήρε και προαγωγή σε Commodore από Captain... το θυμάσαι;
Οι άλλοι ομολογώ ότι πιο πολύ στο manga το έδειξε στα cover stories, αλλά φάνηκε και κάπως στο anime... δεν λέω άλλα γιατί είναι spoiler! :whistling:
Καλά το δίδυμο έχω την εντύπωση ότι ήταν πιο σοβαροί στο manga, αλλά δεν με χάλασαν ιδιαίτερα στο anime... την πρώτη φορά που ο Magellan πετάει στο δηλητήριο στον Hannyabal και μετά κάνει ένα χαρακτηριστικό γελάκι έπεσα κάτω!! :hahaha:
Θα δεις και πιο κει πόσο πιο σοβαρός μπορεί να γίνει ο διευθυντής αν θέλει, από τον κεφτέ με πόδια που είδες τώρα! ;)
Όσο για Βuggy και λοιπούς, θα συμφωνήσω κι εγώ με το post perv-chin... υπήρχε περίπτωση να ελευθερώσει ο Luffy τον Ace μόνος του; Αφού μια είναι η φυλακή κι αυτός τους έστειλε εκεί! :P
Nov 13 2009 23:17
Tsunade-sama → Zoro
Εννοείται πως την διάβασα!Αυτές οι τιτανομαχίες είναι once in a lifetime posts :hahaha:
Όσον αφορά τα vms με τον perv...εεε kelborn, όσο προλαβαίνω να είμαι up-to-date στην συζήτηση τα διαβάζω.Είστε όμως κ οι δύο για τα κουτουλίδια.Τόση ανάλυση ούτε σχολικό βοήθημα λογοτεχνίας να'σασταν!:hahaha:
Αναφορικά για το ΟΡ, θα το ξαναπώ δεν διαβάζω το manga.Κ δεν θυμάμαι πουθενά στο anime να αφήνετε ενδεχόμενο να ξαναδούμε Crocodile...εγώ νόμιζα ότι τα κακάρωσε ο ψαράνθρωπος!:tensai:
Τώρα για το δίδυμο που ανέφερες...έγινε ένας ανάλογος ντόρος κ στο thread παρατήρησα.Δεν ξέρω αν θα τους ξαναδείξει κ στα επόμενα επεισόδια, αλλά ήταν να τους τουφεκίσω κ τους δύο.Δεν τρελάθηκα, δυο-τρεις στιγμές είχαν γέλιο αλλά δεν τους υπερτιμήσατε ρε παιδιά.Σιγά το δίδυμο...:knock-knock: Το δίδυμο από τα κουνούπια που κυνηγούνται είναι πιο ενδιαφέρον κ έχει πιο πολύ πλάκα :P
Nov 13 2009 22:50
Tsunade-sama → Sacrous
Τσιγάρα...τς,τς,τς.Θα σου έστελνα την Sakura για ένα special fast recovery αλλά την έχω στείλει σε μια πολύ δύσκολη αποστολή-ξέρεις να βρει αυτόν τον αλήτη τον Sasuke.
Ευτυχώς για σένα μπορείς να κάνεις τράκα από τον Frau.
Περαστικά πάντως.
Nov 13 2009 22:40
Sacrous → Tsunade-sama
Μη ξεχάσει το σπαθί και ένα πακέτο τσιγάρα γιατί είμαι άρρωστος 3 μέρες και μου τελείωσαν.... :smokingg:
Nov 13 2009 22:28
Zoro → Tsunade-sama
Τώρα σοβαρά διάβασες όλη την τζιραγιοσυζήτηση στο latest episode thread; Χαρά στο κουράγιο σου! :'D
Που να διαβάσεις και τα vms μου με τον mike-chin... να πέσεις κάτω! :hahaha: ([SIZE=1]είπαμε εσύ Tsunade, αυτός Jiraiya και εγώ Orochimaru XD)
[/SIZE]
Btw αναφορικά με το OP μας το είχε πει ο Oda ότι πήγαν όλοι στην Impel Down, οπότε δεν με χάλασε καθόλου... μόνο ο Buggy ήρθε τελευταία στιγμή, οι υπόλοιποι: Crocodile το άφησε να εννοηθεί στο anime ότι στάλθηκε εκεί, ενώ Mr.3 (και άλλοι που θα δεις ~ spoiler :wis:) το ανέφερε στο manga και φάνηκε πιο λίγο στο anime.
Magellan-Hannyabal σου άρεσαν btw; Εγώ τους είδα μια στα γρήγορα και έπεσα κάτω, πολύ κωμικό δίδυμο! :hahaha:
Nov 13 2009 22:27
Tsunade-sama → Sacrous
Το εκτιμώ τόσο εγώ όσο κ ο Frau.Θα σου τον στείλω κ για μια επίσκεψη κατ' οίκον για να...εμπεδώσεις αυτά που ξέχασες.Thnx for cooperating!:nod:
Nov 13 2009 22:25
Sacrous → Tsunade-sama
:oo:
Θα ομολογήσω ότι ήρθα με σκοπούς χλευασμού όσον αφορά την Tsunade αλλά μόλις είδα τον Frau τα ξέχασα όλα!!!!!! :wis:
Nov 13 2009 22:17
Tsunade-sama → Sacrous
[QUOTE]αν και λόγω του ότι δεν υπάρχουν πολλοί loosers στο main story του Naruto δεν ξέρω ποιος είναι ο biggest. Δεν μπορώ να διαλέξω ανάμεσα σε Tsunade-Jirayia[/QUOTE]
Oi :oo: Λίγα λόγια για την Tsunade (μου) γιατί θα σε κάνω να δοκιμάσεις το panchu μου! [/sage mode on] :try:
Nov 13 2009 22:11
Lucy-Nyu
→
Tsunade-sama
θα το τσεκαρω μολις τελειωσω με τα 5 dropped anime που εχω :)
Nov 07 2009 13:04
Robin-Chwan → Tsunade-sama
Αμαν! Δεν το ειχα σκεφτει αυτο... Κοιτα γκαντεμια, θα πεθανουμε με την απορια για το τι γινεται στο επομενο τσαπτερ/επεισοδειο. Damn... Παντως σοβαρα, ο Oda βγηκε απο την τρυπα του και ειπε οτι θα τελειωσει το 2020
Nov 06 2009 15:11
Hyuuga_Nikorasu → Tsunade-sama
Ναι, ναι οντως... περιμενω αυτα τα επεισοδια εδω και 2 χρονια... επιτελους θα δουμε τον καλυτερο ninja σε δραση ξανα!!
Nov 06 2009 14:39
Tsunade-sama
→
Lucy-Nyu
Είναι το reincarnation ενός χαρακτήρα από το 07-Ghost.
Αν δεν έχεις κάτι να κάνεις, δες το συγκεκριμένο anime, να πήξεις στα bishounen κ να δεις live τον Burupya (ω ναι, έτσι το λέτε!) :P
Nov 06 2009 14:36
Tsunade-sama → Robin-Chwan
Από το One piece latest episode thread...
[QUOTE]Quote για τις 2 κοπελιες πιο πανω που ανησυχουν για το αν θα ζουν οταν θα τελειωσει το ΟΡ: Ο Oda εχει πει οτι το ΟΡ ειναι ακριβως στη μεση. Με αλλα λογια θα τελειωσει το [B]2020[/B][/QUOTE]
Πλάκα κάνεις έτσι???Μέχρι τότε μεσολαβεί το 2012 που ως γνωστόν είναι το τέλος του κόσμου άρα...δεν θα δω ποτέ το τέλος της σειρας!!!:cry5:
Nov 06 2009 14:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed