Community Status Updates
Tsunade-sama → Zoro
:oo:Δεν μιλάς σοβαρά???:OMG3:Πες μου ότι μου κάνεις πλάκα???:oo:
Γιατί ρε γαμώτο όλοι οι kawaii χαρακτήρες που μου αρέσουν να σκοτώνονται???:zetsubou:
Δηλαδή τετέλεσται?Βγήκε το chapter κ το έδειξε?:nanteee:
Τώρα άμα σε ρωτήσω ποιος το έκανε θα καρφωθούμε κ οσφρίζομαι γερό ban:hot:
Άστο, μην μου πεις, θα αντέξω....να....μην κοιτάξω...το...mmmm....mmmm....manga!!!:fromabove:
Πάω πάλι να βγάλω τα μαύρα από την ντουλάπα...Χρεωκόπησα να δίνω λεφτά σε στεφάνια κ μνημόσυνα ρε γαμώτο...μακάρι να'ναι το τελευταίο (Άμα σκοτώσουν κ τον Frau πάει, θα σκοτώσω όλους τους mangakas!:madtodeath:)
Feb 14 2010 14:42
Zoro → Tsunade-sama
Άμα πάθει ε; Άμα έπαθε δλδ την γλιτώνω, σωστά; :orly: [SIZE=1](gotcha)[/SIZE]
Oh, don't mind me, παραληρώ για να σωθώ από την παρουσία σου... (ή μήπως όχι; ) :wis:
Για εξακρίβωση check the manga (as if). :rolleyes:
Εγώ αγαπητή πήζω ακόμη στην εξεταστική και θα πήζω για αρκετό καιρούλι ακόμη, αλλά φυσικά αυτό δεν με εμποδίζει να περνάω από δω που και που!
Και ξεκινάνε τα στοιχήματα για πόσο καιρό θα κάνουμε να βρεθούμε και οι 2 (ή 3) στο msn την ίδια στιγμή! :kakaka:
Feb 12 2010 23:21
Tsunade-sama → Zoro
Yes baby, i'm back!Το νου σας αιμοβόρικα ανθρωπάκια!!!!
Άμα πάθει κάτι ο Ace μου, αλοίμονο σου κατακαημένε!Θα κάνω το Ελλάδα-Ιταλία κ τούμπαλιν τρόπο ζωής μου κ θα σε κυνηγάω μέχρι να μου τον ξαναζωντανέψεις!!!
Το ξέρω ότι δεν φταις εσύ καλό μου...αλλά κατάλαβε με, κάποιος πρέπει να την πληρώσει!Μουχαχαχα!
Τέλος εγώ με τις εξεταστικές...Περιμένω να ορκιστώ, τώρα φέτος θα είναι, του χρόνου, ποιος ξέρει με την σχολή που έμπλεξα...
Εσύ αγαπητέ?Τα νέα σου?Λόγω δουλειάς θα χάνομαι που κ που, έτσι να σας λείπω λιγουλάκι...
Feb 12 2010 21:29
Zoro → Tsunade-sama
Όταν με το καλό ξαναμπεις εδώ (σε χάσαμε btw, πιάσαν οι εξεταστικές; ) θυμήσου τις συζητησούλες που είχαμε κάνει πριν λίγο καιρό και που ανησυχούσες για κάτι... ίσως και να είναι αλήθεια τελικά (δεν λέω άλλα και να προσέχεις αν δεν θες να μάθεις περισσότερα - spoiler). :wis: :wis: :wis:
Feb 10 2010 12:56
Night Wizard Seal → Tsunade-sama
Τσουνάντε-σαμά τι είναι αυτό που γράφεις στην υπογραφή σου ;;;;:hahaha::hahaha:
Πολύ τέλειο. Εσύ το έβγαλες;;;;;
Jan 08 2010 23:40
Tsunade-sama → Zoro
Happy New Year Zoro -chin!Εύχομαι το νέο έτος να μην στερέψεις από ιδέες για lolen pics!:hahaha:
Jan 03 2010 17:53
Tsunade-sama → kelborn3
Happy New Year dear Makis!Ελπίζω ο νέος χρόνος να σου φέρει όλα όσα επιθυμείς κ πάνω από όλα υγεία σε σένα κ στην οικογένεια σου!
Jan 03 2010 17:51
Zoro → Tsunade-sama
[IMG]http://i49.tinypic.com/t6s7yb.jpg[/IMG]
[B][SIZE=2][COLOR=DarkOrange][SIZE=3]HNY senpai και ευτυχισμένο![/SIZE] :cake: :clap:
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=DarkOrange][COLOR=Black]ΥΓ:[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][quote=Tsunade-sama]τον Itachi [B](χωρίς τον Sasuke)[/B][/quote]:hahaha: [B]WIN![/B]
Jan 01 2010 17:12
kelborn3 → Tsunade-sama
Χρονια πολλα με υγεια ευτυχια και πολλες χαρες.Μακαρι το νεο ετος να στα φερει ολα τελεια.
Jan 01 2010 10:23
Tsunade-sama → Zoro
:hihi2: Άσε κ γω ακόμα το περιμένω το δώρο μου.Ξέρεις φέτος ήταν λίγο μεγάλη η λίστα που έστειλα στον άγιο.Περιελάμβανε τον Kuchiki, τον Ace, τον Itachi (χωρίς τον Sasuke), τον Frau (με την bishop στολή του εννοείται) κ άλλους πολλούς κ διαλεκτούς.Ίσως γι'αυτό να αργεί μάλλον...για να δούμε την Πρωτοχρονιά!
Η Otsu-chan για να σου λύσω κ τις απορίες σου είναι μια χαζοβιόλα τραγουδίστρια από το Gintama η οποία δεν μπορώ να καταλαβώ ακόμα πιο ρόλο βαράει στη σειρά κ μας πρήζουν να μας την βάζουν σ'ολόκληρα επεισόδια.Show some mercy onegai!Να μην πω βέβαια κ για τους στίχους των τραγουδιών της...τύφλα να έχει ο Φοίβος.Όπως κατάλαβες είναι η αντιπάθεια μου στη συγκεκριμένη σειρά κ διεξάγω δημοψήφισμα για να σκοτωθεί στη σειρά κ να μην την ξαναδούμε (πάντα τέτοια αγνά αισθήματα έχω για όσους μισώ :hihi2:)
Το ποιηματάκι είναι μια παραλλαγή του γνωστού Jingle Bells με στοιχεία από το World of Warcraft.Ναι είμαι καμμένη....:joyful:
Dec 28 2009 15:05
Zoro → Tsunade-sama
Feliz Navidad και σε σένα Tsunade-sempai! :drinks: :cake:
Ω ναι, εδώ και μερικές μέρες επέστρεψα στην πατρίδα, αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει μια σικαμαρίαση τελευταία και βαριέμαι/κουράζομαι γρήγορα, must be the trip/period. :hot:
Εσύ ενώ πήγες στους δικούς σου ή είπες να λιώσεις στην πρωτεύουσα φέτος; :P
Όπως και να 'χει ελπίζω να 'σουν στην καλή λίστα και να σου έφερε τπτ τέτοιο ο άγιος:
[spoiler][IMG]http://i47.tinypic.com/rkstwi.jpg[/IMG][/spoiler]... γιατί εγώ κάτι τέτοιο ζήτησα:
[spoiler][IMG]http://i49.tinypic.com/ri582w.jpg[/IMG][/spoiler]... κι ακόμα περιμένω! XDD
ΥΓ1: Btw εδώ και καιρό θέλω να σε ρωτήσω, ποια είναι αυτή η Otsuu-chan και είσαι antifan; :P
ΥΓ2: Δεν ξέρω ποιο είναι το pokemon στην sig σου, μιας και σταμάτησα να το παρακολουθώ όταν ήταν ακόμη 552, αλλά πολύ catchy το song από κάτω! XD
Dec 26 2009 00:53
kelborn3 → Tsunade-sama
Να σαι καλα κουκλαρα μου.Καλα να περασεις και με το καλο να επιστρεψεις.
Dec 25 2009 19:37
Tsunade-sama → kelborn3
Καλά Χριστούγεννα Kel-chin!Είπα να περάσω να πω τις ευχές μου τώρα που θα με ξαναχάσετε...
Dec 25 2009 15:26
Tsunade-sama → Zoro
Buon Natale Zoro-chin!Που χάθηκες ορέ?Γύρισες στην πατρίδα ή θα σε φάει η (χριστουγεννιάτικη) μαρμάγκα στην Ιταλία?
Dec 25 2009 15:24
Night Wizard Seal → Tsunade-sama
Silence....I kIIL you :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Dec 21 2009 18:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed