Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

kelborn3 → Tsunade-sama

Nai ρε Γιοτα μου.Κατεβηκα στην πολη μου και μπεκρουλιαζω.Οσο για σενα σε καταλαβαινω η δουλεια ειναι δουλεια οπως και να το κανουμε.Τουλαχιστον θα κατσεις το πασχα να ξεκουραστεις να γεμισεις τις μπαταριες οσο μπορεις και να χαρεις λιγο ησυχια(οσο ειναι δυνατον).Οσο για το πρωταθλημα ασχολιαστο μεγαλη η καταντια ο ολυμπιακος να γινεται βαζελος κακα τα ψεμματα:burningbe3:.Ελπιζω να σε πετυχω καμια μερουλα μεσα στο μσν να πουμε καμια κουβεντα.
Μάρ 30 2010 13:26
Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

Ποια μαφία αγαπητή, παρακαλώ ομιλείτε με anime όρους, εδώ πέρα μαζεύτηκε ολόκληρη συμμαχία World Government και Ninja Villages για να με πιάσουν (λόγω zoro-name και itachi-avatar :P), οπότε και αναγκάστηκα να ξεφορτωθώ ένα από τα 2. Nah, εξαρχής ήθελα να το αλλάξω σκέψου (μου άρεσε ο χαρακτήρας, αλλά όχι τόσο το όνομα), απλώς δεν ήξερα τι όνομα να βάλω, μετά με μάθαν έτσι... και το κράτησα. Τελευταία όμως μου ήρθαν διάφορες ιδέες για αλλαγές και τελικά υπερίσχυσε αυτό, hope you like. ;) Είναι και αρκετά trendy τελευταία οι αλλαγές ονομάτων... σκέψου το κι εσύ, που ξέρεις, ίσως σε λίγο καιρό σε δω αλλαγμένη σε Sakura, Hancock ή Razette. XD Btw το Fairy Tail το παρακολουθείς κανονικά; Εγώ ήμουν λίγο απογοητευμένος από το anime και έπιασα το manga και τελικά εξελίχθηκε σε πολύ καλή σειρά, σαν OP no.2 (αν και σε κάποια σημεία είναι και καλύτερο). O χαρακτήρας που μου έδωσε μία έμπνευση για το name αυτό έχει και το πιο καλό arc στην σειρά για μένα, που είναι το επόμενο απ' αυτό που βλέπουμε τώρα. Γενικά αν το είχες παρατήσει σου προτείνω να το ξαναπιάσεις, τα επόμενα arcs, αν κάνουν καλή δουλειά τα studios, θα ανεβάσουν κατά πολύ την σειρά. Τέλος, damn, εσύ είσαι και χειρότερη από μένα στα cameos... βδομάδες κάνουμε να σε δούμε, καλά σε λέω, τούνελ σε βάζουν να σκάβεις!! :P
Μάρ 29 2010 00:16
Φωτογραφία

Tsunade-sama → kelborn3

Χαθήκαμε Μάκη μου χαθήηηηηηκαμε! Πολύ δουλειά γαμώτο μου...άντε να έρθει το Πάσχα να κάτσω δυο μερούλες να ξεκουραστώ! Εσύ τι κάνεις?Τα νέα σου???Κατέβηκες στην πόλη σου? Α!Να μην ξεχάσω...Να σου ευχηθώ κ τα συλληπητήριά μου για τον άδικο χαμό του πρωταθλήματος...του χρόνου καλέ, του χρόνου! (πλακίτσα...πλακίτσα... :P)
Μάρ 28 2010 19:04
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Zoro

Γιατί άλλαξες το όνομα σου καλό μου?Σε κυνηγάει η Μαφία???
Μάρ 28 2010 18:46
Φωτογραφία

kelborn3 → Tsunade-sama

Που εισαι βρε Γιοτα.Χαθηκαμε εντελως...Ελπιζω να πηγαινουν ολα καλα στη δουλεια και στα προσωπικα:gotit:
Μάρ 12 2010 16:33
Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

Catchy song, thank you dear (ήδη το χρησιμοποίησα αλλού)! :hahaha: Δουλεία, σχολή, μαγείρεμα... αυτονομία στο full βλέπω, τύφλα να 'χουν όλες οι σάκουρες των anime, που μόνο να κλαίνε και τσουντεριάζουν ξέρουν! :P Πέρασα πολύ καλά χτες και μπορώ να πω ότι πέτυχα να κάνω σχεδόν ένα mix πάντων που μπορεί να κάνει ένας εορταζόμενος, χωρίς να κουράστηκα ταυτοχρόνως. :) Oh, this is the cake btw, be my guest and try all you like! [SPOILER=18+][IMG]http://i49.tinypic.com/2a851xu.jpg[/IMG] :bleh:[/SPOILER]
Μάρ 05 2010 15:40
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Mad_Hatter

[QUOTE]Ολλοι ετσι λετε, αλλα στο τελος οχι μονο υποκηπτεται στον πειρασμο, αλλα σας αρεσει κιολας :)[/QUOTE] Κοίτα, μην με βάζεις κ στο ίδιο σακί με την Τζούλια (που πονάει κ της αρέσει πανάθεμά την!). Εγώ είπαμε ανήκω στο club των κλαψιάριδων.Κλαίω γι'αυτό που βλέπω, που συνήθως κάποιος πεθαίνει, κ παράλληλα κλαίω (όχι απο χαρά :P) που ξέπεσα τόσο χαμηλά κ spoilαρα τον εαυτό μου.Τα βλέπουν αυτά κάποιοι άλλοι, βλέπε Spoilermakis, κ τρέμει η θέση τους.:kakaka:
Μάρ 05 2010 12:07
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Zoro

Happy Birthday to you You belong to the zoo With the monkeys and the donkeys And the others like you! :gotit: Χρόνια πολλά παλικάρ' μου, πολύχρωνος κ πολύχρωμος!Είδες, δεν σε ξέχασα κ ας άργησαν λιγάκι οι ευχές! Όπως κατάλαβες έχω το ρεπό μου πάλι κ μουλιάζω στον καναπέ μου βλέποντας τις σαπουνόπερες που έχασα μέσα στην εβδομάδα αλλά φρόντισα να τις γράψω στο βίντεο (ναι, είμαι της παλιάς σχολής). Κ όχι, δεν με βάζουν να σκάβω αλλά σκέψου ότι μόλις γυρίσω πρέπει να ξεμπιχλιάσω κ να μαγειρέψω οπότε που χρόνος για socializing via anime.gr. :if: Πως τα πέρασες στα γενέθλια σου εσύ???Κανά κομμάτι από την τούρτα θα μας στείλεις ή μπααααά?:smokingg:
Μάρ 05 2010 11:58
Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

Ταμάλα; Κόψε το Κωνσταντίνου και Ελένης, πειράζει τον εγκέφαλο. :P Italia ha Talento... αν δεν κάνω λάθος υπάρχει όντως αυτή η εκπομπή εδώ, αλλά δεν παίζει να σπαταλήσω το ταλέντο μου για κάτι τέτοια παρακμιακά προγράμματα... νααααι, πες μου ποιον άλλο χαρακτήρα από την σειρά συμπαθούσες τρομερά, να σου δείξω το ταλέντο μου. :hiding_something: Όταν δουλεύεις αργά δεν προλαβαίνεις, όταν δουλεύεις πρωί τα ίδια... τελικά είσαι πιο "δυσεύρετη" και από μένα, μα τι σε βάζουν να κάνεις στην δουλειά, σκάψιμο; :hahaha:
Φεβ 28 2010 04:00
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Tsunade-sama

Ολλοι ετσι λετε, αλλα στο τελος οχι μονο υποκηπτεται στον πειρασμο, αλλα σας αρεσει κιολας :)
Φεβ 28 2010 03:21
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Zoro

:hihi2: Δεν περίμενα η χάρη σου όμως ότι θα έφτανε μέχρι Ιαπωνία μεριά...Το ταλέντο σου, γιατί περί ταλέντο πρόκειται, με εκπλήσει ταμάλα...Μήπως πρέπει να σκεφτείς να πας στο Italy's got talent (μετάφρασέ το εσύ όπως αρμόζει στα ιταλικά kukuku) :hihi2: Δεν υπόσχομαι τίποτα κ ας είμαι πρωινή αυτή την εβδομάδα...αν πέσει δουλειά πολύ μάλον στο ρεπό μου θα τα ξαναπούμε.Ελπίζω να μην υπάρξει καμιά άλλη κηδεία, άνοιξη έρχεται, θέλω να φορώ εμπριμέ από δω κ στο εξής! :P
Φεβ 28 2010 02:51
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Mad_Hatter

Ήδη με την αμαρτία που έκανα εξασφάλισα εισητήριο Α' class για Level 1 της κόλασης (τελευταία στιγμή γλίτωσα το Impel Down) κ με θες να ξεκινάω το manga? Όχι καλό μου, έχω καεί που έχω καεί μέχρι εδώ, το κάψιμο δεν πάει άλλο!:cry5:
Φεβ 28 2010 02:44
Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

Εφηβικούς πειραμα-wut; :nerd: Ελπίζω να [S]μην[/S] είναι αυτό που νομίζω. "Τώρα όμως είμαι εδώ" = από δω και πέρα θα είμαι εδώ ή απόψε και μόνο απόψε είμαι εδώ και αύριο κλάφτε με; Και ήταν ειδοποίηση ή απειλή αυτό; :rolleyes: Όχι, μπορεί να έχω πολλά ταλέντα, αλλά μέσα σ' όλα μου λείπουν 1-2, όπως η ζωγραφική. :tensai: (πετυχημένο πάντως, no! bad oda! :P) Καλά με τις συζητήσεις μας το γρουσουζέψαμε τελικά... μια πλάκα είπα να σου κάνω και τελικά τον χάσαμε στ' αλήθεια, να μην με λένε γκαντέμη αλλιώς. XD
Φεβ 28 2010 02:36
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Zoro

Βρήκα μια photo του απο εφηβικούς πειραματισμούς... επομένως καταλαβες την συνέχεια :hiding_something: Ήμουν απογευματινή αυτή την βδομάδα κ γυρνούσα λίγοοοοο εώς πολύυυυ πτώμα από την δουλειά κ που όρεξη να ανοιγώ υπολογιστή :canthelp: Τώρα όμως είμαι εδώ! P.S.Ελπίζω αυτό να μην το ζωγράφισες εσύ...:hihi2:
Φεβ 28 2010 02:26
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Tsunade-sama

Σε αυτο με τους κλαψες :P Ελα τωρα που εκανες την αρχη διαβασε και το manga :P
Φεβ 28 2010 02:20