Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Tsunade-sama

Βρήκες το mail του Oda και τον [S]εκβίασες[/S] έπεισες να σου πει τπτ; :? Μήπως είναι αυτό τελικά; [SPOILER=One Piece manga spoiler][IMG]http://i50.tinypic.com/2q99sft.jpg[/IMG][/SPOILER]:hihi2: Πέραν αυτού, τι έγινε και σε χάσαμε; :nanana:
Feb 28 2010 02:16
Photo

Tsunade-sama → Mad_Hatter

[QUOTE]wellcome to the club[/QUOTE] Σε πιο απ' όλα?Σε αυτό των κλαψιάριδων ή σε αυτό με τους Spoilermaniacs? Ένα θα πω...Με φάγατε κ λύγησα!Με βρήκατε μικρούτσικο, αθωούτσικο κ χαζούτσικο κ με ρίξατε στην αμαρτία του spoiler!:if:
Feb 28 2010 02:13
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Τσα!Να'μαι κ γώ! Κ επειδή θα μπω κατευθείαν στο ζουμί...για τον latest kawaii μακαρίτη θυμάσαι όταν τα λέγαμε?Εμ δεν θα μείνει μακαρίτης για πολύ...Μουχαχαχαχα!Μην ρωτάς που το ξέρω κ πως...Το μόνο που σου λέω είναι ότι έπεσα στα άδυτα του Uber Spoiler (α ρε Μάκη, που'σαι να δεις πως κατάντησα...).
Feb 28 2010 02:09
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Ώστε ακόμη και ο πιο δυνατός κρίκος έσπασε τελικά :hehehe:, αναρωτιέμαι αν έχει μείνει κανείς που δεν το ξέρει ακόμη, manga reader και μη. :P [SIZE=1](να δεις που σύντομα θα πιάσεις και το manga κανονικά XD)[/SIZE] Τον κύριο μπορεί να μην τον ξέρεις αυτοπροσώπως, αλλά αν το καλοσκεφτείς θα δεις ότι έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην σειρά και περιμέναμε καιρό να τον δούμε. Τώρα για το πότε θα συμβεί και στο anime... χμμ, δεδομένου ότι μόλις το 'δαμε στο manga ουσιαστικά, θα έλεγα προς Οκτώβρη το συντομότερο, αν και το κόβω και για λίγο πιο κει... που να αντέξεις από την στιγμή που κάποιος σου βαλε ψύλλους στα αφτιά, ε; :wis: Άστα, όλοι θρηνήσαμε σε εκείνο το σημείο, fans του και μη, Oda did it again!! :nanteee:
Feb 19 2010 16:24
Photo

Mad_Hatter → Tsunade-sama

[QUOTE=tsunade-sama] Δεν σου κρύβω ότι δάκρυσα καθώς διάβαζα το manga...δεν μπορώ να φανταστώ τι θα κάνω όταν βγει σε anime...:cry5: [/QUOTE] wellcome to the club:zetsubou:. You were not the only one.
Feb 19 2010 15:36
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Δεν άντεξα...έκανα spoil στον εαυτό μου...[SIZE=1]*shames herself but couldn't avoid it*[/SIZE] [SIZE=2]Είδα ποιος το έκανε αλλά δεν τον ξέρω τον κύριο (μη χέσω...) επομένως θα μας τον δείξει στη συνέχεια.Βέβαια για να φτάσει σε αυτό το σημείο δεν ξέρω πόσα chapters έχουν περάσει από έδω που είμαστε, τουτέστιν...πότε (χρονικά!) θα συμβεί???:hmmm:[/SIZE] [SIZE=2][/SIZE] [SIZE=2]Δεν σου κρύβω ότι δάκρυσα καθώς διάβαζα το manga...δεν μπορώ να φανταστώ τι θα κάνω όταν βγει σε anime...:cry5:[/SIZE]
Feb 19 2010 14:48
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Ειμαι στην πολη μου αυτον τον καιρο και δεν πολυασχολουμαι ειναι η αλη8εια.Περα απο τα διαφορα ongoing μανγκα δεν ασχολουμαι και παρα πολυ με αλλες σειρες.Προτιμω να βλεπω ολοκληρωμενα ανιμε τωρα εξου και ο μη σχολιασμος για σειρες αποτι καταλαβες.Ε και βαλε κατι εξοδους , κατι γυμναστηρια κατι το fansubbing, κατι η σχολη δεν πολυμπαινω.Εσυ πως τα πας, ολα καλα στην δουλεια;Κατεβα καμια μερα πειραια να παμε για κανα καφε αμα ειναι. Φιλακια και καληνυχτα( 3μερα χωρις υπνο και ακατασχετο ξενυχτι)
Feb 14 2010 22:52
Photo

Zoro → Tsunade-sama

You're jumping to conclusions, I haven't said anything (yet). :wis: Όσο για το ποιος το 'κανε ήταν ο ... *drumroll* *daran daran* ... Luffy! Που ζήλεψε τον Sasuke και δεν ήθελε να τον αφήσει να πάρει μόνος του την δόξα ότι νίκησε τον μεγάλο αδελφό! No, seriously, it was Kizaru, όπως είχαμε πει... του είπε ένα απ' τα αστεία του και τον σκότωσε. XD Again seriously, you should consider starting the manga (ειδικά μετά την περιέργεια που σου εμφύτευσα μόλις τώρα για το αν ισχύει ή όχι). :P
Feb 14 2010 16:50
Photo

Να τα παιξεις και εσυ, μερικα απο αυτα ειναι απιστευτα παιχνιδια :)
Feb 14 2010 15:39
Photo

*facepalm herself* Μ'άρεσει που έχω φάει χρόνια βλέποντας να παίζουν FF (ο bro μου κυρίως) κ δεν το καταλάβα με την πρώτη...
Feb 14 2010 15:31
Photo

Απο παιχνιδι ειναι , οχι σειρα, to final fantasy 9 και το τυπος ειναι ο main antagonist.
Feb 14 2010 15:26
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Που είσαι αθεράπευτε ερωτύλε?Μπήκα στο forum κ δεν είσαι παρών!Γιατί άραγε???
Feb 14 2010 15:25
Photo

Ναι σαφώς κ είναι καλύτερο.Επίσης κ το νέο σετάκι μ'αρέσει, αν κ δεν ξέρω από ποιά σειρά είναι.Για βοήθησε λιγααααάκι...
Feb 14 2010 15:24
Photo

Thankies :P Is it better than the previous one?
Feb 14 2010 15:19
Photo

Μεγιές το νέο nick!
Feb 14 2010 15:17