Community Status Updates
Night Wizard Seal → Tsunade-sama
Καλά Τσουνάντε-σαμά τι βιντεάκι ήταν αυτό:hahaha::hahaha:Με τον σκελετό!:hahaha:
Θεικό!:hahaha:Έκατσα και το είδα όλο:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:.
Dec 14 2009 14:26
Black Kaiser → Tsunade-sama
[QUOTE][SPOILER]Kai-chin!!! [/SPOILER][/QUOTE]
:oo:
YOU TEMMEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!
Μην σου ξεφύγει παρα έξω αυτό !
Dec 11 2009 20:54
Black Kaiser → Tsunade-sama
Βασικά νόμιζα ότι έλεγες για την συγκεκριμένη σειρά. Αλλά μάλλον έχεις δίκιο.Ο Mike είναι άπαιχτος σε κάτι τέτοια...
[QUOTE][FONT=Lucida Console]btw μπορώ να σου βρω κ σένα τέτοιο τσαχπίνικο nickname να πηγαίνεις ασορτί με τον φίλο σου[/FONT][/QUOTE]
[B]ΥOU WOULDN'T DARE ! [/B]
Dec 10 2009 21:08
Tenshi → Tsunade-sama
ΥΟSH!
Χαιρομαι που λυθηκε το προβλημα σου.Ωστε ετσι η MSI εεε?? :P
Θα ευχαριστηθεις χριστουγεννα τωρα!! ;)
Dec 09 2009 17:39
kelborn3 → Tsunade-sama
Επειδη δεν εχω "πρασινη" συνειδηση οριστε και μια μικρη αφισσα για τα προσεχως του 2 γυρου:hahaha:
[IMG]http://kourkouti.yooblog.gr/files/2008/04/kourkouti-osfp-mitroglou-hitman.jpg[/IMG]
Dec 09 2009 17:26
Tsunade-sama → Tenshi
Problem solved!
Από το τμήμα service του E-shop μου είπαν ότι η μητρική ήταν ελαττωματική γι'αυτό κ είχα πρόβλημα με την οθόνη μου.
Ηθικό δίδαγμα:μακριά από τις MSI gf615m-p33!! :P
Dec 09 2009 16:32
Tsunade-sama → kelborn3
Ναι ναι άλλαξε το profile σου σε κάτι πιο πράσινο!Εκτός του ότι είναι ωραίο χρώμα, εκτός κ του ότι ανήκει στην καλύτερη ομαδάρα της Ελλάδας (σκέφτηκα κ του πλανήτη αλλά θα με έλεγες υπερβολική μετα...kukuku)...θα θεωρηθείς κ οικολογικός χρήστης!:kakaka:
Dec 09 2009 15:52
kelborn3 → Tsunade-sama
Eγω παλι τα γραφω πλεον στο word αμα ειναι να γραψω σεντονι για να μην καθομαι να εχω περιπετειες.Office is my friend:bath:.Aμα πετυχει με την 1 πετυχε.Αν οχι να ναι καλα το γεγονος οτι το εχω προχειρο για copy paste.
Oσο για την διαμαχη στο οp general discussion.Dont fuck with op u will get.....
[IMG]http://img265.imageshack.us/img265/4677/powned.jpg[/IMG]
Dec 08 2009 14:19
Tsunade-sama → kelborn3
[QUOTE]Οσο το comment για το copy paste το αφηνω ασχολιαστο.Οταν εγραφα τα δικα μου η tsunade δεν ειχε μπει [/QUOTE]
Άστα τα σάπια Μακούλη κ πες την αλήθεια στον Marimo...:P
Περιττό να σου πω ότι κάθε φορά που κάνω replying σε thread κάνω τον σταυρό μου μην πέσει κ το δικό μου net...I just got damn lucky this time :)
Dec 08 2009 13:53
Zoro → Tsunade-sama
Χεχ, τι να κάνουμε, αφού λέμε το 'χω! :P
... αλλά είναι και που ο Homer είναι ο ήρωας μου, srly (ok μετά τον Guts XD)... από τους λίγους που με ξεκαρδίζουν κάθε φορά με τις βλακείες τους... μπας και έβλεπες ποτέ simpsons;
Αν όχι στους συνιστώ για laugh therapy. :P
Dec 07 2009 21:54
kelborn3 → Tsunade-sama
Eχω κανει και μεγαλυτερα απλα δεν μπαινεις σε καταλληλα section για να δεις.Ειναι κυριως σε μανγκα chapter που δεν κοιτας.Αλλα σε ευχαριστω οπως και να εχει
Dec 07 2009 21:52
Tsunade-sama → Zoro
Με πέθανες πάλι με την επική pic σου...!!!:hahaha:Το όπλο με το όνομα "Margie"...all the money σου λέω!:hahaha:
Dec 07 2009 21:51
Zoro → Tsunade-sama
[IMG]http://i45.tinypic.com/23mxa1h.jpg[/IMG]
Ένα τεράστιο τιτανομέγιστο ευχαριστώ για το πόστου σου! :nod: :nod:
Με το που μπήκα και είδα το θέμα reloaded ήμουν έτοιμος να απαντήσω κι εγώ... τι να κάνουμε, το φιλοσοφικό μήνυμα πίσω από ψωλ€ς και σκατά δεν το πιάνουμε, αλλά κάλυψες την απάντηση με post 1/4 του σεντονιού... εύγε, μου έσωσες γράψιμο (αν δεν συνεχιστεί η κουβέντα πάντα, [SIZE=1]που δεν το βλέπω[/SIZE]). :drink:
Πάω για kudos και στον copy sharingan perv-chin!
Dec 07 2009 21:41
Tsunade-sama → Zoro
Αυτός που σε αντιγράφει δεν είμαι εγώ αλλά ο Perv-chin.Το πρώτο σεντόνι-post που έκανε στο OP thread ήταν πιστή αντιγραφή των δικών σου σεντονιών...χωρίς το multi-quote βεβαίως βεβαίως!:hahaha:
Του αξίζουν συγχαρίκια πάντως!
Dec 07 2009 21:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed