Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Kaiser → Tsunade-sama

Uhm...καλά. Σε συγχωρώ γι'αυτήν την φορά μόνο και μόνο επειδή σου αρέσει η Kaiser ;p
Dec 19 2009 16:27
Photo

Tsunade-sama → Tea-chan

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κοπέλα μου αλλά δουλεύω non-stop αυτήν την περίοδο.Φαγώθηκα να βρω δουλειά...την λούζομαι τώρα! :P Κοίτα εσύ να το ευχαριστηθείς κ να περάσεις τέλεια εκεί, που αμφιβάλλω αν θα συμβεί το αντίθετο. Ναι, το ξέρω ότι είναι φθηνά εκεί, θα έλεγα υπερβολικά φθηνά.Πριν μερικά χρόνια, τέτοιες μέρες, είχαμε πάει οικογενειακώς Σόφια.10 μέρες μείναμε, τα λεφτά που χαλάσαμε σε Μπάνσκο κ Μποροβετς plus η διαμονή σε χλιδάτο ξενοδοχείο ήταν απίστευτα λίγα.Για εγχώριες διακοπές το πολύ για ένα Σ/Κ θα την έβγαζες. Καλές γιορτές να έχεις!!!
Dec 19 2009 15:54
Photo

Tea-chan → Tsunade-sama

Πάμε Δευτέρα για εισιτήρια τραίνου. Μολις 20 ευρώ πήγαινε-έλα. Θα μείνουμε σε σπίτι, όμως, φοβάμαι... Πάντως να ξέρεις, μια απόφαση είναι. Όλα είναι πάμφτηνα εκεί.
Dec 19 2009 14:58
Photo

Hahahahaha, you ?- Sama ? Muhahaha ! :hahaha::hahaha: Μπα, δεν βγήκε απο εκεί. Παρόλα αυτά η Kaiser είναι η αγαπημένη μου μπύρα αλλά δεν υπάρχει καμιά σύνδεση με το login name μου εδώ. Σύμπτωση είναι. Το "Black Kaiser" ήταν ένα nick απο το γυμνάσιο όταν καιγόμασταν στο Counter Strike στα netcafe. Απο τότε το έχω κρατήσει και σε άλλα forums.
Dec 19 2009 14:18
Photo

Tsunade-sama → Tea-chan

Πάρε με μαζί σου, πάρε με μαζί σου, πάρε με μαζί σου, πάρε με μαζί σου, πάρε με μαζί σου, πάρε με μαζί σου, πάρε με μαζί σου!!! Α!Ξέχασα...θα με πάρεις μαζί σου?:blingeye2:
Dec 19 2009 14:12
Photo

Tsunade-sama → Night Wizard Seal

[QUOTE]ΙΙΙΙΙΙΙ .Τσουνάντε-σαμά βάλε κανα σπόιλερ!Κάνε κανα εντίτ μην σε κράξει κανένανς.[/QUOTE] Λεπτομέρειες...:kakaka:
Dec 19 2009 13:53
Photo

[quote] [FONT=Lucida Console][SIZE=2]Domo [B]Kai-chin[/B], κ το έψαχνα το συγκεκριμένο κομμάτι για την Anime-OST συλλογή μου![/SIZE][/FONT] [/quote] :borednn9: [SPOILER] :mador2::mador2: Who is [SIZE=1]kai-chin[/SIZE] ? Don't call me that again. Kaiser-sama would be just fine:hahaha: [/SPOILER] You are welcome btw. Το συγκεκριμένο κομμάτι τα σπάει. Και εγώ το περιμένα πάνω απο ένα χρόνο.
Dec 19 2009 13:41
Photo

Night Wizard Seal → Tsunade-sama

ΙΙΙΙΙΙΙ .Τσουνάντε-σαμά βάλε κανα σπόιλερ!Κάνε κανα εντίτ μην σε κράξει κανένανς. όντως και εμένα μ άρεσε τρελά,αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή
Dec 19 2009 12:42
Photo

Προσωπικά, [SPOILER] πενθώ για τον Itachi, το μανάρι μου μας άφησε νωρίς[/SPOILER] Γενικά, μετά από 5 χρόνια που το παρακολουθώ επιτέλους έφτασε στο ζουμί της υπόθεσης.ΑΜΗΝ!:if:
Dec 19 2009 01:43
Photo

Σου αρέσει πολύ το Ναρούτο;;;; Τι λες για τα τελευταία επισόδεια ^^???
Dec 16 2009 12:16
Photo

Σου αρέσει πολύ το Ναρούτο;;;; Τι λες για τα τελευταία επισόδεια ^^???
Dec 16 2009 12:15
Photo

:hahaha::hahaha:.Και αυτό θεικό.Καλά με σκελετό πρώτη φορά είχα δεί και ήταν απίστευτο.Αλλά λογικά την δεκαετία του 80 θα ήταν πολύ νέος...Εμένα δεν μου φαίνεται για μεγάλος.Δεν νομίζω.
Dec 16 2009 10:07
Photo

Όχι, ο συγκεκριμένος δεν πρέπει να ξυφύτρωσε από talent show δεδομένου ότι βρήκα videos του από την δεκαετία του '80 (ξέρεις αφάνα το μαλλί κ δεν συμμαζεύεται :hahaha:) Πάντως αξίζει ο τύπος με τα χίλια καθώς η σάτυρά του είναι άκρως απολαυστική..."I'll toss a penny between them (the Jews) and I'll watch them fighting to the death", επίσης αγαπημένο :hahaha:
Dec 16 2009 09:55
Photo

Είναι ο Αμερικανός που νίκησε σε ένα Αμερική έχεις Ταλέντο; Νομίζω κάπου το ξέρω και είχα δεί άλλο ένα βιντεάκι με μια άλλη μαριονέτα. Αλλά αυτόν τον σκελετό πρώτη φορά τον είδα.όταν έλεγε silence,i Kill you.....:hahaha: έλιωνα στα γέλεια.Δεν παίζει γενικώς αυτοί οι άνθρωποι είναι τελειώς χουμιορίστες και πρέπει να έχουν δυνατά νεύρα :hahaha:
Dec 15 2009 15:17
Photo

Hehe...Χαίρομαι που σου άρεσε!Ο τύπος είναι απίθανος ε?Jeff Dunham τον λένε.Άμα ενδιαφέρεσαι τσέκαρε τον στο Youtube για γερές δόσεις γέλιου, έχει κ άλλες κούκλες εκτός του Achmed. (Τον άτιμο, ακόμα κ διαφήμιση του έκανα :P)
Dec 15 2009 11:42