Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kalamaris → Tsunade-sama

of course αν και ναι τωρα που το λες υπαρχουν πολλοι που τη λατρευουν anyways it sucks and we know it so whaever XD
Αύγ 30 2011 13:35
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Kalamaris

Hohoho...Στους anime κύκλους μου δεν ισχύει οπότε χαίρομαι που υπάρχουν και άλλοι!
Αύγ 30 2011 13:12
Φωτογραφία

Kalamaris → Tsunade-sama

Oυτε για αστειο.Ξερεις ποσοι απο εμας σιχαινομαστε τη δευτερη σεζον?
Αύγ 29 2011 14:09
Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

Love my bed, indeed. :nemu:
Αύγ 27 2011 00:06
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Zoro

[QUOTE]ή πότε θα αγναντεύω απλά τον γαλάζιο ουρανό (και καλά).[/QUOTE] Love is in the air...
Αύγ 26 2011 01:49
Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

Μπα, γενικώς τελευταία περνάω μια ψιλοrandom φάση και έχω απομακρυνθεί λίγο από anime σκηνή.. και τα "γνωστά" δλδ με το zorι τα βλέπω (τα anime, όχι τα manga.. τα τελευταία σε γενικές γραμμές τα συνεχίζω τακτικά). Καλοκαίρι υποθέτω, πότε θα δω anime, πότε ταινία, πότε vg ή πότε θα αγναντεύω απλά τον γαλάζιο ουρανό (και καλά). Μάλλον φταίει και το ότι οι μέσω ονείρων έρευνές μου από το ινστιτούτο του κανα[I]πέως[/I] δεν απέδωσαν καρπούς για το πως να μακρύνω την ημέρα στις 30 ώρες, άτιμη ζωή!
Αύγ 25 2011 16:11
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Zoro

Έχω επικεντρωθεί κυρίως σε Fairy Tail και One Piece (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!).Εντάξει, για το δεύτερο δεν θα πω πολλά, ξέρεις την γνώμη μου καλύτερα από κάθε άλλον.Το FT ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου για να μπει officially και στα αγαπημένα μου ongoing.Τώρα τα υπόλοιπα δύο έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα, κυρίως το Bleach, λόγω filler. Πέρα από αυτά, βλέπω Ao no Exorcist και Gintama.Τα έχεις ξεκινήσει καθόλου?
Αύγ 25 2011 14:20
Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

Α, είχες φύγει; (had to say it :Ρ) Ένα από τα ίδια πάντως, ας είναι καλά και το fb. Από σόνενς πως πας, δεν πιστεύω να παράτησες την αγία τριάδα ή/και τα άλλα;
Αύγ 25 2011 13:57
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Zoro

Έρχομαι, φεύγω και κανείς δεν το παίρνει χαμπάρι.Meh life sucks. Μην περιμένεις και πολλά πάντως.Χάζεμα άντε και κανα post όταν έχουμε κέφια.
Αύγ 25 2011 13:40
Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

:Crying2: Εεε 'ντάξει μωρέ, δεν έλειψες και τόσο πολύ ώστε να νιώσουμε την απουσία σου, κάνα χρόνο και κάνα μήνα μόλις. :Ρ Σε τι οφείλουμε την επιστροφή, όπως και να 'χει; Θα σε δούμε και active σε κάνα thread τώρα, θαρρώ; Wb σε κάθε περίπτωση, godaime hokage-sama. :clap: [SIZE=1](btw όλα αυτά χωρίς να είμαι το τέρας του activeness κι εγώ πια, δες τα post dates μου!)[/SIZE]
Αύγ 25 2011 12:42
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Zoro

Ωχ...ρε...επέστρεψα!
Αύγ 21 2011 12:29
Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

[IMG]http://i45.tinypic.com/afhh83.jpg[/IMG] Μα πως τον βρήκες; :P Αν και να πω την αλήθεια σε αυτή την σειρά μου άρεσαν το 99% των χαρακτήρων σε πολύ μεγάλο βαθμό (Lenalee was :love: και χάρηκα πολύ που είδα ότι η mangaka δεν έκανε μόνο έναν Tyki για τα θηλυκό κοινό και μας χάρισε μια Lulubell σε μας τα αγοράκια :nbleed:). Δεν είχε απλά μπόλικη σκοτεινιά απ' αυτή που μου αρέσει, αλλά και το black humor του ήταν first rate, ο Komui ειδικά τα έσπαγε! Από OP, FT και τα γνωστά shonen πως πάμε btw; Μην μου πεις ότι η απουσία σου σε έκανε να παρατήσεις και αυτά! Τέλος, όταν λες "μην μείνεις" να υποθέσω σημαίνει ότι αποφοίτησες στο ενδιάμεσο ή τρέχεις και συ αυτές τις μέρες με exams; [B]Edit[/B] for greater justice (almost a month later): Μάλλον θα προσπαθήσω να σε πετύχω msn καμιά μέρα για νέα, γιατί εδώ προς Σεπτέμβρη σε βλέπω να ξαναμπαίνεις, έχουμε και διακοπές αυτή την περίοδο. :P
Ιούν 17 2010 15:02
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Zoro

Η προσωπικότητα σου αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς Lavi-chin αλλά δεν θα πάψεις να είσαι ο Zoro μας! Ήρθα για να μείνω όπως έλεγα κ στον φίλτατο Kel-chin so...πάλι στα μούτρα θα με τρώτε!Όχι βέβαια όπως παλιά...παλιοί καλοί καιροί καθώς οι υποχρεώσεις τρέχουν, αλλά συχνότερα από πριν! Βράσε καλό μου στο διάβασμα να τελειώνεις, μην μείνεις κ εσύ 7 *γκουχ* χρόνια στη σχολή για ένα κ....ομάθημα :tensai: Θα τα λέμε συχνότερα πλέον...lucky :P :hahaha:
Ιούν 17 2010 08:09
Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

I should be asking that question, temmeeeeee!!! :burningbe3: Feels like ages, τέλη Μαρτίου βλέπω το τελευταίο vm και μ' αρέσει που είπα "βδομάδες κάνουμε να σε δούμε"... I was too optimistic!! :roar: /end of rant Just kiddin', here, let me give you a hug, the Komui way! [IMG]http://i50.tinypic.com/2n8zd4h.jpg[/IMG][IMG]http://i47.tinypic.com/df7r7s.jpg[/IMG] Εδώ Εδώ και Εδώ ... είναι η απάντηση Ι-chan :wooi2:, βράζω στην εξεταστική όσο περιμένω την άγια μέρα που θα ξεμπερδέψω, ρουτίνα πια. :hot: Στο ενδιάμεσο τελείωσα και το D.Gray-man (φαίνεται ποιος μου άρεσε πιο πολύ, ε; ) και ξεκίνησα το πρώτο FMA, ενώ σύντομα περνάω και στο καινούριο, ο αγώνας για να δω όλο τα (γνωστά) μεγάλα shonen συνεχίζεται. :hero: Αλλά ας αφήσουμε στην άκρη εμένα, σειρά σου: που χάθηκες τόσον καιρό, πως και μας ξαναρθες και (το σημαντικότερο) για πόσο θα μας μείνεις; :nanana:
Ιούν 17 2010 00:54
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Zoro

Που είσαι??? Που είσαι??? Που είσαι?????????
Ιούν 16 2010 22:10