Community Status Updates
Cassiel → MitHuNa
Hi hi Annie.:hi:Μην νομίζεις πως δεν θα αναγνώριζα το cosplay σου αν δεν σε ρωτούσα εξαρχής τι είχες ντυθεί. Δεν ρώτησα επειδή δεν κατάλαβα,αλλά επειδή με τόσο κόσμο και εκεί που στριμωχτήκαμε όλοι δίπλα από τις σκάλες, ούτε καν μπορούσα να σε δω ολόκληρη εκείνη την στιγμή για να καταλάβω χεχε:wis:.Χωρίς να έχω δει το Shakugan no Shana σου λέω ότι το πέτυχες χαλαρά το cosplay από τις εικόνες και μόνο που έχω δει από το anime.Τα λέμε στο επόμενο.Να έρχεσε πιο συχνά.
Feb 16 2009 15:49
lily → Cassiel
Ναι ρε. Babacha εχω γινει τώρα!!! Νιώθω τα χρονια να με βαρενουν!!! Βασικα στην παρέα μου ειχαμε μια κλίση για την φύση... Ας πουμε, δεν ειχαμε τι να κανουμε? Ανεβαιναμε στο Γραμμο (χειμώνα) ή πηγαιναμε μια βολτα στις Πρεσπες και γυριζαμε αυθυμερον....
Χαχαχαχα!!! Μια φορα ανεβήκαμε Βίγλα μονο και μονο για να παιξουμε μια παρτίδα DnD!!!! Καμενοιιιιιιι!!!!! Γουσταρω!!! Τετοια φαση.... Υπήρχαν, (δυστυχώς για μενα) οι φορές που αντι να κανουμε καμοια επισκεψη στη μαμα φύση πηγαιναμε σε κλαμπ... Κατερινη όμως δεν εκατσε ποτε να παμε... Ασχετο: Δεν σου ειπα ποτέ ποσο γαμάτο ήταν το cosplay σου ε?
Στο λέο τώρα! Ηταν γαμάτο το cosplay σου!!!! :-Ρ
Feb 16 2009 11:40
Hitorinai Kokoro → Cassiel
Κοίτα, από ονόματα ξέρω μόνο τον 1 L που ήταν η κοπέλα που είχε κάνει Konan πέρυσι το Μάιο, και τα παιδιά από την παρέα μου, τη Maka, Medusa, Byakuya, γιατί τους υπόλοιπους τους ξέρεις κι εσύ.
Feb 15 2009 14:54
Cassiel → Hitorinai Kokoro
Τελείως overload τα cosplays.Μου φένεται θα χρειαστώ την βοήθεια σου με κάμποσα που αναφέρεις μιας και λογικά ξέρεις και ονόματα από άτομα και πρόσεξες όπως είδα καποια που εγώ ούτε καν πήρα χαμπάρι.Μην μιλήσω για τον πρώτο όροφο που όσοι ήταν μόνο εκεί ουσιαστικά μπορεί να μην ξέρω καν ότι υπήρχαν.Κακός.Θα φροντίζω να κόβω και καμιά βόλτα κάτω από την επόμενη φορά.
Feb 15 2009 13:50
Cassiel → lily
Χαχα οτινάναι είσαι :hihi2:. Ε δεν έχει και κάτι άλλο η Κατερίνη πέρα από παραλίες.Αν και εδώ που τα λέμε το μέρος που λες δεν είναι στην Κατερίνη, αλλά στον δρόμο προς την Λάρισα, αν εννοείς αυτό που φαντάζομαι:wis:.Αχ ναι, συγκίνηση να θυμάσαι τα "νιάτα", ε:hahaha:;
Feb 12 2009 20:28
lily → Cassiel
Βασικα πολλες φορες εχω καιρο να δω ατομα και ας περναω καλα με την παρεα τους...
Ααααααα Βαριεμαι. Ασχετο: Ξερω κατερινιώτες!!! Τους εχω φαει στη μαπα!!! Η συγκατικος μου και κολλητος μου στην Καστορια ειναι απο Κατερινη!!! Ξες ποσες φορες ηρθαμε μονο και μονο για να κατσουμε στην παραλία που ειναι κατω απο ενα Καστρο??? Δεν θυμαμαι το ονομα (Αλλωστε βραδυ ερχομασταν...)
Πωωωωω.... Μαρεσει η Κατερινη!!! Σαν γιαγια κανω τωρα αλλα ειχα περασει φανταστικά!!!
Μια φορα το ειχαμε ξυμερωσει τοσο που κοντεψα να χασω το Σεμιναριο Τελειοφοιτων....!!!
Πωπωωωω εποχες!!!! Χεχεχεχεεεεε...!!!! Δεν θαρθει το γαμοκαλοκαιρο? Μετα το ποσειδι θα ερθω να μεινω κανα τριημερο Κατερινη!!! :-Ρ
Feb 12 2009 11:41
Cassiel → kantoros
Τι να προτίνω τελευταία στιγμή:sigh2:;Άλλωστε δεν ξέρω και τι "γκαρνταρόμπα" διαθέτεις σπίτι σου και κουτσά στραβά έχουν μείνει 2 μέρες.Εγώ πάντως ακόμα και με 2 μέρες θα έκανα κάτι δύσκολο:hero:.Τώρα εδώ θα πρέπει να κατεβάσεις μόνος σου ιδέες όμως:emptyonexg1:.Προσπάθησα να σκεφτώ κάτι που να κολλάει με το μαλλί σου και την σωματική διάπλαση αλλά δεν μου ήρθε κάτι :bahhh:.
Feb 11 2009 20:46
Cassiel → lily
:hihi2::hihi2::hihi2:.Lol,ρε συ lily τσέκαρε λίγο το πεδίο "About me" στο προφίλ μου:Blissfull:.Από Κατερίνη είμαι.Ναι, εννοείται πέρασα καλά και την προηγούμενη και κάθε μία από τις δεκάδες φορές που έρχομαι όλα αυτά τα χρόνια Θεσσαλονίκη για πάρτι,συναντήσεις και βόλτες:gn2:.Λες αν είμουν Θεσσαλονικιός να μην με είχες δει από τότε:knock-knock:;
Feb 11 2009 20:39
lily → Cassiel
Χαχαχαχα!!! Ειχες περασει καλα τοτε ε?? Βασικα Αθηναιος εισαι? Νομιζα Θεσσαλονικιος...
OMG!!! Το ξανθο με επιρεαζει τελικα.... :-(((
Feb 11 2009 15:47
kantoros → Cassiel
e nai,to front einai 10 lepta apo to spiti kai dn exei kai kana magazi ston dromo, mono spitia.. otan lew test ennow me to mail.twra kses pws dn paei se spam list:P
an kai dimiourgithike provlima kai dn tha ntithw auto to atomo pou ithela.mporeis na proteineis kana allo?kai oxi auton me ta gialia,kai tous 2 ennow
Feb 11 2009 13:56
Cassiel → lily
Α δεν έχω κανένα σοβαρό νέο να πω,χεχε.Μέσα στην καθημερινότητα και την βαρεμάρα:wooi2:.Δεν είμαι και εκεί στην πόλη σας να περνάω καλά:knock-knock:.Εδώ είναι χάάάάλια:uhh:.
Feb 11 2009 12:45
lily → Cassiel
Δεν ξερω ρε ****** μου... Το ψηνω... Θα δω. Αν ντυθω θα ειναι κατι προχειρο. Τελευταιας στιγμης... Οτι να ναι ειμαι. Οπου φυσηξει ο άνεμος πάω.... νιαου! Πες κανα νέο...
Feb 11 2009 11:52
Cassiel → Adventurer
Ένα έχω να σου πω...ΒΓΗΚΕ STREET FIGHTER IV 10 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ REGION FREE:oo::bike::fromabove::ballumad:!!!
Feb 10 2009 23:11
Cassiel → kantoros
Σε ποιο τεστ αναφέρεσαι:hmmm:.Ε κοίτα φροντηστήρια δεν έχεις στο σπίτι αλλά έξω,οπότε πας από εκεί απευθείας:hihi2:.Τα λέμε...με "ενδυμασίες":hiding_something:.
Feb 10 2009 22:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed