Jump to content

Community Status Updates

Photo

kantoros → Cassiel

eftase telika to mail.to test petuxe,twra pleon xes:> thx gia tin sumvouli.an kai me ta frontistiria,ante na vrw xrono na vgw eksw apo to spiti.. ta leme se liges meres
Feb 10 2009 20:11
Photo

Cassiel → lily

Ε ναι στα πανηγύρια όλοι πρώτοι ήμαστε:hihi2:.Έχω αποφασίσει τι θα ντυθώ εδώ και ένα μήνα (καθώς και τα cosplay των επόμενων 3ων πάρτι) και μου έχει βγει το λάδι και το χρήμα στην προετοιμασία του όλο αυτό τον καιρό.Προχθές επιτέλους τα τέλειωσα όλα και πιστεύω λογικά θα είναι το καλύτερο μου:P.Τι είναι;Δεν λέω:hiding_something:. Surprise:kill4u:!!!Πάντως όχι συνηθισμένο και σίγουρα "εκτός εποχής":joyful:.Εσύ δεν θα ντυθείς κάτι να ήμαστε ακόμα περισσότεροι:drink:;
Feb 10 2009 13:36
Photo

lily → Cassiel

Ελα ρε! Το χανω γω το παρτυ? Φυσικα και θα ειμαι εκει! οπως και συ αλλωστε! Οπου χαρές και πανηγηρια.... τι θα ντυθεις? Εχεις αποφασισει??? Dis moi! Dis moi!!!
Feb 10 2009 10:19
Photo

Cassiel → lily

Τι να κάνω και εγώ:drink:;Απασχολούμε πλήρως με το ένα και το άλλο εδώ και 2 μήνες και περνάνε οι μέρες:knock-knock:.Τέλειωσα σήμερα με όλες τις εκρεμμότητες και από αύριο να ησυχάσω επιτέλους:joyful:.Αλλά βασικά μάλλον μετά το πάρτι και την δίκη που ανέφερα θα γίνει αυτό.Στο πάρτι θα είσαι έτσι:thatsit:;
Feb 08 2009 22:16
Photo

Cassiel → jenna-san

Χρόνια πολλά για τα γενέθλεια σου:hbd:!!!Btw Girls Saurus πως σου ήρθε να διαβάσεις:hi:;
Feb 08 2009 22:09
Photo

lily → Cassiel

και φυσικά θα τα τρισεκκατομυρίασω!!! Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχες σου!!! :-P τι κανεις εσυ?
Feb 08 2009 21:43
Photo

Cassiel → lily

Ώπα χαρωπό κορίτσι είχες γενέθλια:oo:;Sorry με έφαγαν τα δικαστήρια:stubborn:.Να τα τρισεκκατομυρίασεις βρε και ότι επιθυμείς:drinks::cake::drinks:!!!
Feb 05 2009 02:28
Photo

Camus → Cassiel

Μπες MSN....βαριέμαι!!!!!!
Jan 22 2009 13:30
Photo

Cassiel → nasia27

Που είσαι βρε κουκλάκι μου:blingeye2:; Δεν έχω κάρτα (κλασσικά:knock-knock:) και δεν σε βλέπω στο msn, οπότε είπα να σου πω εδώ χρόνια πολλά για την γιορτή σου:drinks:!!!Όχι, σιγά που θα σε ξεχνούσα δηλαδή:gn2:.Και να έρχεσε να μας (μας = meaning everyone) βλέπεις καμιά φορά σε κανένα meeting και όχι μόνο κάνα 10λεπτο στα πάρτι:hero:.Έχεις χαθεί:bike:.
Jan 18 2009 18:07
Photo

Amphilyki → Cassiel

Σε ευχαριστώ πολύ που με θυμήθηκες Παναγιώτη! Να 'σαι καλά!:wooi2:
Jan 18 2009 03:42
Photo

Cassiel → Amphilyki

Χρόνια πολλά Αντωνία:drinks:!!!Und halte das Monstrum in dir unter Kontrolle, ja:'D?
Jan 17 2009 12:21
Photo

Cassiel → lily

Ενώ ο "αποπροσανατολισμός καημένου κοσμάκη" έτσι πως τα λες είναι hobby σου,ε:congrats:;Α, για ποιους μας πέρασες.Εμείς ξύλο μεταξύ μας;Απαπαπα.Δεν είναι πτυχές του χαρακτήρα μας:hahaha:.Από την άλλη περιόρισε το [I]"βρέξιμο"[/I] γιατί στο τέλος πάλι θα τραυματιστείς από τα χτυπήματα που [B]δίνεις[/B] και όχι που [B]δεν[/B] σου δίνουν:wooi2:.Πέρα από τον ύπνο, δεν χαθήκαμε και αυξηθήκαμε κατά 2 την Κυριακή.Μόνο εσύ μας έλειψες γιατί ήσουν κομματάκια...η αϋπνία έφταιγε;To "τραύμα" στο πόδι;Εσύ ξέρεις:wis:.Α και για να μην πεις ότι δεν το είπα,λέω [B]"YES"[/B]:hahaha:.
Jan 13 2009 16:09
Photo

lily → Cassiel

Και να φαναταστείς ότι το "ρέψιμο" και "ξύλο" ειναι οι καλές πτυχες του χαρακτηρα μου. Αρα σιγουρα δεν αποτελούν hobby... Πως περασατε την Κυριακη? Δεν παιξατε ξυλο μεταξύ σας? Εμενα παντα περιμενετε να σας τις βρεξω? Χαθηκατε καμοια φορα? Ετσι για να μην χαλάμε την συνηθεια... Say YES!!!
Jan 13 2009 10:41
Photo

Cassiel → lily

Γιατί δεν ήρθες βρε την Κυριακή να πλακωθ....εεε, να τα πούμε πάλι όλοι έτσι πάλι ωραία που ήμασταν μαζεμένοι:hahaha:.Δεν πιστεύω από το πολύ μεταμεσονύκτιο ξυλ...εμ...παιχνίδι...να ήσουν κομμάτια όπως λες και αυτό να έφταιγε:bike::fromabove:.Ξέχασες να βάλεις στα interests σου και τα "ρέψιμο","ξύλο" και "αποπροσανατολισμός καημένου κοσμάκη":orly:.Πλάκα κάνω μην τα πάρεις σοβαρά:Blissfull:.
Jan 12 2009 18:30
Photo

Cassiel → Kon_Okami

Χρόνια πολλά για την γιορτή σου και ότι επιθυμείς:gn2:.
Jan 07 2009 13:53