Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nighteyes → Cassiel

Δεν ήμουν παρούσα στο προηγούμενο πάρτυ. Τις φωτο είδα στο thread. Μπράβο πάντως που ασχολείσαι τόσο πολύ. Από τώρα για το καλοκαίρι...
Mar 08 2009 18:24
Photo

Cassiel → Nighteyes

Thankies:congrats:. Να υποθέσω δηλαδή ότι ήσουν παρόν στο προηγούμενο πάρτι;Τώρα αν το επόμενο μου θα είναι το ίδιο καλό δεν θα το κρίνω εγώ φυσικά:Blissfull:.Σίγουρα όμως δεν θα είναι το ίδιο πανάκριβο και το ίδιο χρονοβόρο στην "κατασκευή" με του Ace.Αυτή την "τιμή" (διπλή έννοια:hahaha:) θα την έχει το μεθεπόμενο μου για το καλοκαίρι. Φυσικά ήδη άρχισα να το ετοιμάζω από τώρα.Χειροποίητα ftw λέω πάντα:wis:.
Mar 08 2009 11:16
Photo

Nighteyes → Cassiel

:hahaha: Δεν μου είχε δοθεί ευκαιρία να σε συγχαρώ για το προηγούμενο cosplay σου. Μια που το ανέφερες λοιπόν, να πω κι εγώ ότι ήσουν πολύ πετυχημένος Ace. Ελπίζω να είναι εξίσου καλό το επόμενο cosplay που ετοιμάζεις. Αν είναι για τις 3/4, μπορεί να το δω και live. Θα δείξει... Καληνύχτα και σε σένα.:byejg9:
Mar 08 2009 03:19
Photo

Cassiel → Nighteyes

Thanks για την ενημέρωση σχετικά με την σόγια:Blissfull:.Αυτά συζητούσα σήμερα και με μια φίλη στην Ιαπωνία προσπαθώντας να καταλάβω τι στο καλό είναι το λεγόμενο soy milk & αν το tofu είναι το ίδιο πράγμα τελικά με την φέτα σόγιας. Τώρα σχετικά με το θέμα δεν νομίζω ότι παίζει περίπτωση υποκρισίας αν εσύ δεν το θέλεις και η μάνα στο βάζει στο τραπέζι:hahaha:.Είναι άλλη μια "τεχνική" για να με παχύνει ενώ αντιστέκομαι:wis:.Κομμένα όλα από Δευτέρα. Πρέπει να είμαι σε φόρμα για το επόμενo cosplay σε 25 μέρες:bike::fromabove:.Καλό βράδυ.
Mar 08 2009 03:08
Photo

Cassiel → MitHuNa

Δεν είμαι εκτός PC.Απλά δεν αλλάζω ποτέ το MSN status με το οποίο μπαίνω by default όταν κάνω login, γιατί με τόσες φορές που πηγαινοέρχομαι στο PC θα ήταν τζάμπα κόπος (ναι πάντα έχω κάτι να κάνω :P).Μίλα όποτε θέλεις και αγνώησε το status.Το πιθανότερο είναι να είμαι εκεί μιας και αυτές τις μέρες ασχολούμε με κάτι που απαιτεί το PC:).Τα λέμε.
Feb 23 2009 11:31
Photo

Cassiel → Hitorinai Kokoro

Κακό αυτό :P. Τέλος πάντων ευχαριστώ,να σε καλά και τα ξαναλέμε:byejg9:
Feb 23 2009 11:25
Photo

Hitorinai Kokoro → Cassiel

dEN FAINETAI pouthena o mikros, don't worry xD
Feb 22 2009 23:15
Photo

MitHuNa → Cassiel

eee ti 8a ginei me esenaa olo ektos pc eisaii!!!!! de se vriskw na chatarw ligo mazi s! ts ts ts
Feb 22 2009 21:33
Photo

Cassiel → MitHuNa

Ώπως επιθυμείτε πριγκίπισσα:hahaha:.
Feb 22 2009 17:58
Photo

Cassiel → Adventurer

Προφανές αστείο:hmmm:;Κύριος,βάλε και κανένα κρεμμυδάκι:tensai:.Δεν έχουμε όλοι την ίδια "λογική":drink:.Ιδιαίτερα όταν ο αριθμός τον γραμμάτων διαφέρει από αυτόν των αστεριών.Όσο για το spam,well, δεν περίμενα να σχολιαστεί και από άλλο άτομο,οπότε εφόσον ήταν ένας είπα να ποστάρω και να πω ότι υποθέτω διάβασες, για να μην γίνει και 2ος κ.τ.λ..Αν αυτό είναι spam,τότε ας είναι:wis:. ΥΓ: Το Πάσχα θα χρειαστείς τουλάχιστον 350, οπότε ετοιμάσου. Όσο τα αφήνεις να μαζεύονται εσύ ξεφεύγεις:Blissfull:.Και check ur mail.
Feb 22 2009 17:52
Photo

MitHuNa → Cassiel

egw eimai mia Himeee!!!! vevaios k htan apaitisi!:oo: xe xe plaka kanw! xm de kserw akoma ama 8a kanw 8a se msn-wsw etc k alliws !! ^^ cya lateeerz:gotit:
Feb 22 2009 16:32
Photo

Adventurer → Cassiel

Ok seriously, πρωτα κανω ενα προφανεστατο αστειο, ερχεσαι και το χαλας με το comment σου, το ξεκαθαριζω και κανεις αλλο ενα post μονο για να αμφισβητησεις οτι οντως το εγραψα για αστειο (βγαζοντας με απ'τα ρουχα μου) και μετα κανεις αλλο ενα post μονο για να απαντησεις στο "χαχαχα" του V.D... ελεος δηλαδη, ενα μετρο στο spam δε βλαπτει :emptyonexg1:
Feb 22 2009 12:37
Photo

Cassiel → MitHuNa

:oo:!Ευτυχώς διάλεξες "έυκολο":hot:.Πλάκα κάνω. Όλα γίνονται αρκεί να το θέλεις. Ελπίζω να το έχει αποφασίσει για τα καλά όμως, και να μην αλλάξεις στην πορεία:Blissfull:.Ποια συγκεκριμένα απ'όλες τις Claymore σκοπεύεις να κάνεις;Αν είναι στείλε πμ με λεπτομέριες, καθώς και με πιο τρόπο σκέφτηκες (αν πρόλαβες βέβαια μιας και είναι νωρίς) να προσεγγίσεις την δημιουργία της στολής, ή κάνε με add στο msn (e-mail στο προφίλ μου) για να ασχοληθούμε με το θέμα. Btw ερώτηση ή απαίτηση ήταν το να σε βοηθήσω,γιατί δεν είδα πουθενά ερωτηματικά:thatsit:;
Feb 21 2009 19:34
Photo

MitHuNa → Cassiel

vasikaa twra p to skeftomai xe xee mias k eisai toso tsakalaki sta cosplay 8a me voithiseis na kanoume thn stoli claymore!!! 8A NTI8W CLAYMOREE
Feb 20 2009 22:52
Photo

Cassiel → MitHuNa

Sugooooooooiiiiii:lovulovu::hahaha:.Θα το κάνεις ακριβώς ολόιδιο ή θα προσθέσεις και άλλες λεπτομέριες;
Feb 19 2009 16:30