Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Cassiel → Hitorinai Kokoro
Το ζευγάρι από Vampire Knight το είδα στις φώτο που ανέβηκαν και συμπλήρωσα τελικά ήδη ποιους αναπαριστούσαν.Αν είναι κάνω add στην λίστα στα extras τον Σωτήρη που ανέφερες ως Schoolboy. Αν είναι σε κάποια από τις φώτος που ανέβηκαν και δεν σου είναι κόπος υπέδειξε τον μου,onegai shimasu :) .Thanks:nod2:.
Φεβ 19 2009 01:24
Hitorinai Kokoro → Cassiel
O Sotiris aplo school boy itane, kai oso gia to zeugaraki apo to Vampire Night ksero mono oti o typos itane o Kaname-senpai kai i typissa i Yuuki. Ta kanonika tous onomata den ta ksero.
Φεβ 19 2009 00:51
Cassiel → Phantom Duck
Και για μένα αποτελεί την 2η αγαπημένη μου σειρά μετά το One Piece :P. Και εγώ δεν συζητώ γι'αυτή και για πολλά άλλα που θα ήθελα γιατί η μέρα έχει μόνο 24 ώρες lol XD
Φεβ 18 2009 01:17
Η λίστα είναι έτοιμη και θα την ανεβάσω σε λίγο στο θέμα του πάρτι. Εντωμεταξύ έχω απορίες για τα ακόλουθα παιδιά που πόσταρες.
[I]- "school boy που είχε μείνει κάτω σε μια γωνία και δεν ανέβαιναν πάνω αυτός κι η παρέα του από φόβο[ξανά, γιατί βρε Σωτήρη?]"[/I]
Εννοείς είχε ντυθεί school boy ή απλά είναι από το σχολείο σου;
- [I]"ζευγάρι από το Vampire Knight"[/I]
Επειδή δεν τους είδα ποτέ, ξέρεις τι ήταν ντυμμένοι μήπως;
- [I]"ζευγαρι απο Death Note που καθοταν στους καναπεδες στην εισοδο"
[/I]
Είναι ανάμεσα στα άτομα από Death Note που αναφέρω ως άγνωστα στην λίστα; Αν είναι επιπλέον θυμάσαι και εδώ τι είχαν ντυθεί;
Ευχαριστώ προκαταβολικά Νίκη:byejg9:!!!
Φεβ 18 2009 01:14
Phantom Duck → Cassiel
Καλά ναι εντάξει, κι εγώ Narutard είμαι απλώς δεν έχει τύχει να κάνω και πολλές συζητήσεις για αυτό στο φόρουμ :P
Φεβ 18 2009 00:52
Cassiel → Matu-san
Αν σου έλεγα ότι πήγα να σου γράψω κάτι παρόμοιο όπως ο Kon_Okami θα με έλεγες ψεύτη (και ας ξέρεις ότι αυτό δεν παίζει με την καμία :wooi2:).
Οπότε παλικάρι μου τρελό,
που δεν ξέρω πότε θα σε ξαναδώ,
εκατομμύρια χρόνια πολλά
που με πλησίασες ηλικιακά.
Ότι επιθυμείς να το αποκτήσεις
και για μπουφέ να ειδοποιήσεις:drink:.
:hbd::hbd::hbd:
Φεβ 17 2009 21:40
Cassiel → MitHuNa
Mercy mademoiselle Annie:nod2:.Και με την ευκαιρία να αναφέρω ότι και το πρώτο δικό σου της Rukia ήταν ε-ξαί-σι-ο:thatsit:
Φεβ 17 2009 20:32
Cassiel → Phantom Duck
Hokuto no Ken δεν έχω δει ακόμα πέρα από την παλιότερη ταινία. Ναι τα έχω όλα. Όπως και όλα τα fansubs.Χρόνο δεν έχω. Όσο για την Anubis, εγώ πέρνω τα πάντα γιατί τα θεωρώ όλα ποιότητα και θέλω να υποστηρίξω την προσπάθεια. Τώρα τι Narutards,τι Death Nerds,τι Bleachards, τι Fist of the North Stards:hahaha:. Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του και πρέπει να τις σεβόμαστε:gotit:.
Φεβ 17 2009 20:27
MitHuNa → Cassiel
aaa mr cassiel saaan pli wraio htan to cosplay s!! an k de m aresei to anime alla t petyxes pliii kalaaa :>
Φεβ 17 2009 17:42
Phantom Duck → Cassiel
Thanks, από Anubis αγοράζω μόνο τα Kenshin και Blade, έτσι δεν μπορούσα να δω τι γράφει. Αυτό είναι το Hokuto που αγαπάμε, για να τα βλέπουν μερικοί Narutards :wooi2:
Φεβ 17 2009 02:54
Cassiel → Phantom Duck
Ορίστε όλη η παράγραφος που αφορά το Hokuto no Ken, γραμμένη με το χέρι (επειδή έχω πρόβλημα με το σκάνερ), από μία από τις αρκετές επιπλέον σελίδες σημειώσεων του manga-ka που είναι διάσπαρτες μέσα στον 8ο τόμο του Ναρούτο:thatsit:.
< < Σχεδόν την ίδια εποχή είδα για πρώτη φορά τα κινούμενα σχέδια Γροθιά της Μεγάλης Άρκτου και με συνέπηραν απόλυτα. Στο σχολείο,όταν η ομάδα μου έπρεπε να καθαρίσει την τάξη,ήταν τόσο δύσκολο να κουβαλήσω το βαρύ μεταλικό καλαθάκι σκουπιδιών έξω στον αποτεφρωτήρα στην άλλη άκρη της αυλής,ώστε ανακάλυψα μια τακτική για να φέρνω εις πέρας την αποστολή. Πίεζα τους κρόταφους του φίλου μου με τον αντίχειρα, λέγοντας του: " Μόλις πίεσα ένα από τα μυστικά ζωτικά σημεία σου. Θα πάρεις τώρα το καλαθάκι σκουπιδιών και θα το αδειάσεις στον αποτεφρωτήρα. " Ο φίλος μου ανταποκρινόταν απαντώντας: " Έχω πιέσει και εγώ το ίδιο μυστικό σημείο " (κάνοντας ένα χαρακτηρηστικό ηχητικό εφέ με το στόμα του) και πηγαίναμε μέχρι τον αποτεφρωτήρα πιέζοντας τα μυστικά σημεία μας -- με απόλυτα φιλικό τρόπο -- με σκοπό να εκτεθούμε σε πράγματα όπως διοξίνες, που ο κόσμος τότε δεν είχε καν ακουστά. > >
Φεβ 17 2009 02:48
Phantom Duck → Cassiel
Ενδιαφέροντα όλα αυτά για την Anubis. Από περιέργεια (και για να μη βγαίνουμε εκτός θέματος στο thread) μπορείς να μου πεις τι έλεγε στο Naruto για το Hokuto ? Με έχει φάει η περιέργεια. Ήταν σημειώσεις του manga-ka μέσα στην ιστορία ή στις (τυχόν) επιπλέον σελίδες στο τέλος του τόμου ?
Φεβ 16 2009 18:01
Cassiel → lily
Αχουουουου τυχερή είσαι που έχετε τέτοιες ορέξεις και δεν βαριέστε τις επιδρομές στην φύση.Μακάρι να ήξερα και εγώ άτομα με τέτοιες extreme διαθέσεις -μη- βαρεμάρας που θα με έσερναν σε τίποτα βουνά και κοιλάδες:hahaha:.Τι θα ακολουθήσει; Να έρθετε εδώ στο χιονοδρομικό του Ελατοχωρίου και αντί για αποκριάτικο γλέντι να παίξεται και εκεί DnD:hihi2:;Thanks για το cosplay:congrats:.Αλλά πρέπει να μάθεις ότι το κομμάτι που "διέλευσες" και ξαναέφτιαξα πρόχειρα με ότι είχα εκείνη την στιγμή, τελικά μετά το πάρτι κατέλειξε να αγνοείται πάλι (λόγο προχειρης επιδιόρθωσης προφανώς και ας μην φαινόταν).Τώρα αν δεν βρεθεί θα πρέπει να το ξαναφτιάξω σνιφ.Όταν σου λέω να κόψεις τα αγοροκοριτσίστικα δεν με ακούς:joyful:.Πλάκα σου κάνω.Τα λέμε lily:byejg9:!
Φεβ 16 2009 16:18
Σε αυτά τα μετρημένα άτομα στα δάχτυλα του ενός χεριού που μπορεί να μην ξέρω και να ξέρεις εσύ, ίσως χρειαστώ να μου πεις ονόματα αν είναι.Σε κάποια φάση σήμερα θα αρχίσω το "συμμάζεμα" και αν έχω κάποια απορία όπου νομίζω ότι μπορείς να βοηθήσεις θα σε ενημερώσω αν είναι,ok:thatsit:?Τα λέμε:byejg9:.
Φεβ 16 2009 16:08

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται