Community Status Updates
Cassiel → IlPalazzo
Χρόνια πολλά για την γιορτή σου και ότι επιθυμείς:hero:.Έλα και εσύ στο meeting το Σάββατο,Καμάρα 19:00:wis:
Jan 07 2009 13:49
Cassiel → Ianus
Χρόνια πολλά για την γιορτή σου και ότι επιθυμείς:hero:.Άντε έλα και στο meeting το Σάββατο,Καμάρα 19:00:wis:
Jan 07 2009 13:48
digitaltracker → Cassiel
Σ ευχαριστω παρα πολυ!!! Οταν μεγαλωσω θελω να γινω ubercool σαν τον Captain Harlock! lol
Jan 04 2009 14:23
Cassiel → digitaltracker
Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς συνάδελφε Captain Harlock fan:hbd:!!!
Jan 04 2009 11:34
Cassiel → Ritsuka
Halli hallo:hi:!Ah,mach dir keine Sorgen darueber:wis:.Schade dennoch dass du nicht am Freitag beim besten Party aller Zeiten dabei sein wirst:emptyonexg1:.Also,gute Ferien ab morgen in der "Heimat":blingeye2:.Hab Spaβ:joyful:!!!Alles Gute:byejg9:!!!
Dec 16 2008 12:44
Ritsuka → Cassiel
Hi Πανα chan! wie gehts? gomen fuer die spaete antwort >.< hatte kein geld im handy. Ich wuensche dir auch Frohe Weinachten und einen guten rutsch ins neue Jahr ^.^
Dec 15 2008 17:57
Cassiel → Dante80
OK.Αν είναι ενημέρωσε με αν μπορείς όταν λυθεί.Προς το παρόν το αφήνω έτσι όπως μου το έβγαλε το ποστ,για να γλιτώσω τουλάχιστον ως εκείνο το σημείο την δουλειά,μιας και στην επεξεργασία μου κάνει insert αυτόματα τις εικόνες από τις πηγές τους και έτσι δεν ξέρω πως να τα αποθηκεύσω σωστά.
Nov 21 2008 13:45
Dante80 → Cassiel
Cassiel δεν έχουμε reset αλλά τεχνικό πρόβλημα. αποθήκευσε το text μαζί με τα tags σε ένα txt, και πάτα cancel στο update.
Nov 21 2008 13:30
Cassiel → Dante80
Dante μήπως με την μεταφορά του server έγινε πάλι reset το όριο των χαρακτήρων σε μικρότερη τιμή;Γιατί πήγα έκανα update το θέμα μου με όλα τα RPG παρούσας γενιάς και μου το έκοψε πολύ πριν το τέλος.Αν μπορείς κοίταξε το πριν της 13:00 στην χειρότερη καθώς έχω εδώ το edit window να κάθετε και αν φύγω μετά από την δουλειά θα πάνε χαμένες όλες οι αλλαγές καθώς ανάμεσα στο κείμενο έχω και images και δεν μου τα links στο copy.Ακόμα και να το έκανε θα ήταν πάλι βάσανο να τα κάνω να καλούν πάλι εικόνες ένα ένα από την αρχή καθώς μιλάμε για εκατοντάδες παιχνίδια.Plz look into it.
Nov 21 2008 11:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed