Community Status Updates
Umi no Ossan → iristella
I'll never join you to the Dark (Light) side honey !!!!
Χμμμ...ισως με καποιο ανταλλαγμα !!!!!!
Jul 16 2008 03:08
Umi no Ossan → Franklin
Arigatou Franklin-chaaaaaan !!!!!! The force is even stronger now that i have a new friend to support me !!!!!!
Thanks για το request, μεγαλη μου χαρα να ενωσουμε τις forces μας απεναντι στην Light Iri !!!!!!
Jul 16 2008 03:05
Zoro → Umi no Ossan
Ας τα πανω μου,θελει λιγη δουλεια τωρα και εχω στρωθει!!
Τα λεμε αυριο αν ειναι λοιπον:P
:gn2:
Jul 16 2008 03:05
Umi no Ossan → Zoro
Δυστυχως ντου απο το μεσημερι κ μετα γιατι ο bro θελει να πεσει για υπνο....Φτιαξε ατμοσφαιρα κ την συνεχιζω αυριο την βοηθεια!!!!!
:gn2:
Jul 16 2008 03:04
Zoro → Umi no Ossan
Xαχα βρηκαμε και 3η συμμαχο,ε ρε τι παθαμε βραδιατικα!!!
Ναι δουλη-kun,οτι εχει σχεση με σεντονι θα δεις εμενα απο πισω!!:P
Παμε να κανουμε ενα ντου στην iri!!!
:hihi2:
[πρεπει να στρωσει το χερι μου!!την τελευταια φορα που εγραψα υπηρχαν πολυ λιγοι υποστηρικτες παρ οτι ειμασταν πλειοψηφια στο poll...τωρα...αντιστραφηκαν τα πραγματα:hehehe:]
Jul 16 2008 02:48
Umi no Ossan → Zoro
Μιας κ ανεφερε η συναγωνηστρια Franklin για σεντονια,μου γεννηθηκε η εξης απορια....
Το σεντονι του Champions league εσυ το εραψες;;;;
Jul 16 2008 02:42
Franklin → Umi no Ossan
Ετσι! Πεταει η ομαδα πεταει! Τωρα ο Zoro φτιαχνει σεντονακι ωραιο :P
Jul 16 2008 02:38
Umi no Ossan → Franklin
χεχεχε....Μην ανησυχεις!!!! Strong in me the force is !!!! Ρωτα κ τον Ζορο να δεις !!!!
Jul 16 2008 02:33
Zoro → Umi no Ossan
Δουλη-kun ειμαστε 3 εναντιον μιας στο thread[ισωε ετσι εχουμε καμια ελπιδα!!]...χαιρομαι που εισαι και εσυ στο Misa side!:ureshii:
Δεν θα το ξεχασω!!:if::zetsubou:
EDIT:Ελπιζω να σε χουμε μεχρι το τελος!
Jul 16 2008 02:23
Umi no Ossan → Zoro
Λοιπον ξεκινησα να διαβαζω το thread με την Misa κ μαλλον βρηκες αλλον ενα υποστηρηκτη. Μεχρι να τα διαβασω ολα, μετα δεν ξερω σιγουρα !!!!!
Με βλεπω να μενω Ζορο-kun !!!! Οσο διαβαζω καποιες αποψεις της Iri-chan τοσο περισσοτερο καταλειγω στην Misa
Jul 16 2008 02:21
Umi no Ossan → GkLoc
Απο δω κ περα να κοιτας κ λιγο πισω σου....Αν μπορεις πηγαινε κ με την πλατη τοιχο τοιχο !!!!! Που ξερεις, ολο κ κατι μπορει να σου πεταχτει....ενα kunai μια σκουπα (3 για να ειμαι ειλικρινης). Μπορει να παθεις κ κανενα εμφραγμα, κανενα ατυχημα, αν ερθει το DN που παρειγγειλα !!!!!
Jul 15 2008 11:09
GkLoc → Umi no Ossan
Μωρε Ελα Εσυ Απο Αγιο,Θα Σε Κερασω Και Ενα Καφε,Θα Κατσουμε σε καμμια καφετερια,και θα τα πουμε!!!
Sorry,Τι Ενοεις Οτι Φευγω???
Jul 15 2008 02:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed