Community Status Updates
iristella → Umi no Ossan
Ξερω και εγω βρε douli? τον ειδα τον tsintori που το πηρε στα σοβαρα και σκεφτηκα μην αναβοσβηνει καμια ενδειξη κατω απο το avatar μου που να λεει " I kill people before breakfast"
Jul 18 2008 14:05
Umi no Ossan → iristella
Μεταξυ μας sensei δεν χρειαζονται τετοιες διευκρινησεις....Που σου ηρθε ομως τωρα αυτο;;;;
Jul 18 2008 14:03
iristella → Umi no Ossan
Οι douli kun........ Να σου πω...... Το ξερεις οτι κανουμε πλακα και σε πειραζω ε????
Jul 18 2008 13:52
Umi no Ossan → louna22
goodmorning woking-girl !!!!!Τι γινετε ολα καλα;;; Στην αλυσιδα το prince of tennis ειναι ολα τα επεισοδια γιατι ειναι λιγο ανακατεμενα κ μπερδευτικα....
Jul 18 2008 10:59
Franklin → Umi no Ossan
Να σαι καλα ρε!Ευχαριστω πολυυυ! Κλεινω τα 90 και μπαινω στα 89 ειναι μια πολυ ευθραυστη ηλικια οπως καταλαβαινεις....
Jul 16 2008 23:57
Umi no Ossan → Franklin
Χρονια πολλα κ απο κοντα κ οτι επιθυμεις !!!!!
Αληθεια τα ποσα κλεινεις αν επιτρεπεται;;; (μην με παει στο μπαλαουρο η Iri για αποπλανηση ανηλικου)
Jul 16 2008 23:20
Umi no Ossan → Elo
xaxaxa.....Ακομα δεν ξεκινησε τις υποχρεωσεις της η Franklin κ βλεπω πως ξερει να χειριζεται καλα την σφουγγαριστρα !!!!!!!!
Jul 16 2008 17:34
Umi no Ossan → Franklin
Δεν λες τιποτα....Αχ Franklin-chan αρχιζω κ σε συμπαθω περισσοτερο !!!!!!
Jul 16 2008 17:01
Umi no Ossan → iristella
:awww::awww::awww: Το DN σπιτι !!!!! Γι'αυτο σε παω !!!!!!!!:wooi2::wooi2::wooi2:
Jul 16 2008 16:23
iristella → Umi no Ossan
Απανταω σε ολα ομως δεν μπορεις να πεις!!!!! Δεν εχω αφησει καμια απορια!!! Που ξερεις... Αν το επιτρεψουν οι συνθηκες Why not?? Αν εισαι και φρονιμος ισως αφησω το DN μου στο σπιτι.
Jul 16 2008 16:10
Umi no Ossan → iristella
Κ περιμενεις μετα απο τετοια ποστ να κατσω να διαβασω οτι ειπες μεσα σε τοσες σελιδες;;;; Ασε καλυτερα για το χειμωνα που θα εχω αναγκη κ τα σεντονια !!!!!
Παντως πολυ θα ηθελα να σας συναντουσα κ τους 2 για να καναμε τετοιες κουβεντες απο κοντα κ οχι να πονανε τα ματια μου μπροστα στην οθονη ( δεν μου επιστρεψαν κ τα γυαλια ακομα)
Jul 16 2008 15:59
Umi no Ossan → Franklin
βλεπω μπηκες κ στο ΟΡ γκρουπ !!!! Καλως μας ηρθες κ ελπιζω να μας αντεξεις !!!!!!
Jul 16 2008 15:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed