Jump to content

Community Status Updates

Photo

Umi no Ossan → tsintori

Ειναι βλακεια αν ειναι αυτος ο λογος
Jul 14 2008 13:59
Photo

tsintori → Umi no Ossan

Φαντάσου να έγινε καμιά μλκια με το thread της Disney γιατί είδη είχε φάει ένα warning από εκεί.
Jul 14 2008 13:51
Photo

Umi no Ossan → tsintori

Δεν εχω ιδεα...Στην αρχη νομιζα πως ηταν πλακα αλλα μετα διαβασα τα vm κ μαλλον δεν ειναι,αλλα δεν ξερω τι εγινε
Jul 14 2008 13:47
Photo

tsintori → Umi no Ossan

Ρε συ κατάλαβες τι έπαιξε με τον Gk;
Jul 14 2008 13:32
Photo

Umi no Ossan → GkLoc

ΝΑΝΙ;;;;;;;;; Δεν κανεις πλακα ρε;;;;; Κανονισε....Ο Αγιος μικρο μερος ειναι....Κ δεν κωλονω να κανω τοση αποσταση !!!!! Θα παρω κ την iri κ θα ρθουμε να σε σαπισουμε στο ξυλο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jul 14 2008 12:25
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Βασικα οχι,το πμ ηταν για το ποσα ξερει η iri και τι ειναι διατεθειμενη να κανει!:hehehe: {ηδη σου πα για τον 3ο και το τι αλλο ξερει πανω στο θεμα!} Αλλα αφου την δεχτηκες δεν υπαρχει λογος να την φοβασαι......προς το παρων δλδ!!xD Εκανες την σωστη επιλογη και πιστευω για την ωρα δεν υπαρχει τπτ να πουμε στο θεμα!!:thatsit: Αυτα,τα λεμε γιατι εχω κι ακομη μερικα πραγματα να τελειωσω!!:hot:
Jul 14 2008 01:31
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Δηλαδη το πμ θα ηταν για το ποιος πρεπει να ειναι καπετανιος;;;;;; Κ περιμενα εγω τοσο καιρο.....
Jul 14 2008 01:11
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Ελα σορυ δεν βρηκα ωρα να σου απαντησω,πολυ κινηση το forum σημερα!!:hot: Ελπιζω να προλαβω το βραδι!!! {αλλα να περιμενεις τα παντα απο μας πια:hehehe:}
Jul 13 2008 18:40
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Oi Marimo....Ολα οκ;;;;
Jul 13 2008 17:24
Photo

GkLoc → Umi no Ossan

Nαι Ρε,Μερα που βρηκε και αυτος να μας σπασει τα !ρχ!δια,Που Να Εβλεπες το post μου πριν να το διορθοσω,Του τα εχωνα κανονικοτατα!!!!!!Ομως εφαγα Warning κ ηρεμησα........
Jul 13 2008 02:22
Photo

scrooge1991 → Umi no Ossan

Και ευχαριστώ που διατήρησες ουδέτερη στάση.
Jul 13 2008 00:30
Photo

Εντάξει καταλαβαίνω, πάνω στα νεύρα μας πολλά κάνουμε και λέμε. Κι εγώ τότε συγγνώμη που σας την έσπασα με τα post μου.
Jul 13 2008 00:30
Photo

Λογικα αναφερεσε στο Disney. Εμα ηταν πολυ Μ@@@@ ο τυπος. Δεν σου αρεσει κατι καλως αλλα οχι να μας τις λες στο σπιτι μας μεσα....Ειναι σαν να την πω εγω σε γαυρο μεσα στο καραισκακη......Τωρα σε εχασα σχετικα με το σε ποιον τα λεω καλα Δικά σου λόγια είναι.
Jul 13 2008 00:23
Photo

Εγώ δε σε έβρισα, εσύ με έβρισες.
Jul 13 2008 00:20
Photo

Umi no Ossan → tsintori

Θα σε γελασω γιατι εγω τα κατεβαζα στην αρχη απο ενα site που μετα σταματησε να τα παρεχει στους χρηστες κ δεν εβλεπα ποιου fansyb ηταν...Βεβαια με σιγουρια επιασα να κατεβαζω απο αυτους απο το 250 κ μετα νομιζω. Στην αρχη κατεβαζα απο ΚF, μετα απο οποιον εβρισκα πιο πολλα seeds...Δες ομως αυτα που εβαλε ο Zoro στο γκρουπ για να παρεις μια ιδεα απο fansubs για τα πρωτα
Jul 13 2008 00:10