Jump to content

Community Status Updates

Photo

tsintori → Umi no Ossan

Από ποιο επεισόδιο έχουν;
Jul 13 2008 00:03
Photo

Umi no Ossan → tsintori

Δεν ξερω αν κανει να κανουμε διαφημηση αλλα εγω κατεβαζω τους INP ειναι σχετικα γρηγοροι
Jul 12 2008 23:59
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Δουλη-kun χαιρομαι πολυ που καταφερα να σε βαλω κι εσενα στην σειρα!!:P Ναι οντως καλα κανεις και την ξεκινησες,εγω παιζει να μαι και απο τους μεγαλυτερους hardcore fans του site και παντα εχω links και απαντησεις σε ερωτησεις που μου κανουν... Χαιρομαι που σ'αρεσε απο το πρωτο επεισοδιο,τωρα πια ειναι εγγυημενο οτι θ σ'αρεσει ολη η σειρα και οταν την τελειωσεις προχορα εγγυημενα στο manga,μιας και το ανιμε διακοπηκε πολυ γρηγορα και δεν ειναι ουτε το 1/8 της ιστοριας του manga σε εκταση...επισης στο manga υπαρχουν και μερικοι χαρακτηρες που κοπηκαν απο το ανιμε... Οταν την προχωρησεις ενημερωσε με για εντυπωσεις...:) Στο θεμα μας τωρα,πρεπει να βγω σε λιγο,αλλα θα σου κανω το πμ τωρα και θα σου απαντησω μεσα σε μιση ωρα-45 λεπτα λογικα...αν θα σαι μεσα καλως,αλλιως το διαβαζεις αργοτερα... Τα λεμε!!^^
Jul 12 2008 23:16
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Λοιπον αν κ δεν με μυησες εσυ πιστευω πως επρεπε να στο αναφερω....Ξεκινησα το Berserk, εχω δει 2 επεισοδια αλλα με εχει κερδισει ηδη απο το πρωτο.Αν ειναι ετσι στην αρχη φανταζομαι στην συνεχεια !!!!!
Jul 12 2008 23:10
Photo

Umi no Ossan → tsintori

Μα κ γω γι'αυτο τα πηρα περισσοτερο, γιατι συνεχιζε !!!!
Jul 12 2008 23:03
Photo

tsintori → Umi no Ossan

Και που να δεις ακόμα. Συνεχίζει ο τύπος. Εγώ γενικά δεν είμαι από αυτούς που τα παίρνουν με την πρώτη αλλά του εξήγησα του ξαναεξήγησα, όπως και τα άλλα τα παιδιά βέβαια, του έδωσα link τίποτα. Εμ τη να κάνουμε. Το θέμα είναι ότι μας τα έσπασε και μάλλον οι mods θα αναγκαστούν να το κλειδώσουν και είναι κρίμα.
Jul 12 2008 22:57
Photo

Umi no Ossan → tsintori

Λογικα αναφερεσε στο Disney. Εμα ηταν πολυ Μ@@@@ ο τυπος. Δεν σου αρεσει κατι καλως αλλα οχι να μας τις λες στο σπιτι μας μεσα....Ειναι σαν να την πω εγω σε γαυρο μεσα στο καραισκακη......Τωρα σε εχασα σχετικα με το σε ποιον τα λεω καλα
Jul 12 2008 22:54
Photo

tsintori → Umi no Ossan

Πέστα doulis και εγώ τα ίδια του λέω. Βλέπω διάβασες και βόμβα thread σήμερα.
Jul 12 2008 22:44
Photo

Umi no Ossan → louna22

εργαζομενο κοριτσι ε;;; Εδω κ καιρο τις διακοπες μου τις κανω,οταν φυγω απο την σχολη κ παω σπιτι μου στο νησι.Γι'αυτο εχω δωσει την διευθυνση μου εδω
Jul 12 2008 22:13
Photo

louna22 → Umi no Ossan

Α πολύ ωραία!!!Καλά να περάσεις!Τρίτη με Τετάρτη όμως θα σου έρθουν τα DVD πως θα τα παραλάβεις? Εγώ παίρνω άδεια από βδομάδα.Αλλά δεν θα πάω κάπου!Θα ξεκουραστώ σπίττι!
Jul 12 2008 22:04
Photo

Umi no Ossan → iristella

Στο Disney thread ωραια τα ειπες, με γλυτωσες απο το να του τα χωσω κ γω μαζι με τον Gk!!!!!
Jul 12 2008 21:36
Photo

Umi no Ossan → GkLoc

Με λιγα λογια για το Disney thread....Ωραια του τα εχωσες......
Jul 12 2008 21:34
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Βασικα δεν ειναι οριστικο,το βαλα για να πειραξω ενα ατομο,συντομα θα το αλλαξω...XDXD Αντε σε λιγο σου γραφω το πμ...εχω μπολικα να σου πω!!
Jul 12 2008 20:32
Photo

Umi no Ossan → Zoro

ΕΒΑΛΕΣ SASUKE ;;;;;; Εχασα πασα ιδεα για το ατομο σου......
Jul 12 2008 20:24
Photo

Umi no Ossan → louna22

Hello !!!!!! Ειμαι σε διακοπες τωρα κ ξεκουραζομαι !!!!! Δικο μου σφαλμα....Το εχω ριξει στην κουβεντα στο OP γκρουπ τελευταια.....Εσυ τι κανεις;;;;;
Jul 12 2008 18:19