Jump to content

Community Status Updates

Photo

Umi no Ossan → °•πίΟu-πίΟu•°™

Aπλα το στυλακι σου πιστευω γενικα πως κανει για μπαντα...Απλα με το πως αντιδρας για τον Sasuke πιστευω πως σου ταιριαζει κατι θορυβοδες..χεχεχε
Aug 02 2008 13:49
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Umi no Ossan

οοοριστε το τσιμπησες!! Γιατι νομιζεις πως μου ταιριαζουν? Μοιαζω θορυβωδης? xD
Aug 02 2008 13:22
Photo

xaxaxa.Σε ευχαριστω δεν ειναι αναγκη.....Κ δεν νομιζω οποιος το εκανε να το εκανε απο κακια.... Τι βλεπω;;; drums;;;Θα σου πηγαινουν πιστευω....
Aug 02 2008 13:16
Photo

κοιτα ειμαι μικρη αλλα δε θα εκανα κατι τετοιο απλα και μονο επειδη καποιος δεν εχει τις αποψεις με μενα.. Ρωτησα τον τσι πως το κανεις.. Οταν μου πει θα σου δωσω ενα θετικο για να ισοβαθμισουμε αυτον π σ κανε το αρνητικο :P
Aug 02 2008 13:13
Photo

Σου εξηγησε ο Tsi τι ειναι.... Καλα μην μου αγχωνεσαι δεν εγινε τιποτα κακο....Ετσι για να σε πειραξω το ειπα,απλα καποιος μου εδωσε αρνητικο rep επειδη συμφωνησα για το τελος του Ναρουτο πως θα πεθανει ο σασουκε κ επειδη ειδα εσενα να διαφωνεις νομιζα πως το εστειλες εσυ(κ να το εκανες δεν με πειραζει....)
Aug 02 2008 13:06
Photo

τι λες ρε δουλης? Ουτε καν ξερω τι ειναι το reputation αληθεια σου λεω δεν εκανα κατι σου απαντησα στα comments και μετα ειδα ενα επεισοδειο bleach κι εφυγα. Τι ειναι το reputation? Mη ξεχνας οτι ακομα καινουρια ειμαι δεν τα εχω μαθει αυτα!
Aug 02 2008 12:56
Photo

Τωρα το ειδα...Εσυ βρε αθεοφοβη μου εδωσες αρνητικο rep επειδη συμφωνησα με το τελος;;; Εγω φταιω που εκανα θετικο σχολιο για το pic σου κ που σου λεω για το επεισοδιο....:tongue:
Aug 02 2008 02:11
Photo

Umi no Ossan → tsintori

α pro ειχες πει;;;; ναι guitar hero εχω παιξει...
Aug 01 2008 23:42
Photo

tsintori → Umi no Ossan

Doulis τώρα μου ήρθε κάτι άσχετο. Είπες στο group ότι είχες παίξει το guitar pro στο 360. Μήπως εννοούσες το guitar hero;
Aug 01 2008 23:18
Photo

Umi no Ossan → Nami-Swan

Γεια !!!! Μια χαρα εσυ;;; Σορρυ για τα γενεθλια αλλα ειχες καιρο να μπεις κ ξεχαστηκαμε
Aug 01 2008 21:09
Photo

Nami-Swan → Umi no Ossan

τι γινεται
Aug 01 2008 21:02
Photo

Franklin → Umi no Ossan

Θα φυγω κατα τις 8.30 .Δεν ξερω αν θα προλαβω το βραδυ να μπω. Τεσπα καλη αναγνωση
Aug 01 2008 19:14
Photo

Umi no Ossan → Franklin

Νομιζα πως ειχες φυγει....Διαβαζα παλι berserk.....
Aug 01 2008 19:11
Photo

Franklin → Umi no Ossan

Εσυ θα μου μιλας μονο τα βραδια?
Aug 01 2008 19:05
Photo

Umi no Ossan → GkLoc

Σημασια εχει να ειναι καλη η συνεχεια,τωρα ποτε θα ειναι δεν πειραζει.Σε καταλαβαινω...Κ γω εχω ψιλοσκαλωσει κ αργω....
Jul 31 2008 23:31