Community Status Updates
Umi no Ossan → Zoro
Καλως σε βρηκαμε Zoro-kun!!!!
Εχω φαει τρελο κολλημα,ειμαι στο τομο 19 εκει που παω εεεε παει να σωσει την Casca απο τους παγανιστες !!!!
Ο Serpico φαινεται ενδιαφερον, αλλα σαν τον black swordsman k το dragon κανενας !!!! Πορωθηκα κ με μαχη Skull Knight vs Zod....
Το σεναριο λογω δουλειων αυτη την περιοδο εχει μεινει πισω στα χαρτια αλλα απο ιδεες αρκετες( κ για τα 3 σεναρια !!!! ).Θα προσπαθησω να το τελειωσω πριν το τελος του μηνα γιατι μετα εξεταστικη...
Aug 09 2008 22:46
Zoro → Umi no Ossan
[B]Τhe iron castle Gutts[/B]
Γκουχ Γκουχ καλως σε βρηκα douli-kun μολις επεστρεψα απο διακοπες και θα με φορτωθητε για 3 βδομαδες τωρα!!!:P
Εσυ απο Berserk τι λεει,καηκες αγρια βλεπω!!
Που εχεις φτασει??
Dammit και ο Guts ειναι και ο αγαπημενος μου χαρακτηρας anime ever,πιο πολυ και απο Zoro!!....και ολο τον αναφερεις...stop it,he's mine!!!
[τεσπα,καλα βολευομαι και με Serpico οπως ειπα;)]
Τα λεμε συντομα,pal!!
ΥΓ:Απο σεναριο πως παμε??!:tensai:
Aug 09 2008 21:42
Umi no Ossan → tsintori
δεν το βρισκω...εχεις λινκ;;;
Α οκ το ειδα στο thread !!!!
Aug 08 2008 12:55
tsintori → Umi no Ossan
Ούτε και στο οnemanga έχει βγει ακόμα, Καλώς θα δούμε.......
Γεια!
Εdit: Μόλις βγήκε στο onemanga.
Aug 08 2008 12:39
Umi no Ossan → tsintori
Βασικα ειναι για τους binktopia τωρα δεν ξερω γενικα τι παιζει με αυτα τα πραγματα....
Aug 08 2008 12:34
tsintori → Umi no Ossan
doulis είδα αυτό που έγραψες στο naruto thread. Αυτό ισχύει γενικά ή μόνο για το mangashare;
Aug 08 2008 12:30
GkLoc → Umi no Ossan
"Oλα καλα...Πως περασες;;; Στον Gk αναφερομαι που την ειδε αυτη την βδομαδα Franky !!!!"
OI TEMME!!!
Not Behind My Back Shitty Swordsman,,.....
Aug 08 2008 02:37
Umi no Ossan → Franky_Super
Πολυ καλα...κανουμε τις πλακες μας, τα γνωστα.Αν κ αυτες τις μερες ειναι πιο χαλαρα...Ο Ζορο λειπει,εγω εχω κατι δουλειες κ δεν μπαινω συχνα
Aug 07 2008 23:44
Oλα καλα...Πως περασες;;; Στον Gk αναφερομαι που την ειδε αυτη την βδομαδα Franky !!!!
Aug 07 2008 23:33
Franky you're back???? Αντε γιατι μας επριξε η απομιμηση σου !!!!
Aug 07 2008 23:17
Umi no Ossan → GkLoc
δεν ειπα οτι φταις εσυ αλλα δεν επρεπε να μιλησεις ετσι BakanGky !!!!! I'll slash you with my dragon !!!!! FetmoGk !!!!!
Aug 06 2008 17:03
Umi no Ossan → GkLoc
Ρε δεν ντρεπεσαι να την λες στην louna;;; ντροπη σου !!!!!! Παρε ενα -7 τωρα !!!!!!
Aug 06 2008 16:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed