Jump to content

Community Status Updates

Photo

Umi no Ossan → Zoro

Καλως σε βρηκαμε Zoro-kun!!!! Εχω φαει τρελο κολλημα,ειμαι στο τομο 19 εκει που παω εεεε παει να σωσει την Casca απο τους παγανιστες !!!! Ο Serpico φαινεται ενδιαφερον, αλλα σαν τον black swordsman k το dragon κανενας !!!! Πορωθηκα κ με μαχη Skull Knight vs Zod.... Το σεναριο λογω δουλειων αυτη την περιοδο εχει μεινει πισω στα χαρτια αλλα απο ιδεες αρκετες( κ για τα 3 σεναρια !!!! ).Θα προσπαθησω να το τελειωσω πριν το τελος του μηνα γιατι μετα εξεταστικη...
Aug 09 2008 22:46
Photo

Zoro → Umi no Ossan

[B]Τhe iron castle Gutts[/B] Γκουχ Γκουχ καλως σε βρηκα douli-kun μολις επεστρεψα απο διακοπες και θα με φορτωθητε για 3 βδομαδες τωρα!!!:P Εσυ απο Berserk τι λεει,καηκες αγρια βλεπω!! Που εχεις φτασει?? Dammit και ο Guts ειναι και ο αγαπημενος μου χαρακτηρας anime ever,πιο πολυ και απο Zoro!!....και ολο τον αναφερεις...stop it,he's mine!!! [τεσπα,καλα βολευομαι και με Serpico οπως ειπα;)] Τα λεμε συντομα,pal!! ΥΓ:Απο σεναριο πως παμε??!:tensai:
Aug 09 2008 21:42
Photo

Umi no Ossan → tsintori

δεν το βρισκω...εχεις λινκ;;; Α οκ το ειδα στο thread !!!!
Aug 08 2008 12:55
Photo

tsintori → Umi no Ossan

Ούτε και στο οnemanga έχει βγει ακόμα, Καλώς θα δούμε....... Γεια! Εdit: Μόλις βγήκε στο onemanga.
Aug 08 2008 12:39
Photo

Umi no Ossan → tsintori

Βασικα ειναι για τους binktopia τωρα δεν ξερω γενικα τι παιζει με αυτα τα πραγματα....
Aug 08 2008 12:34
Photo

tsintori → Umi no Ossan

doulis είδα αυτό που έγραψες στο naruto thread. Αυτό ισχύει γενικά ή μόνο για το mangashare;
Aug 08 2008 12:30
Photo

GkLoc → Umi no Ossan

"Oλα καλα...Πως περασες;;; Στον Gk αναφερομαι που την ειδε αυτη την βδομαδα Franky !!!!" OI TEMME!!! Not Behind My Back Shitty Swordsman,,.....
Aug 08 2008 02:37
Photo

Umi no Ossan → Franky_Super

Πολυ καλα...κανουμε τις πλακες μας, τα γνωστα.Αν κ αυτες τις μερες ειναι πιο χαλαρα...Ο Ζορο λειπει,εγω εχω κατι δουλειες κ δεν μπαινω συχνα
Aug 07 2008 23:44
Photo

Franky_Super → Umi no Ossan

πολυ καλα αλλα δυστυχως τερμα.....πως τα περνατε εδω?
Aug 07 2008 23:40
Photo

Oλα καλα...Πως περασες;;; Στον Gk αναφερομαι που την ειδε αυτη την βδομαδα Franky !!!!
Aug 07 2008 23:33
Photo

Franky_Super → Umi no Ossan

τι γινεται?ολα καλα?ποια απομιμιση?
Aug 07 2008 23:29
Photo

Franky you're back???? Αντε γιατι μας επριξε η απομιμηση σου !!!!
Aug 07 2008 23:17
Photo

Umi no Ossan → GkLoc

δεν ειπα οτι φταις εσυ αλλα δεν επρεπε να μιλησεις ετσι BakanGky !!!!! I'll slash you with my dragon !!!!! FetmoGk !!!!!
Aug 06 2008 17:03
Photo

GkLoc → Umi no Ossan

NANI??? ναι καλα λες εγω εφταιγα....BURN!!!
Aug 06 2008 17:01
Photo

Umi no Ossan → GkLoc

Ρε δεν ντρεπεσαι να την λες στην louna;;; ντροπη σου !!!!!! Παρε ενα -7 τωρα !!!!!!
Aug 06 2008 16:58