Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Umi no Ossan

ΑΑΑΑΧ,Πολυ παλιο,Παω να σω τι βγηκες!!
Jul 27 2008 01:20
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Ποιος νοιαζετε για τους αλλους;;;; Για την Casca αναφερομαι...Τον παλιο $!!%!%$&@ Θα παρω κ γω την σπαθα μου κ θα παω να τον σφαξω παρεα με τον Gutz !!!! Για την Casca ρε γμτ !!
Jul 27 2008 01:16
Photo

Umi no Ossan → GkLoc

Ειδα το τεστ που εκανες με τους χαρακτηρες !!!!!
Jul 27 2008 01:15
Photo

GkLoc → Umi no Ossan

Cell NANI???
Jul 27 2008 01:05
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Xαχα εκανα ολοκληρη αναπτυξη στο θεμα στο Berserk thread....εγω βασικα δεν τον μισησα τοσο που τους προδωσε γιατι στην κατασταση που ηταν ειχε ενα ονειρο και θυσιαζοντας μονο μερικους ανθρωπους θα μπορουσε οχι μονο να εκπληρωσει το ονειρο του αλλα και να γινει θεος....σιγουρα δεν ειναι κατι το αξιοθαυμαστο αλλα αν ερθεις στην θεση του και το σκεφτεις,αν δεν το κανε τον περιμενε μια ζωη κολαση,να μην μπορει να κανει τπτ πια,να βλεπει το ονειρο του να χανετε και να πεθανει χωρις να χει επιτυχει τπτ... Αυτο ομως που μου την εσπασε ειναι οτι 1)Μονος του οδηγηθηκε σ'αυτη την κατασταση οταν πηγε με την πριγκιπισσα [στο manga αναλυθηκε και καλυτερα] 2)Av το εκανε απλως για να πραγματοποιησει το ονειρο του,τοτε τον καταλαβαινω....αλλα μονο και μονο αυτο που εκανε στην Caska δειχνει ποσο κακος και ζηλιαρης ηταν... Πολυ ωραιος κακος παντως...και καλα ψυχολογιμενος!! Τρεχα διαβασε το manga να καεις:P [και οτι αποριες εχεις σε μενα παντα!!]
Jul 27 2008 01:02
Photo

Umi no Ossan → GkLoc

Τωρα το ειδα.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ακου εκει Cell !!!!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Jul 27 2008 01:01
Photo

Umi no Ossan → Zoro

To τελειωσα !!!!! Ξενερωσα !!!!! Δεν μπορει να τελειωνει ετσι.....Πολυ ακυρο τελος !!!! Griffith.....SHINE !!!!! Που να καει στα καζανια της κολασεως ο παλιο $!%!#$%!$%~!%^! !!!!!!!!!!!!!!!!!! Εφυγα με 1000 για το μανγκα !!!!
Jul 27 2008 00:52
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Ε τουλαχιστον επαιξα κι εγω τον ρολο μου στο ψησιμο σου!!:P Την teichou κοντα τα χερια γιατι τα δικα της χερια τσιμπανε και εμφανιζονται σε παραξενα σημεια πολλες φορες!!!:hahaha: Οτι θες να με ρωτησεις γενικα για την σειρα,σε μενα!! Τον πιο καμενο του site για Berserk!! [και οχι μερικες απομιμησεις που πεταγονται για να πουλησουν τις γνωσεις τους εδω και εκει γκουχ γκουχ] ;)
Jul 26 2008 22:39
Photo

tsintori → Umi no Ossan

Άστο doulis. Ero Zoro is off οπότε no διαγωνισμός. Δεν πειράζει άλλη φορά.....
Jul 26 2008 22:38
Photo

Umi no Ossan → tsintori

Gomen tsintori-kun αλλα θα πρεπει να βαλεις μονος βαθμολογιες στο ΟΡ....Εγω απεχω για λιγο....Θα επιβλεπω ομως κ θα σου στειλω καποια στιγμη ισως καποιες βαθμολογιες προς το τελος....
Jul 26 2008 22:37
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Hello dear nakama !!!! Να σου θυμησω πως δεν με εψησες εσυ,ψημενος ημουν,απλα με αυτα που ειδα στην περιγραφη στο γκρουπ με εκανες να του δωσω προτεραιωτητα !!! Γκρινιαρης εε;;;;Εχε χαρη που για ιδεολογικους λογους θα απεχω απο το γκρουπ για καποιο διαστημα....Κ δεν ζητησα αυτο που ειπες απο την teichou δεν ειμαι μονοφαγας.....
Jul 26 2008 22:35
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Δουλη-kun καλως σε βρηκα οπως ειπα και στο group!!! Για Berserk χαιρομαι που εισαι κι εσυ ενας απ αυτους που καταφερα να ψησω να το δουν και που τελικα τους αρεσε!!! Οτι ερωτηση εχεις ρωτα εμε!! [και οχι αλλους που πεταγονται απο κατω γκουχ γκουχ!] :P
Jul 26 2008 22:31
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Zoro ακουω κ Zoro δεν βλεπω.....
Jul 25 2008 22:45
Photo

Umi no Ossan → GkLoc

Ειμαι εκει που δηλητηριασανε τον Grifith.... Λοιπον εχει ο Grifith σχεση με τα τερατα που ειχε δειξει στο πρωτο επεισοδιο που σκοτωσε ο Guts;;;; Ο Akuma like που πεταξε το σπαθι στον Guts εχει σχεση με τον καραγκιοζη-δεν θυμαμαι ονομα, που σκοτωσε οταν ηταν μικρος;;;; στειλε μου msn
Jul 25 2008 01:04
Photo

GkLoc → Umi no Ossan

ρε συ Douli,για ερωτησουλες για το berserk ρωτα και εμενα,Το εχω δει ολο,και εχω διαβασει ολο το manga!!!
Jul 25 2008 00:54