Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Umi no Ossan

Βασικα,για ενα παιδι την εκανα για να την δει,(Jeffhardy) σημερα δεν προλαβα καθολου,αυριο παλι!!
Jul 31 2008 23:29
Photo

Umi no Ossan → GkLoc

Εκανες ποστ βλεπω κ το στορυ...Μπραβο....
Jul 31 2008 23:19
Photo

Hatake Kakashi → Umi no Ossan

Να εισαι καλα και εγω ευχαριστω παω για υπνο Καληνυχτα
Jul 31 2008 02:02
Photo

Umi no Ossan → Hatake Kakashi

Ηi...thanks για το request...Πολυ ωραια κ χρησιμα τα ποστ σου στο ναρουτο μανγκα...
Jul 31 2008 01:50
Photo

iristella → Umi no Ossan

Σου απαντησα ον τοπικ και προσπαθω να κατευθυνω αλλου την συζητηση (thank god there is marimo to assist) ........ Nαι η αληθεια ειναι οτι δεν θα ηθελες να τα βαλεις μαζι μου με την λαθος εννοια.......:hahaha::hahaha:
Jul 31 2008 01:03
Photo

Umi no Ossan → iristella

Επειδη το ξερω γι'αυτο αστο....Σταματα εσυ κ θα σταματησουν ολοι....Παντως δεν θα ηθελα ποτε να μπω στην μαυρη λιστα σου....ΧΕΧΕΧΕ
Jul 31 2008 00:52
Photo

iristella → Umi no Ossan

Σορρυ ρε δουλη εχεις δικιο......... Απλα τον βλεπω τον συγκεκριμενο και μου αναβουν τα λαμπακια....... Με το ζορι κρατιεμαι να μην αρχισω τα εχεμ "γαλλικα" και φαω κανα warning.......
Jul 31 2008 00:46
Photo

Umi no Ossan → iristella

Πως την εχεις δει γλυκεια μου;;;Να κλεισουν κ αλλο thread...Μην ριχνετε αλλο λαδι στην φωτια σε παρακαλω...Ξερω σου ειναι δυσκολο δεν ειναι του χαρακτηρα σου αλλα φτανει....Οταν δω την ταινια που θα την σχολιασω εγω;;;;
Jul 31 2008 00:39
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Arigatou Zoro-kun !!!! Ασε μου ηρθε εντελως ξαφνικα κ εκανα μιξαρισμα απο 4-5 ταινιες, σειρες αστα να πανε....Θα το ετοιμαζω παραλληλα με το πρωτο κ θα σε ενημερωσω συντομα !!!!
Jul 29 2008 23:10
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Χαιρομαι που σε βοηθησα με την 1η ιδεα μου:ureshii:.....αλλα....omg,respect πραγματικα για την 2η ιστορια!!!:respect: Πολυ μ'αρεσε,εχεις οντως ταλεντο στον τομεα!! Me wants to hear more!!:) Γενικως πολυ καλo concept και οι λεξεις που χρησιμοποιησες ηταν καταλληλοτατες!! Congrats and keep it up!;)
Jul 29 2008 21:41
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Οποτε βρεις χρονο πες μου την γνωμη σου.....
Jul 29 2008 21:02
Photo

GkLoc → Umi no Ossan

Ως Μεγαλος Death Note Fan, Περνα απο εδω, [url=http://www.anime.gr/forums/groups/90/].aNiMe//GR Forums - Death Note - Yagami Light Fans[/url]
Jul 29 2008 19:46
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Θα σου απαντησω αυριο στο πμ!! Σορυ αλλα το group με πεθανε σημερα,εχω και να δω τα παλια μυνηματα....αστα!!! Τεσπα,οπως λεει και η iri,σε χασαμε!!! Pay Us a Visit Sometime!!^^
Jul 28 2008 05:20
Photo

iristella → Umi no Ossan

Douli kun Που εξαφανιστηκες εσυ?
Jul 28 2008 02:52
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Η Caska ωραιος χαρακτηρας αλλα δεν ειναι απο τους αγαπημενους μου γυναικειους χαρακτηρες...οταν διαβασεις το manga προς το volume 20κατι εμφανιζετια μια γυναικα,η Luka και αυτη ηταν ο αγαπημενος μου γυναικειος χαρακτηρας της σειρας...αν και δεν εμεινε πολυ στην σειρα... Αυτα λοιπον,καλη συνεχεια,ενημερωνε με με την προοοδ σου που και που!^^ [παντως guts ftw,απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες eva!!]
Jul 27 2008 01:38