Community Status Updates
AnO! → miko-chin
100-150 euro τον μηνα,αλλα μην σε τρομαζει η τιμη,το αξιζει,θα κανετε μαθημα για σχεδιο-σεναριο-strip comics-photoshop
ειναι πολυ καλη φαση...
Dec 19 2008 19:32
AnO! → miko-chin
να σου πω,και εγω Ασβεστοχωρι μενω και κουβαλιεμαι στο εργαστηρι,η αποσταση δεν νομιζω να αποτελεσει προβλημα.Εξαλλου το τμημα των comics ειναι ερασιτεχνικο(αν και εχει πολυ ανεβασμενο επιπεδο) και τα μαθηματα γινονται καθε Σαββατο.
btw εχω και μια φιλη που ερχεται καθε Σαββατο απο Επανομη για να παρακουλουθηση το τμημα των comics.. και ειναι ακομη 1η λυκειου..
Dec 19 2008 14:37
miko-chin → AnO!
μωρέ το σκέφτομαι πολύ να πάω αλλά είναι και κέντρο(μένω δυτικές συνοικίες) και απο την άλλη δεν νομίζω να συνεχίσω μετά σπουδές πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο(ενώ θέλω πολύ).Ηθελα να πάω σχεδιαστής κόμικς στο Πανεπιστήμιο αλλά είναι 3ο πεδίο και δεν με βολεύει.
Dec 19 2008 14:29
AnO! → miko-chin
τιποτες,θα περασεις πολυ καλα εκει,το τμημα των comics εχει πολυ καλο κοσμο
εγω κανω προετοιμασια για Καλων Τεχνων σε αυτο το εργαστηριο..
Dec 19 2008 14:20
Emmanouela → miko-chin
Στο OVA νομιζω και εγω οτι ειχε....επισοδεια ολοκληρα και να μην γινεται τπτ....αααχχχ....
Dec 18 2008 23:36
miko-chin → Emmanouela
άσε και γω περίμενα ολόκληρη season για να το δω...και έτσι έμεινα.Αν και νομίζω οτι στο OVA είχε ένα φιλάκι...
Dec 18 2008 22:35
AnO! → miko-chin
αυτη ειναι η ιστοσελιδα για το εργαστηριο κομικ στην Θεσσαλονικη
[url=http://www.sxedio-rena-rania.gr/comics.htm]ΣΧΕΔΙΟ ΡΕΝΑ-ΡΑΝΙΑ[/url]
παρε και αυτην που απ οτι βλεπω εχει τα τηλεφωνα του εργαστηριου(κανουν και προετοιμασια για καλων τεχνων)
[url=http://www.schools.gr/schools.asp?eID=35&aID=55]schools.gr - Ο πανελλαδικός οδηγός της ιδιωτικής εκπαίδευσης - Σχολές Καλών Τεχνών, Εφαρμοσμένες Τέχνες - Θεσσαλονίκη[/url]
καλη τυχη!
Dec 17 2008 14:26
Shikamaru → miko-chin
κυριως ακουω alternative rock δηλαδη Gorillaz,Foo fighters,Linkin park,Rage against machine γουσταρω κιολας Lenny Kravitz,Rob zombie επισης ακουω και hip hop active member και ετσι αλλα αυτον τον καιρο εχω κολησει με ενα γαλλικο regae συγκροτημα τις Dobacaracol.
Dec 16 2008 21:33
miko-chin → Shikamaru
ακούω ξένα κυρίως alternative mainstream rock πχ.Muse αλλά ακούω και κλασσική κυρίως Vivaldi.μην την ψάχνεις ούτε γω δεν ξέρω τι μου αρέσει είναι να με τραβήξει το τραγούδι.Εσύ τι ακούς???
Dec 16 2008 20:25
miko-chin → Shikamaru
πλάκα κάνεις...αν είναι δυνατόν.Πάντως μου φάνηκε περίεργο που μ'άρεσε γιατί δεν ακούω καθόλου ελληνική μουσική.
Dec 16 2008 15:09
Shikamaru → miko-chin
οντως ειναι τελειο και να φανταστεις οτι αυτη η εκπομπη παιχτηκε την προηγουμενη παρασκευη δηλαδη μια μερα πριν τον θανατο του 15χρονου ουτε σε κανα μαντειο να 'χαν παει και ξεραν τι θα συμβει
Dec 16 2008 15:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed