Jump to content

Community Status Updates

Photo

miko-chin → Shikamaru

τι τέλειο τραγούδι ήταν αυτό που μ'έστειλες χθες.Καλά μιλάμε έπαθα...
Dec 16 2008 14:23
Photo

miko-chin → Shikamaru

ok καληνύχτα τα λέμε αύριο
Dec 15 2008 22:34
Photo

Shikamaru → miko-chin

ρε συ sorry αλλα πρεπει να την κανω τωρα συνεχιζουμε την συζητηση αυριο σε καληνυχτιζω με αυτο το videακι [url=http://www.youtube.com/watch?v=u7XqC_U9Als]YouTube - ΞΞ―Ο„ΟΞΉΞ½Ξ± Ξ*οδήλατα - Ξ*Ξ®ΟΞ± Ο†ΟΟΞ± (Άμα τα πάΟΟ‰)[/url]
Dec 15 2008 22:25
Photo

miko-chin → Shikamaru

όχι δεν πήγα γιατί δεν έχω τα κότσια πιστεύω για να πάω.Ασε που οι περισσότεροι το πήραν πατριωτικά ενώ δεν θα'πρεπε.Κι εγώ στεναχωριέμαι που ένα νέο παιδί σκοτώθηκε και που η αστυνομία αυτήν την εποχή είναι διακοσμητική αλλά δεν χρειαζόταν να γίνουν όλα αυτά.Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις την βία με βία.
Dec 15 2008 22:13
Photo

Shikamaru → miko-chin

σωστη σε βρισκω αρα να υποθεσω οτι πηγες πορεια εγω δεν πηγα γιατι ουτε οι μαθητες στο σχολειο μου δεν κανονισαν τιποτα αλλα και γιατι τα φιλαρακια μου δεν γουσταραν αλλιως χαλαρα πηγαινα ο αδερφος ομως με τους φιλους του κατεβηκε κατω και μου λεγε διαφορα για το τι χαμος γινοταν
Dec 15 2008 22:03
Photo

miko-chin → Shikamaru

όχι δεν πάω σε ΕΠΑΛ σε ενιαίο πάω.Κάναμε δηλαδή κάνανε κατάληψη κατά τον Οκτώβριο 1 βδομάδα περίπου και την προηγούμενη υποτίθεται κάναμε δηλαδή κάνανε αποχή και πορεία.Γενικότερα είμαι ενάντια των καταλήψεων όταν δεν υπάρχει λόγος γιατί πιστεύω οτι όταν μια μέρα βρεθεί ένας σοβαρός λόγος για να κάνουμε κατάληψη(πάρε για παράδειγμα την δολοφονία του 15χρονου) δεν θα μας παίρνουν στα σοβαρά...
Dec 15 2008 21:48
Photo

Shikamaru → miko-chin

σχες της χρονιας ναι μονο για 2 μερες ετσι για να λεμε και μεις οτι καναμε χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο αλλα αυτες τις μερες εκτος απο την Τριτη δεν χασαμε καθολου μαθημα αν και απ΄οτι ακουσα πολλα σχολεια εκαναν καταληψεις,εσυ πας στο Ε.Π.Α.Λ αμπελλοκηπων-να μην ρωτησω αν κανατε-
Dec 15 2008 21:39
Photo

miko-chin → Shikamaru

ok.όταν βρεις το πρόβλημα μπες απλά στο profile μου γράφει το mail μου.Ωραίο όνομα έχεις by the way.Στο σχολείο σου γίνανε καθόλου καταλήψεις?
Dec 15 2008 21:30
Photo

Shikamaru → miko-chin

εγω ειμαι ο Αχιλλεας κοιτα hi5 δεν εχω msn ναι αλλα επειδη ειμαι και λιγο ασχετος και μου βγαζει συνεχεια οτι παταω λαθος κωδικο θα δω αν καταφερω να μπω
Dec 15 2008 21:11
Photo

miko-chin → Shikamaru

Λώρα με λένε.Εσένα?Εχεις hi5 ή msn?για να τα πούμε απο κει...
Dec 15 2008 21:02
Photo

Shikamaru → miko-chin

κανα σαββατοκυριακο μπορει να περασω αν και δεν ξερω ακομη το ονομα σου
Dec 15 2008 20:13
Photo

miko-chin → Shikamaru

βέβαια εγώ μένω αμπελόκηπους κοντά είμαστε...Τι θες να περάσεις?
Dec 15 2008 19:24
Photo

Shikamaru → miko-chin

εγω παω 3 λυκειου θεωρητικη στο λυκεο μενεμενης για τον ιδιο λογο αλλα και επειδη ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο δεν πολυ δινω σημασια στα μαθηματα ,Θεσσαλονικη και'συ
Dec 15 2008 19:17
Photo

miko-chin → Shikamaru

Δευτέρα λυκείου πάω...θεωρητική κατεύθυνση.Και επειδή δεν σκαμπάζω απο θετικά πάω ενισχυτική μπας και καταλάβω τίποτα.Σε ποια περιοχή μένεις?
Dec 15 2008 19:02
Photo

Shikamaru → miko-chin

αν ειναι τετοιο στυλακι οπως λες και εσυ δηλαδη σαχλοκωμοδιες με λιγακι ρομαντισμο δεν νομιζω να κατσω να δω πανω 1-2 επειοσοιδια για δεν θα χει κανενα νοημα αν εχει ομως και αιματα και μαχες μπορεις να φτασω σε κανα πεμπτο επεισοδιο γιατι οπως σου εεχα πει και το Elfen Lied τετοιο στυλακι ειναι και τελικα οταν το τελειωσα ειπα τη ******* ειναι αυτο.Τι ταξη πας και πας ενισχυτικη-απλη περιεργεια
Dec 15 2008 17:17