Jump to content

Community Status Updates

Photo

valadorn → endless_inspiration

heyhey!:) Ολα καλα!Εσυ? Αθηνα και ξεκινησαμε απο 27/9.Εσυ πως τα βλεπεις τα πραγματα στην 3η λυκειου? Δεν εχω internet και αναγκαστηκα μπαινω μονο απο την σχολη μεχρι τελος του μηνα που θα εχω γραμμη... Ελπιζω να εχεις λιγο χρονο να μπαινεις msn να τα λεμε!!
Oct 13 2010 16:42
Photo

endless_inspiration → valadorn

hey!!! τι κάνεις??? τελικά αθήνα είσαι??? αρχίσατε??
Oct 01 2010 22:20
Photo

Ephialtes → valadorn

τι μου θυμησες τωρα... [URL]http://www.youtube.com/watch?v=fwKtz7gzBUI[/URL] τραγουδαρα
Sep 15 2010 15:59
Photo

valadorn → Ephialtes

Συμφωνω μιας και ειχα ενα γνωστο που περασε την σχολη σου και την τελειωσε σε 9 χρονια! Βεβαια ηταν και ατυχος γιατι ετυχε σε ετη καταληψεων, δεν τον περνουσαν μερικοι καθηγητες που ειχε μαλωσει με τα κομματικα κ αλλες τετοιες ιστοριες. Είναι ομως απ'οτι μου ειπε δυσκολη η σχολη. Οπως και να χει ομως προσωπικα ειμαι απο ενα χρονο αποχης απο τα anime, οποτε για αρχη τουλαχιστον θα του δωσω να καταλαβει.. Seize the day!!!!!!!!!!;)
Sep 15 2010 10:30
Photo

Ephialtes → valadorn

Συγχαρητηρια και σε σενα! Αυτο με τον περισσοτερο χρονο μην το λες, γιατι αυτα που εχω ακουσει για την σχολη μου δεν ειναι ακριβως ενθαρρυντικα...
Sep 14 2010 17:43
Photo

valadorn → Ephialtes

Περασα Αρχιτεκτονικη ΕΜΠ (εκει ηθελα) Καλες σπουδες με πολλα animanga ! τωρα που θα χουμε περισσοτερο χρονο :)
Sep 14 2010 14:54
Photo

Ephialtes → valadorn

Thanks! εσυ που περασες;
Sep 12 2010 20:55
Photo

valadorn → Ephialtes

Χα! Ο θεος Scrat (εχω ριξει απειρο γελιο με το Ice Age 2) να κραταει την ψυχωση μου! Εκπληκτικο Avatar! Συγχαρητηρια με την ευκαιρια για την επιτυχια σου στις εξετασεις.
Sep 10 2010 09:45
Photo

HelenGreece4ever → valadorn

εγώ τον βλέπω και αυτόν, γτ έχει πλ πλάκα, αλλα η αλήθεια είναι ότι τον έχω βαρεθεί πια, δν βαριέσαι...
Jul 21 2010 19:30
Photo

valadorn → HelenGreece4ever

Μπομπ τον μαστορα! Οχι ενταξει δεν τον υποτιμω αν και δεν τον παρακολουθω τον τετραγωνοπαντελονη! Γιατι να μη διαβασω manga bleach ή κτ αλλο εκεινη την ωρα?!
Jul 21 2010 13:48
Photo

HelenGreece4ever → valadorn

ναι, μόνο αυτό και μπομπ, ξέρεις ποιον μπομπ ενοείτε...
Jul 21 2010 09:09
Photo

valadorn → HelenGreece4ever

Thanx για το request! Απο οτι ειδα παρακατω μιλατε για το carton αυτο πιγκουινοι της Μαδαγασκαρης ε? Τα ΣΠΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!:):O:):O Ειναι το μονο που παρακολουθω απο τηλεοραση... Οι πιγκουινοι σατιριζουν θαυμασια τους Αμερικανους commandos κατα την γνωμη μου...:O Α και λεγεται.... ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ(το λεω συνεχεια τον τελευταιο καιρο κυριως οταν τραβαμε φωτογραφιες αντι για το παλιομοδιτικο Cheeeeese!)
Jul 20 2010 23:06
Photo

valadorn → Xristos-san

Καλο το blog σου φιλε μπραβο.Ολοι το ξερουμε υπαρχουν απειρα μερη που μπορεις να κατεβασεις anime, αλλα το συγκεκριμενο μου φανηκε ευκολη λυση, ποσο μαλλον οταν θελεις να στηριξεις κπ γνμωστο :)
Jul 07 2010 09:43
Photo

valadorn → Azathoth

Ειναι κτ μλκ για να διαβαζεις manga.Τελικα βρηκα ακρη στο [url]www.electronicmanga.com.Ευχαριστω[/url] παντως για το ενδιαφερον.^^
Jul 07 2010 09:28
Photo

valadorn → shinigami94

Σ'ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον^^.Τελικα βρηκα μονος μου ακρη.Ηταν στο [url]www.electronicmanga.com[/url] το προγραμμα.Αυτο που μου προτινες παντως μου εκανε επισης.
Jul 07 2010 09:25