Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

valadorn → Matu-san

Καθε Παρασκυη 9 η ωρα παιρνω το 140 και παω πολυτεχνειουπολη στη ζωγραφου. Αν δεις ενα μαλλια με καφε μαλλια(τωρα οχι τοσο πολυ αλλα αυτο μακραινει κ γω περιμενω) ρισκαρε να του μιλησεις, οι πιθανοτητες ειναι υπερ σου. Βεβαια μπορεις να πεταξεις χωρις να του μιλησεις κανενα Θεσσαλικο "τι φκιανς?" ή "που εισι ρα?" ας πουμε στο τηλεφωνο και να σου μιλησει αυτος!(lol) Φαντασου να παιρναμε και στα Τρικαλα διπλα διπλα στο δρομα και παλι να μη γνωριζομαστε. Εχει πλακα η υποθεση!
Νοέ 25 2010 12:59
Φωτογραφία

Matu-san → valadorn

Χα χα, είναι η μοίρα τέτοια όσων έχουν γεννηθεί στα Τρίκαλα να ακολουθεί από απόσταση ο ένας τον άλλο :P Δεν μένω Πολύγωνο, αλλά παίρνω καμιά φορά το 140 για να πάω σε ένα βίντεο κλάμπ στα Ιλίσια,(μένω Παγκράτι ) ή όταν γυρνάω από τις γύρω περιοχές των Ιλισίων. Το αστείο θα είναι να έχουμε βρεθεί στο ίδιο λεωφορείο κάποια στιγμή!!
Νοέ 25 2010 09:32
Φωτογραφία

valadorn → Matu-san

Φιλε φαινεται σε ακολουθω... Ξεκινημα απο τρικαλα εσυ? τρικαλα και εγω. Στην Αθηνα εσυ? Στην Αθηνα και εγω... Το 140 καθε πρωι εσυ? το 140 και εγω (μενω πολυγωνο). Πεσμου τωρα οτι μενεις και συ πολυγωνο να πιασω το διαλο να του δωσω 2 σκαμπιλια (διαολου συμπτωση u know!)xaxa:):P
Νοέ 25 2010 02:47
Φωτογραφία

valadorn → Six Winged Angel

ΩΩΩπ μπαντες. Τι ειδους μουσικης? Yah no answer?
Νοέ 24 2010 16:02
Φωτογραφία

Six Winged Angel → valadorn

You're very welcome! Δικό μας παιδί είσαι XP Όταν λέω piano εννοώ κυρίως piano (κλασικό) αν και στις μπάντες που είμαι χρησιμοποιώ synth πλήκτρα- Αγαπημένοι μου πληκτράδες ο Tuomas Holopainen και ο θεός Nobuo Uematsu xP
Νοέ 24 2010 12:22
Φωτογραφία

valadorn → Six Winged Angel

thanx για το add. berserkerodndometalodrawingofan τα ιδια απο δω... Οταν λες piano εννοεις και πληκτρα, συνθ κτλ???? δλδ Jane Wirman, Janne Tolsa (αναφερω καποιους τυχαια)
Νοέ 23 2010 19:19
Φωτογραφία

Atridis → valadorn

thanks gia ta kala s logia file k go mia apo ta idia ime,tis ixografisis tha m tis kani enas filos m tsaba pou spoudazi mousiki texnologia alla tin miksi tha tin pao se studio na m tin kanoun gia na vgi kali,tora tis kopes mia mia me to xeri, skeftome na vgalo giro stis 200 kai na mirazo tsaba fisika,otan exo etimi doulia tha se enimeroso.k esi otan kanis myspace ktlp stile :)
Νοέ 19 2010 21:15
Φωτογραφία

valadorn → evaofadawn

Καιρο εψαχνα καποιον απο το anime.gr που να σπουδαζει αρχιτεκτονικη!!!!!!!!:kill4u: Πες μου οτι εισαι στο ΕΜΠ!!
Νοέ 19 2010 20:13
Φωτογραφία

valadorn → Atridis

Και εγω ετσι το βλεπω. Εχω και εγω καποια δουλεια αλλα αν δεν γινει ηχογραφηση σε στουντιο συν αλλα ατομα δεν σε παιρνει να το ανεβασεις. Κανω ηχογραφησεις στο σπιτι με την lead περασμενη πανω στην rhythm και πληκτρα. Και τπτ αλλο. Καταλαβαινεις.. ΟΚ οταν κανεις κτ ειδοποιησε θα χαρω να στηριξω.
Νοέ 19 2010 15:28
Φωτογραφία

Atridis → valadorn

ktlv genika diskola vriskis drummer,myspace den exo kani akoma gt thelo prota na vgi to demo oste na exo mia xiropiasti doulia etimi kai meta na kano myspace oste na exo kati na dikso,,tora ime stin fasi pou exo ta songs etima kai ta xristougena ((gt mono tote tha exo xrono)) ksekinao ixografisis,,,btw otan ine ola etima tha se enimeroso :)
Νοέ 19 2010 04:33
Φωτογραφία

valadorn → Atridis

Θα χει τρεξιματα η δουλεια... Γνωριζω τους mentally defiled απο κοντα (greek thrash metal) οι οποιοι αφου εχασαν τον παλιο φοβερο τους ντραμερ(αυτος κατα κυριο λογο death επεζε) εχουν απελπιστει. Ψαχνουν εχοντας τα μεσα δλδ κ δεν βρισκουν! Μπορεις να μου δωσεις καποιο link πχ στο myspace με τη δουλεια σου? Solo φαση, περιεργο και δυσκολο! Καλη αρχη!!!;)
Νοέ 19 2010 01:43
Φωτογραφία

Atridis → valadorn

hey man ,,nai kala thimase ego imoun :P vasika alaksan polla apo tote kai ida kai apo ida kai tora exo one man band k an ola pane kala ksekinao ta xristougena ixografisis gia to demo m,distixos tha se lipiso gt gia na vris kapion drummer idika gia death metal i opia xriazete kai mia A ikanotita tha diskoleftis polli....
Νοέ 19 2010 01:25
Φωτογραφία

valadorn → Atridis

Χαιρε Atridis! Απ' ότι θυμαμαι εψαχνες για ντραμερ για death metal μπαντα. Τελικα τι εγινε? Ρωταω γιατι βρισκομαι πεεεριπου σε παρομοια φαση. Ψαχνω ατομα για σχημα melodic death metal(ισως και οχι τοσο συγκεκριμενο) και αυτο που πρεπει τωρα να βρω ειναι ντραμερ. Πες μου να δω τι γινεται, βρισκει καποιος ευκολα ή πρεπει να σηκωσει καθε πετρα στο βουνο?:hmmm:
Νοέ 19 2010 00:25
Φωτογραφία

valadorn → Barreris

Επιτελους εβαλα ιντερνετ κολλητε! Ξαναματακαλωσηρθες στο site!:) Ευχομαι αυτη η φορα ανανεωμενη ζωντανεμενη δραστηριοτητα. Το D.Gray-Man το λιωσες?;)
Νοέ 17 2010 12:48
Φωτογραφία

endless_inspiration → valadorn

καλούτσικα..... περιμένω εντυπώσεις από την σχολή:ureshii: δεν την παλεύω και πολύ με τα μαθηματικά αλλά ντάξει!!!! msn δεν μπαίνω τώρα σχεδόν καθόλου... δεν έχω χρόνο:if:
Οκτ 13 2010 21:45