Community Status Updates
Ephialtes → valadorn
ελα ρε, ο φιλος του Γιαννη που ημασταν μαζι στο Φρουριο ειμαι :D
και οντως μας αρεσουν πανω κατω τα ιδια ανιμε
εισαι και "Metal Maniac" απο οτι βλεπω ευγε:riiight:
Feb 07 2009 00:18
valadorn → Ephialtes
Τι έχουμε εδώ?Τρικαλινός?Και μας αρέσουν μέσα έξω τα ίδια anime?Χαίρε!!
Feb 06 2009 22:10
valadorn → Melkor
καλό το guild σας αλλα απ'οτι φαινεται το εχετε παρατήσει...too bad...
Feb 06 2009 22:00
Melkor → valadorn
well, εγω προτιμω generalist wizards, αλλα αν ειναι να παρω specialization, τοτε ή enchantment, ή transmutation, ή illusion.
εξαρταται φυσικα τι εχει το παρτυ. αν ειμαι ο μονος arcane spellcaster, generalist. αν εχει sorcerer, wizard enchanter.
τεσπα, εγω εiχα εναν moon Elf generalist της Mystra.
επισης δες και [URL="http://www.anime.gr/forums/groups/35/"]εδω [/URL]
Feb 05 2009 19:11
valadorn → Melkor
οχι οτι θελω να ανοιξω συζητηση εκτος animatzidothematos αλλα στο specialize school είμαι evoker, elf evoker ,servant of mystra or kossuth(!?).όφειλα να σηστηθώ!
Feb 05 2009 18:41
valadorn → Melkor
ωρε τον κυριο.Όχι μόνο wizard αλλά epic lvl κιόλας!!Δράκοι...φιλαχτείτε!!!! Ειμαι συνάδελφος βλέπεις!
Feb 04 2009 13:00
valadorn → karkas
Ελα ρε Καρκα.Κατ'αρχην Χρόνια Πολλα γιατι εφτασε 2009 ώσπου να απαντησω..Στην ιδια κατασταση ειμαι και εγω.Ξεκουραστηκα λιγο στις διακοπες.Για D&D καλη η ιδεα αλλα μας εφυγε ο Dexter...Πάντως αν εχεις MSN στειλτο μου με SMS να τα λέμε που και που..
Jan 07 2009 10:59
karkas → valadorn
Yooooo!! Που είσαι ρε Ηλία! Χρόνια και ζαμάνια!!! Να ξανακανονίσουμε DND ρε :0 Αυτό τον καιρό φίλε 'λια τιποτα, ειμαι οσο πιεσμενος γινεται!!!! Ασε μαμησε τα :P Γι'αυτο πηρα και λαπτοπακι για να τα βγαζω πιο ευκολα περα :P εσύ????
Dec 06 2008 22:17
valadorn → karkas
Χαίρε αγαπητέ. Ο Ηλίας ειμαι. Ο Wizard με το ωραίο strength...Τι γίνεσαι?Τι βλέπεις αυτό το καιρό, ή μαλλον, τι σκοπεύεις να δεις?
Dec 03 2008 12:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed