Community Status Updates
valadorn → endless_inspiration
Σ'ευχαριστω και παλι αν και δεν εγγυωμαι 100% οτι ειμαι σε πολυ μεγαλη βαθμολογια μεχρι να πιασω στα χερια μου τους βαθμους. Παντως οι πιθανοτητες ειναι υπερ μου.
Οχι στο γραμμικο μας εδωσαν σκαρηφιμα.
Τερμα οι συζητησεις λεω για βαθμους, παει τελειωσαν κ ειμαι επιτελους ελευθερος. Δεν ειναι τπτ και αν προσπαθησεις θα τα πας περιφημα ειμαι σιγουρος!
Ωραιο avatar!Η Takada ειναι μαλλον η αγπημενη μου γυναικα χαρακτηρας απο ανime/manga...
Jul 01 2010 13:28
endless_inspiration → valadorn
Περνάς σίγουρα;;; Συνχαρητήρια!!!!!!!!!!:ureshii:
επιτέλους τελείωσες και εσύ!!!!!
τα είδα τα θέματα που πέσανε... στο ελεύθερο δεν έχω κάνει ομπρέλα αλλά δεν μου φάνηκε πολύ δύσκολο!!!
στο γραμμικό δεν σας δώσανε μόνο κείμενο;;; δεν μου εμφανιζόταν εικόνα.....
τέλος πάντων να δώ τι θα γράψω εγώ του χρόνου!!!!:himitsu:
Jun 28 2010 12:14
valadorn
→
Azathoth
Επειδη το εχεις κανει ηδη και δεν ξερω ακριβως που γινεται αυτη η ρυθμιση μπορεις να μου πεις εστω στο περιπου πως αλλαζουμε το ονομα στο profile?
Jun 28 2010 10:31
valadorn → karkas
Eyχαριστω πολυ ρε! Να τωρα που τελειωσα θα βαλω πιο γρηγορο internet και θα λιωσω. Τα πρωινα δλδ μεχρι να παω διακοπες μονο με anime/manga και φυσικα κιθαρα θα ασχολουμαι...
Απο αυτα μονο το bakuman ηξερα αλλα δεν το ειχα προχωρησει πολυ(ηρθε η ωρα του). Τα αλλα μου φαινονται πολυ ενδιαφεροντα. Θα τα τσεκαρω και θα σου πω γνωμη!
Να σαι καλα ,τα ξαναλεμε!
Jun 28 2010 10:20
karkas → valadorn
Καλά αποτελέσματα λοιπόν και για το σχέδιο μέγιστε Ηλία, ελπίζω να τα καταφέρεις ρε αγόρι!
Όσο για τα άνιμε, δύσκολα τα πράματα καθώς δε βλέπω σχεδόν καθόλου τελευταία...Περιμένω πως και πως να πάω σε κανα φίλο κα να δούμε μαζεμένα One Piece και Fullmetal Alchemist, αλλά πέρα απ'τα κλασικά τίποτα... Μπορώ όμως να σου δώσω συμβουλές για μάνγκα, καθώς απ'αυτά έχω αρχίσει να ψάχνω διάφορα πράματα!!!
1) Bakuman - Σταθερή αξία στο σχέδιο και σενάριο (δημιουργοί Death Note) και γενικά με απίστευτη ροή και πολύ ωραίους χαρακτήρες! Το συνιστώ άμα θέλεις γενικά να παρακολουθήσεις μια ευχάριστη πορεία που θα σε κάνει να κολλήσεις!
2) Detective Conan - Άμα σου αρέσει ο Sherlock Holmes θα κολλήσεις μ'αυτό εδώ το αριστουργηματάκι, το μόνο μειονέκτημα του οποίου είναι το πλήθος chapter (750 και ongoing) αλλά είναι άκρως κολλητικό και καλοστημένο. Ντετεκτιβικό γενικά!
3) No Bra - Ένα μηνιαίο μάνγκα που τελείωσε πρόσφατα, είναι, ανάμεσα σε άλλα είδη, gender-bender και γενικά ότι πιο περίεργο έχω διαβάσει τελευταία. Δεν εγγυώμαι ότι θα σου αρέσει τελευταία, αλλά αν ψήνεσαι για School-life και για κάτι εντελώς διαφορετικό, ριξ'του μια ματιά και δε θα χάσεις! Γνώμη μου!
Επίσης κάτι μου λένε και για το Claymore, ενώ προτείνω ανεπιφύλαχτα και το D.Gray-Man (όχι τόσο το άνιμε...)
Αυτάαααα!!
Jun 28 2010 00:52
valadorn → karkas
Yoshhhhhhhhhhhhh!
Λεγαμε μες τη χρονια για την καλοκαιρινη λιστα ανιμε. Μολις τελειωσα τις εξετασεις(παει και το σχεδιο) και ετοιμαζομε για κτ καινουριο εκτος απο τα κλασσικα. Φιλτατε μπορεις να μου ψαρεψεις τπτ απο τη λιστα σου γιατι θελω κατι καλο καινουριο και εμπιστευομαι φυσικα την κριση σου αρα Suggest kark plz ;)
Που τa θυμηθηκες τa Pokemon?:dazed::terror2:
Jun 27 2010 21:10
valadorn → endless_inspiration
Thanx!:)
Δεν μπηκα στο site επειδη επρεπε να παω στη Θεσσαλονικη για να δωσω.
Τελικα πολυ καλα τα πηγα. Μπορει επειδη ημουν ανετος καθως δεν εξαρτωμουν απο το βαθμο του σχεδιου(εχω γραψει πολυ καλα στις Πανελλαδικες).
Στο σχεδιο ειναι οπλο πιστευω να εισαι ανετος αρα και πιο ελευθερος στη δημιουργια και πανω απ ολα ψυχραιμος.
Το ελευθερο επειδη μαλλον θα σ ενδιαφερει, δεν ηταν μεγαλο αν και φαινονταν μεγαλο(what?). Στο χαρτι εβγαινε στενο λογω της μεγαλης διαφορας των διαστασεων του θεματος εννοω.Καποιος στο επιπεδο σου ας πουμε, εγραφε ΕΥΚΟΛΑ πολυ ψηλα.
Το γραμμικο ηταν λιγο ζορικο γιατι ηταν μεγαλο αλλα ειπαμε με ψυχραιμια ολα γινονται.
Επιτελους λιγος χρονος να σχεδιασω αυτα που πραγματικα θελω και οχι αλλες καρεκλες , ομπρελες , μπουκαλια και σαπραγκαλα!!
Jun 27 2010 21:04
endless_inspiration → valadorn
Alohaaaa
Καλή επιτυχία για το σχέδιο αύριο και μεθαύριο!!!!!!!:wooi2:
Άντε και καλά αποτελέσματα:riiight:
Jun 24 2010 19:55
valadorn
→
Azathoth
Πριν λιγο καιρο ειδα στο profile σου κπ να αναφερει περι pathfinder. Τελικα αξιζει? Γιατι θελουμε να ξεκινησουμε καινουριο campaign με την παρεα και θα θελαμε κτ λιγο διαφορετικο... Μακρυα απο την 4η παντα...
May 29 2010 08:48
VampireGirlization → valadorn
οκ κατσε να το διορθωσω...
εφιαλτης στο δρομο με τα γραπτα
νεο θριλερ....coming soon on 14 may 2010!!!!
μην το χασετε!!!!
Apr 11 2010 17:54
valadorn → VampireGirlization
ΧΑΧΑ!!
Καπως ετσι αν και δεν τιθεται θεμα ανχους απ΄την πλευρα μου.;)
Στις 14 προβαλεται!Καποιοι θα φοβουνται και καποιοι ..... θα βαριουνται!!!!!!!!!!
Apr 11 2010 12:45
εφιαλτης στο δρομο με τα γραπτα!!!!
νεο θριλερ.....cooming soon on 18 may 2010...
ελπιζω να το πα σωστα!!!
μην γινουμε και ρεζιλι!!!!ε??
Apr 09 2010 19:42
valadorn → VampireGirlization
Ναι οντως ειναι πολυ σπασιμο...
Απο τη μια εχω να κανω επαναληψη τις ασκησεις που ηδη εχω λυσει και ειναι πολυυυυυυυυ βαρετο και απο την αλλη να αποστηθιζω ενα μαθημα παπαγαλια που λεγεται ΑΟΔΕ... Και το σχεδιο πλεον εχει καταντησει βαρετο.Εχω σχεδιασει καθε ειδους καρεκλα για να ετοιμαστω για τις εξετασεις!:(
Εχει και μεγαλη βαση η σχολη που θελω και πρεπει αναγκαστικα ολα αυτα που να με παρει ο Kyubi(!) !!
Παντως μην ανησυχεις δεν ειναι ουτε τοσο σκληρη ουτε τοσο δυσκολη οσο φαινεται η 3η Λυκειου.Απλα συμβιβααζεσαι ή εστω προσπαθεις και.. προσαρμοζεσαι.
Apr 09 2010 16:50
οοοο
ναι...
σπασιμο ε??
και εγω ετσι θα ειμαι σε λιγο καιρο!!!
Apr 06 2010 20:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed