Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

valadorn → Kaidou

Στο ονομα της οταν πατας προβολη ε? Damn it δε το ξερα!!
Οκτ 31 2011 14:45
Φωτογραφία

Kaidou → valadorn

Αλλαξε το ονομα της pic στο Tv series pistures trivia... Λεει την απαντηση :P
Οκτ 31 2011 13:16
Φωτογραφία

valadorn → illusionary dusk

Νεος στο Forum? Καλη αρχη και ευχαριστω για το request!
Οκτ 31 2011 11:40
Φωτογραφία

valadorn → Hyuuga_Nikorasu

Μαζι σου!!!! Αν και ολοι οι υπολοιποι δισκοι EtoS ειναι αξιολογοι(πλην του πρωτου) ναι το virgin θεωρειται το top. Προσωπικα μου αρεσε και ο τελευταιος πολυ, αλλα μολις εφυγε ο εν λογω πληκτρας χαθηκε η ποιοτητα στα live... Οπου και αν πηγε εκανε φοβερη δουλεια....
Οκτ 12 2011 14:38
Φωτογραφία

Hyuuga_Nikorasu → valadorn

Κάποτε με είχες ρωτήσει για τους αγαπημένους μου πληκτράδες, και μάλλον δεν θα είχα συμπεριλάβει τον Pasi Hiltula, που έχει κάνει τρομερή δουλειά σε EToS και Κalmah... Τα παράτησε όμως για την μπάντα του τους Scenery Channel που παίζουν κατι σαν progressive ροκ. Οι ήχοι του και οι ενορχηστρώσεις είναι αυτα που πιστεύω κάνουν το A Virgin and A Whore καταπληκτικό δίσκο (εκτος από το φοβερό όνομα του) και τον διαφοροποιούν από τους άλλους των EToS
Οκτ 12 2011 01:11
Φωτογραφία

1451 → valadorn

Όχι της ελληνικής αλλά της σοβιετικής! Γεννήθηκα και έζησα τα πρώτα έξι χρόνια της ζωής μου εκεί.
Ιούν 20 2011 17:23
Φωτογραφία

valadorn → 1451

Θα το ψαξω σιγουρα. Οταν λες της παιδικης σου ηλικιας? Προβαλοταν στην "τιμημενη" ελληνικη τηλεοραση?
Ιούν 20 2011 17:01
Φωτογραφία

1451 → valadorn

Animation μικρού μήκους είναι. Το σκηνοθέτησε ο Yuri Norstein το 1975. Υποτίθεται πως στηρίζεται σε ένα ρώσικο παραμύθι, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι τέτοιο επειδή δεν έχω διαβάσει κανένα σχετικό παραμύθι. Από τα αγαπημένα κινούμενα σχέδια της παιδικής μου ηλικίας. Μπορείς, αν θέλεις, να το παρακολουθήσεις με υπότιτλους εδώ [url]http://www.youtube.com/watch?v=smDlBmeeWck[/url]
Ιούν 19 2011 20:29
Φωτογραφία

valadorn → 1451

Χαιρε Νικο, ναι απο το ending του monster. Και στο manga του monster το εχει καπου σαν ενα παραμυθι με μια μαγισσα νομιζω. Μου χει κανει εντυπωση η photo που εχεις με τον σκατζοχοιρο με το κερι. Πραγματικα τα σπαει!! Απο που ειναι?
Ιούν 19 2011 18:34
Φωτογραφία

1451 → valadorn

Καλημέρα valadorn, το avatar από το Monster είναι;
Ιούν 19 2011 09:20
Φωτογραφία

LuluChan92 → valadorn

Χαιρετώ κι εγώ, λοιπόν! Ευχαριστώ που δέχτηκες το request!
Μάι 12 2011 13:38
Φωτογραφία

valadorn → LuluChan92

Χαιρε και ευχαριστω για το request σου!^^
Μάι 11 2011 01:50
Φωτογραφία

Six Winged Angel → valadorn

Yah.. Ι know, είχα έτοιμη τη μία μπάντα και έψαχνα μπασίστα επί αιώνες..ενώ ο δεύτερος κιθαρίστας ακόμα παίζεται- Και από την άλλη μου ήρθαν τρεις προτάσεις για συγκροτήματα και έτρεχα, ότι νάναι!
Δεκ 17 2010 10:46
Φωτογραφία

valadorn → Six Winged Angel

Yap ξερω ξερω διπλωματικες=ΠΟΛΥ δουλεια... Καλη η φαση αρκει να σ'αρεσει αυτο που κανεις στη μουσικη ειτε προχωραει ειτε οχι! Για παραδειγμα εγω προσπαθω να φτιαξω μια melodic death μπαντα αλλα τελευταια τιποτα δεν μου καθεται. Ηταν να παρω κιθαρα σημερα καινουρια, αλλα για κπ λογους ανεξαρτητους απο μενα δεν εγινε, ατομα δεν βρισκει καποιος ευκολα για συγκροτημα, απο τη σχολη φορτο εχω... ΧαμοςX/
Δεκ 11 2010 02:12
Φωτογραφία

Six Winged Angel → valadorn

Op Sorry my friend XP φταίει που δεν πατάω καθόλου στο φόρουμ τελευταία λόγω σπουδών :/ (διπλωματικής) Οι μπάντες στις οποίες παίζω btw είναι και οι δύο instrumental metal, αν και στη δεύτερη έχουμε αρχίσει και τα songs ενώ κάνουμε και covers από megadeth/metallica/iced earth and the like
Δεκ 11 2010 01:03