Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
VampireGirlization → valadorn
ακριβως....ειναι γοητευτικος σαν χαρακτιρας...
οταν εννοεις σε προσεγγιζει επειδη εισαι ετσι σαν χαρακτηρας........
δηλαδη αμα βρεις ενα death note 8α πρεπει να φοβαμαι????
Δεκ 22 2009 19:25
valadorn → VampireGirlization
Και οι δυο ειναι μορφες!!
Μου αρεσει περισσοτερο ομως ο Light γιατι προσεγγιζει περισσοτερο το στυλ μου και σαν ανθρωπο..
Απ'οτι καταλαβα και εσυ την ιδια προτιμηση εχεις και χαιρομαι γι'αυτο.
Δεκ 22 2009 13:21
χα0χ0αχ0α0!!! οκ 8α μπω!!!!
εσυ ποιον προτιμας??
τον L ή τον Light/???
Δεκ 19 2009 15:10
endless_inspiration → valadorn
hi!!!!
thanks Και εμένα μου ερέσει πολύ.........
ο itachi είναι εννοείτε :)
Δεκ 19 2009 00:13
valadorn → endless_inspiration
ΦΦΦΦΦΦΦοβερο Avatar!
Το σχεδιο στην photo ενταξει τινα πω, ωραιοτερο απο τραβηγμενη φωτογραφια!Μαλλον ειναι του Kishimoto..Ελπιζω ο εικονιζομενος να ειναι ο Itachi και οχι ο Sasuke.
Δεκ 18 2009 12:04
valadorn → 1451
Οντως ωραιο avatar.Καλος ο τυπας αλλα δεν μου αρεσε καθολου το release του.Δεν συγκρινεται με αυτο του Stark για παραδειγμα...Τουλαχιστον για μενα.
Tov Kaiser εννοω..'
Δεκ 18 2009 11:44
valadorn → VampireGirlization
Χαιρετω επισης!
Οντως το death note ειναι το αγαπημενο μου anime...
O Θανατος του Light ηταν κατι αναποφευκτο αφου ο Ohba ηθελε να δωσει ενα πιο ανθρωπιστικο,πιο ρελιστικο και πιο ωραιο οπως εδειξε φιναλε.
Ενταξει ειναι και η αποψη οτι ο θανατος ειναι κατι το λυτρωτικο αλλα ο light has lost to nothingness οπως γραφει στο manga.Το λυπηρο ειναι οτι εχασε και αυτος και η θεωρια του.
Παρολα αυτα το παθος ειναι παθος. γι'αυτο να πω την αληθεια και εγω λυπηθηκα στο τελος! ;)
Βλεπω εισαι και καινουρια στο site.Δοκιμασε να μπεις σε κανενα social group αναλογα με τα ενδιαφεροντα σου!
thanx k gia to add
Δεκ 13 2009 20:37
γεια σου!!!!
απο οτι βλεπω εχεις δει το deathnote.....ειναι τελειο αλλα δεν μαρεσε το τελος.....δεν η8ελα να πεθανει ο Light!!
Δεκ 12 2009 17:25
Hyuuga_Nikorasu → valadorn
Ααααα γεια σου!
Πως ξεχασα τους Epica (τους εχω δει και live, φοβερος live ηχος μου εκαναν εντυπωση), ο πληκτρας ολα τα λεφτα, το τελευταιο αλμπουμ τους δεν το εχω ακουσει ακομα, αλλα τα προηγουμενα ειδικα τα δυο πρωτα ειναι ΕΠΙΚΑ!!
Respect στους Amorphis που ανοιξαν τον δρομο για τους Φινλανδους!! και οι Tristania ειναι ωραιοι... επισης τους Eluveitie θα τους τσεκαρω
Νοέ 13 2009 18:14
valadorn → Hyuuga_Nikorasu
Εεεεεεετσι... Αυτα ειναι! και αυτο ειναι γουστο δηλαδη! Οντως σε καθενα υπαρχουν πολλα που του αρεσουν, αλλα παντα ξεχωριζουν μερικα. Τσεκαρε και τα δικα μου:
Αmorphis (πιστη, πανω απόλα, επιροη , να σαι καλα που τους ανεφερες!)
Sentenced ( να σαι καλα που ανεφερες φινλανδικη σκηνη μιας και ειναι η αγαπημενη μου με διαφορα)
Blind Guardian(all time classic)
Eluveitie( μαζι με τους ensiferum πρωτα ονοματα στο folk)
Opeth(-)
Epica(το τελευταιο τους δε μου αρεσε αλλλα οπληκτρας τους ειναι φοβερος)
κλπ κλπ κλπ
Οντως οι πληκτραδες που ανεφερες μου αρεσουν παρομοιως αλλα θα προσθετα αυτους των Epica, Amorphis, Black Label Society kai Tristania,Γουστα βλεπεις....
Νοέ 12 2009 19:14
Hyuuga_Nikorasu → valadorn
Εχεις δικιο... αλλα απο που να ξεκινησω και που να τελειωσω... Εχω παραπολλες μπαντες που μου αρεσουν, μερικες ομως που πραγματικα με "σημαδεψαν" ειναι
Nightwish (πληκτρας ειμαι τι να κανω...)
Megadeth (αρε Mustaine θεε)
Children of Bodom (Laiho, Latvala, Warman τεχνιτες!)
Judas Priest (Gods of Metal)
Emperor (το καλο majestic black)
Dimmu Borgir (το pop majestic)
επισης
-οτιδηποτε συμφωνικο
-γενικα η ολη η φινλανδικη σκηνη (πχ Amorphis, Ensiferum)
-το καλο ρυθμικο thrash (πχ Sodom, Kreator, Exodus)
-και οτι εχει καλα πληκτρα (industrial κτλ) (πχ Rammstein, Sybreed, Kovenant)
τωρα απο αγαπημενους πληκτραδες ιδου μερικα απο τα ιερα τερατα της σκηνης
Janne Warman (Children of Bodom), Tuomas Holopainen (Nightwish), Jens Johansson (Stratovarius), Mustis (Dimmu Borgir),
και οι μη μεταλερς
John Lord (Deep Purple), Rick Wright (Pink Floyd), Ray Manzarek (Doors)
αυτα με λιγα λογια... φαντασου να εγραφα και πολλα!
Νοέ 09 2009 18:07
valadorn → Hyuuga_Nikorasu
Ολοι γραφουμε οτι ακουμε metal αλλα δεν γραφουμε καπου ποια συγκροτηματα ακουμε!Θα ηθελα να ακουσω λοιπον τις προτιμίσεις σου και πες μου και κανεναν αγαπημενο πληκτρα,αποτελουν παντα ενδιαφερον τα παραπανω...!
Νοέ 07 2009 20:22
the goblin → valadorn
εμενα οι αγαπημενοι μου ειναι: ichigo,ishida,urahara,ulkiora,renji,byakugia,toushiro,kira,kainpachi...........τωρα νομιζω μερικα ονοματα τα εγραψα λαθος αλλα τη να κανουμε ανθρωποι ειμαστε λαθοι κανουμε {οτι να ναι}
Οκτ 27 2009 17:29
endless_inspiration → valadorn
τιποτα!!!!!
πενακι ειναι το αγαπημενο μου.......οταν το φτιαξεις ανεβασε το......
και εγω αρχισα ελευθερο φετος αναγκαστικα αλλα μου αρεσει πολυ........
καλο κουραγιο για φετος κιολας!!!!!!!
Οκτ 24 2009 16:21

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται