Community Status Updates
valadorn → VampireGirlization
Χρονια Πολλα κατ'αρχην!
Sorry δεν θα μπορω να μπαινω και τοσο συχνα για του επομενους 2μιση μηνες.......
Under exams period.......
Under exams period.......
Apr 05 2010 10:42
endless_inspiration → valadorn
ευχαριστώ πολύ για τις ευχες!!!
sorry που άργησα αλλά είχα κάποιο πρόβλημα με το pc.....:/
Mar 22 2010 14:47
valadorn → endless_inspiration
[IMG]http://i171.photobucket.com/albums/u305/101chobits/happy%20birthday/hbminicake.jpg[/IMG]
heh....
Mar 14 2010 13:28
Αγαπάμε Opeth!!!!!! Δεν το συζητώ!!!!!!! Αλλο αγαπημένο συγκρότημα είναι οι paradise lost(gothic metal)
όσο αναφορά τα συγκροτήματα που μου είπες μόνο τους amorphis και τους epica έχω ακούσει...........
δεν ασχολούμαι και τόσο με την μεταλ!!!!
Αυτααααααααααααα
Feb 19 2010 14:01
valadorn
Με λυπη αναφερω οτι σαν σημερα πριν ενα χρονο εφυγε απο τη ζωη ο Miika Tenkula, κιθαριστας των Sentenced και αγαπημενος μου καλλιτεχνης. Ελαχιστος φορος τιμης να ακουσουν το solo κομματι του mourn οσοι δεν τον γνωριζουν... Miika, yοur memory will never fade, your music will burn forever in our hearts.. Rest in peace ... master.
Feb 19 2010 11:03
Opeth χμμμμ... Απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα.Και οντως το damnation εχει αρκετα ποιοτικη μουσικη.Αν σου αρεσαν λοιπον οι ElYYYYYYYYYsion πιθανως 8α σου αρεσουν και οι TRISTANIA ή οι EPICA(8α τους ξερεις). Παντως τα αγαπημενα μου συγκροτηματα ειναι: Amorphis, Sentenced(σαν σημερα πριν 1 χρονο πεθανε ο κι8αριστας τους και αγαπημενος μου), Βlind Guardian, Eluveitie, the Wounded, Epica, Tristania, Opeth και Battleroar. :) Μη μας παρεξηγεις-ολους εμας που ασχολουμαστε με τη metal μας αρεσει να τα αναφερουμε:P
Feb 19 2010 10:48
hiiiiii!!!!!!!
Μόλις τσέκαρα το τραγουδάκι που μου είπες( έψαχνα για 2 μέρες για τους elusion και όχι για τους elysion :hihi2: )
Ακούω κάτι λίγα από metal και μου φάνηκε αρκετά καλό μπόρω να πώ...δεν το περίμενα να σου πώ την αλήθεια από ελληνικό συγκρότημα!!!!!!
Βασικά όταν σχεδιάζω μου αρέσει να ακούω ήρεμη μουσική (από τα αγαπημένα μου είναι το album ''Damnation'' των Opeth:joyful:)
Feb 16 2010 23:03
Δεν ξερω τι μουσικη ακους παντως αξιζει να ριξεις μια ματια σ'αυτο:dreamer λεγεται το τραγουδι (ναι ηταν ο συνειρμος...) απο τους Elusion(Ελληνικο(!) gothic-symphonic metal συγκροτημα).Δεν ακουω τετοιου ειδους metal αλλα Γενικα αξιζει ολος ο δισκος, ειδικα να τον ακους και παραλληλα να σχεδιαζεις...
Δυστυχως δεν εχω link να σου δωσω και ισως να δυσκολευτεις να το βρεις μιας και το συγκροτημα ειναι καιριο και αγνωστο.Εναλλακτικα βρες το στο site τους ή στο myspace...
δαιμων του τυπογραφειου: Elysion εννοουσα............
:)
Feb 14 2010 18:50
shinigami94 → valadorn
Όντως.Και οι 2 ήταν εξαιρετικοί.Ο καθένας είχε τη δικιά του γοητεία.Δεν μπορούσες να χαρακτηρίσεις κανένα απο τους 2 οτι ήταν λάθος.Γι αυτό κιόλας δεν μπορώ να πώ πως υποστήριζα μόνο τον έναν απο τους δύο αλλά και τους δύο.Περίμενα κάθε φορά να δώ το σχέδιο που θα σκεφτόταν ένας απο τους δύο για να φέρει τον άλλο σε δύσκολη θέση.
Όσο για τον Νear και τον Mello, δεν έκαναν και τίποτα σπουδαίο.Νίκησαν επειδή βασίστηκαν στην έρευνα το L.
Feb 14 2010 18:49
valadorn → karkas
...μησε τα... Elaxista μπαινω kai egv gia dialeimma απτο διαβασμα... Το καλοκαιρι θα πιασουν φωτια τα πληκτρολογια και τα media player!;)
Feb 14 2010 18:38
valadorn → shinigami94
Ετσι ακριβως, και προτιμο τον kira πρωτον γιατι ειναι το στυλ ανθρωπου που μου αρεσει(που μου ταιριαζει θα μπορουσα να πω!). Σιγουρα παντως ηταν αγωνιστης και αυτος και ο L. Μονο τον Near αντιπαθουσα σχετικα..
Feb 14 2010 18:36
karkas → valadorn
Ελα ρε valadornnnn , το DN το άρχισε κατευθείαν το e-shop, με το που κυκλοφόρησε. Τουλάχιστον όταν ανεβαίνει στη σελίδα της Ανούμπις και τσεκάρω το e-shop είναι πάντα διαθέσιμο! Φιλε αμα δώσω και για το Berserk τώρα δε με σώνει τίποτα!!!!!!!
(i miss this forum, maybe i should check more often!)
Feb 14 2010 16:43
the goblin → valadorn
ουτε εγω εχω πολλη χρονο για ανιμε και μανγα μονο τα σαββατοκυριακα......τωρα για το μανγα bleach τη να σου πω δεν ξερω καν που εχω σταματηση :P
Feb 12 2010 15:14
shinigami94 → valadorn
Και ποιόν δεν έχει πορώσει αυτό το anime/manga.Πραγματικά είναι μοναδικό στο είδος του.
Απ' οτι κατάλαβα είσαι Kira fan.
Feb 12 2010 13:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed