Jump to content

Community Status Updates

Photo

valadorn → endless_inspiration

Σέυχαριστω για τα καλα σου λογια! Yep,κανω ελευθερο εδω και εναμιση χρονο ή αλλιως απο μονος μου ,απο παλια.Γενικως εχω τρελα με τις evil descripted εικονες.Ετοιμαζω και μια του kira με πενακι.Ποτε θα βρω χρονο να ασχοληθω γιατι ειμαι υπο κατοχη!(3η λυκειου αλλιως)
Oct 23 2009 13:36
Photo

valadorn → the goblin

Δεν εχω κανει το αντιστοιχο post γιατι δεν τα χω ξεκαθαρισει ακομα.Παντως μαλλον ο αγαπημενος μου ειναι ο Aizen αλλα δεν εχει δειξει ακομα στο anime τους πραγματικους του σκοπους.Απο κει και περα ο Kyoraku, ο Stark, o Ishida, ο Ulquiorra και ο ξανθος ο Vizard που ξεχναω συνεχεια το ονομα του..Τελος ο καφρος ο Kenpachi και φυσικα hollow ichigo(καθε φορα βλεπουμε την "φατσουλα" του φερνει τα πανω κατω).Για κατεβασε μου και συ τη λιστα σου!;)(σορρυ για τις παρατυπιες στα ονοματα..)
Oct 23 2009 13:28
Photo

the goblin → valadorn

ποιος ειναι ο αγαπημενος σου απο bleach????
Oct 22 2009 15:19
Photo

endless_inspiration → valadorn

πολύ καλό!!!! μπράβοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! έχεις κάνει μαθήματα ελεύθερου σχεδίου; οι τόνεις σου είναι καταπληκτικοί.......
Oct 22 2009 10:56
Photo

Πολυ ωραια!:)Θα κοιταξω να ανεβασω και εγω τπτ εκει. [URL]http://www.anime.gr/forums/photoplog/index.php?n=911[/URL]
Oct 19 2009 11:11
Photo

Shikamaru → valadorn

οχι ρε φιλε απο το Dogs ειναι ο πρωταγωνιστης και **** τα manga ειναι σου προτεινω να το αρχισεις!!!
Oct 19 2009 01:51
Photo

gexion → valadorn

[COLOR="White"]heyyy thanks πολυ πολυ για τα καλα λογια για τη gallery μου..λοιπον εγω τα βαφω ολα στο photoshop 7.0....αλλα να εχεις υποψη σου και το gimp..ειναι πιο απλο απο το photoshop ως προς τις εφαρμογες αλλα εξισου αποτελεσματικο ;)[/COLOR]
Oct 18 2009 20:52
Photo

ναι ναι σχεδιο σημαινει...... τρελαινομαι!!!!!!! δεν μπορω να βρω που τα εχεις ποσταρει....... στειλε Link αμα μπορεις.... και τα δικα μου....[URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=4971[/URL] edit: sorry .....double post
Oct 18 2009 17:46
Photo

ναι ναι σχεδιο σημαινει...... τρελαινομαι!!!!!!! δεν μπορω να βρω που τα εχεις ποσταρει....... στειλε Link αμα μπορεις.... και τα δικα μου....[URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=4971[/URL]
Oct 18 2009 17:46
Photo

valadorn → gexion

Ειδα τα σχεδια σου.Κορυφη...!:)Συντομα θα κανω και εγω την εμφανιση μου γιατι σχεδιαζω αλλα μονο με πενακια.Πες μου λιγο με ποιο προγραμμα τα χρωματιζεις στον υπολογιστη,plz!
Oct 18 2009 09:57
Photo

valadorn → Shikamaru

Ρε φιλε ποιος ειναι αυτος στο avatar σου?Καποιος γραφει για deadpool αλλα δεν ξερω τι ειναι...
Oct 18 2009 09:37
Photo

Drawing δε σημαινει σχεδιο?(ρητορικη ερωτηση)Ή τωρα το εγραψες ή βλακεια μου που δεν το ειδα τοσο καιρο!Πολυ ενδιαφερον!!!:)Ριξε και μια ματια αν θες τι ανεβασα στο Fan art...
Oct 18 2009 09:32
Photo

valadorn → the goblin

Μια χαρα αν εξαιρεσεις του ψοφου το διαβασμα!!Ωραια τα pics ειδικα το avatar!Το bleach ειναι απο τα αγαπημενα μου και συμπαθω τον Ichida αν και δεν ειναι ο αγαπημενος μου...
Oct 16 2009 12:58
Photo

the goblin → valadorn

γεια πως παει??? thanks 4 request
Oct 14 2009 13:30
Photo

valadorn → GkLoc

Σέυχαριστω πολυ για τις διευθυνσεις,βρηκα πολυ πραμα.Ναι πανελλαδικες mode on οπως κορυφαια ειπε ο Ephialtes.Objective(!) η αρχιτεκτονικη κιολας.Γιάυτο και δεν μπαινω ΠολΥ ΣυχνΑ...Of coyrse kira is god.Διαβαζω τα μανγκα του dn αυτη τη φορα στα ελληνικα και ξανανιωθω το μεγαλειο!
Oct 11 2009 13:13