Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → valadorn

Χεχε ευχαριστω man για το Comment,και για το add :) Λοιπον το συγκεκριμενο το βρηκα ευκολα απο Photobucket,απλως πατησα Kira avatar στο search και μου το εβγαλε,τα τοπ site για εικονες ειναι παντως το [url]www.Deviantart.com[/url] k [url]www.photobucket.com[/url] .... Βλεπω εισαι και συνομιλικος μου,πρωετοιμαζεσε για πανελληνιες ή της εδωσες ηδη? κ Kira is god!;)
Oct 09 2009 17:27
Photo

valadorn → GkLoc

Πωπω φιλε, πολυ ωραιο avatar!Μπορεις να μου πεις που το βρηκες?Εννοειται δεν 8α το χρησι/σω..
Oct 09 2009 16:54
Photo

valadorn → karkas

Hey physic freak(παντα με την καλη εννοια) μιας και ειχαμε προσφατα μια συζητηση για το σχεδιο τσεκαρε αυτο http://www.anime.gr/forums/photoplog/images/7798/medium/1_shadow1.jpg[/IMG] .Ελπιζω φυσικα σε comment!
Oct 01 2009 11:45
Photo

Robin-Chwan → valadorn

thnx for the add! :D
Sep 21 2009 18:19
Photo

Atridis → valadorn

thanks gia to add re man
Aug 29 2009 18:35
Photo

valadorn → sledgedrumer

Hey drummer check this:social groups:metaltone-instrument player
Jun 15 2009 08:39
Photo

Dark_Venus → valadorn

Βασικά δεν έδινα πανελλήνιες... Απλά είχα καιρό να μπώ :P Δίκιο έχεις χεχε ;)
Jun 10 2009 21:21
Photo

valadorn → Dark_Venus

Τελικα ζεις ή μαλλον περασες απο το σφαγειο που λεγεται πανελληνιες....Για τον L διφωνω αλλα τι σημασια εχει αφου προκειται για διαφωνια στ ιδιο anime ...δεν ειναι διαφωνια!:P
Jun 10 2009 17:17
Photo

Dark_Venus → valadorn

Χα! Ωστε νόμιζες οτι επειδή έγραψες για τον Kira στο προφίλ μου τον Μάϊο δεν θα απάνταγα εεεε; :P Ε όχι. :P Eτυχε να μπώ σήμερα και το δα χεχε... Κοίτα και μένα στην αρχή ο Κira μ άρεσε αλλά ο L είναι μυαλό... ;) Χάρηκα για τη γνωριμία by the way.
Jun 09 2009 20:32
Photo

Azathoth → valadorn

wizard since the first day i played or other arcane spellcasting variants :O
Jun 06 2009 15:28
Photo

valadorn → Azathoth

Αυτο μου εκανε τοση εντυπωση σε σενα ρε φιλε!Τοσα κοινα!Λοιπον παιζω αρκετα χρονια dnd 3.5.. Συνηθως dm αλλιως forever wizard!!!!!!!!Εσυ τι επαγγελεσαι?
Jun 05 2009 18:18
Photo

Azathoth → valadorn

hoh you play dnd too? :O :O :O
Jun 03 2009 21:12
Photo

Emmanouela → valadorn

Kαι εγω της ιδιας αποψης με εσενα ειμαι! Oσο χρονια και αν παιζεις ακομα μαθαινεις! Δεω εχω πλ καιρο που αρχισα, αλλα θα την ξαναπιασω απο σεπτεμβρη που θα παω σε ωδειο! ^^ Οσο για τα comments δεν κανει τπτ! Gibson ειναι αυτη....ερωτας!!! :P
Jun 03 2009 10:47
Photo

valadorn → Emmanouela

Οκ:)Κανενας παντως δεν εχει μαθει την κιθαρα, εγω ασχολουμαι χρονια,παιζω ΠΑΡΑ πολλα τραγουδια αλλα πιστευω οτι ακομα μαθαινω...To θεμα νομιζω ειναι αν ασχολειται καποιος!Οποτε οταν θελεις μπορεις να μπεις:P Ευχαριστω και για τα comments!
Jun 03 2009 08:30
Photo

valadorn → Hanzo

Many thanx:P
Jun 03 2009 08:24