Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
evaofadawn → veg3ta
χαλόου! στέλνω γενικό μνμ σε όλους τους πατρινούς, για να σας ξεσηκώσω να έρθετε στο παρτυ το επόμενο σάββατο! θυμάμαι ψηνόσουν.. θα έρθεις τελικά?
Οκτ 03 2009 16:32
Vegetasmate → evaofadawn
hu hu hu!! asta n apane einai!!! an to kano telika!!! an 8es steile mou ti 8a kaneiw se pm na s po k ego....
Σεπ 27 2009 21:42
evaofadawn → Vegetasmate
μη κολώνεις ρε!! εγώ να δεις τι θα φοράω.... μόνο μη κρυώσεις, που δεν το κόβω βέβαια.
αν είναι πολύ τολμηρό, πάρε το πολύ πολύ ένα ταξί για να έρθεις. στο πάρτυ δεν θα έχεις λόγο να ντρέπεσαι αφού όλοι θα είμαστε ότι να'ναι! τρώγομαι τώρα να μάθω τι έχεις κατά νου, αλλά δε θέλω να χαλάσω την έκπληξη!!!!
Σεπ 27 2009 21:27
Vegetasmate → evaofadawn
xmmmm....den xero akoma ti na kano...vasika exo 3 diaforetika cos alla den xero apo 8ema xrimaton...to 1 pou einaoi sxedon etoimo alla....8elei poli 8arros gia na to valo!!!!
Σεπ 27 2009 21:04
Stefi-chan → evaofadawn
Sou da neeeeee~ *Konata mode* Θα τα πούμε όταν θα είναι σίγουρο... Για τώρα, πάω να χρησιμοποιήσω το geass μου για να πείσω τους γονείς μου...
*Tamaki puppy eyes*
Stefi vi Patras commands you!
Σεπ 25 2009 23:35
evaofadawn → Stefi-chan
βασικά εγώ έχω μαύρα μάτια, αλλά ως συνήθως, θα βάλω τον έναν άσπρο φακό!
τεσπα, όταν μάθεις σίγουρα, πες μου αν είναι να το ψάξουμε περισσότερο για εμφάνιση!
καλό σαβ/κο!!
Σεπ 25 2009 22:58
evaofadawn → Asaph
αα, ωραία! δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από τα ομαδικά για cosplay! είναι πάντα πιο εντυπωσιακό! θα τα πούμε εκεί λοιπόν! θα φέρω κ εγώ φωτογραφική εννοείται!
Σεπ 25 2009 22:56
Asaph → evaofadawn
Hai, Hai, δεμενη με μια Yagami Raito χαχαχ και ισως και μια Mello και μια Matt (αν ερθουν στο photoshoot)
Σεπ 25 2009 22:51
evaofadawn → Asaph
χαχα οκ, θα έρθω να σε βρω με κάνα γλυκάκι, κάνα γλυφιτζούρι..!!
Για κανονικό cosplay, δεν προλαβαίνω τώρα! μου αρέσουν αντρικά κυρίως κ εμένα, αλλά έχω σκεφτεί να αρχίσω να κάνω θηλυκές βερσιονς αντρικών χαρακτήρων. Τέτοια πράγματα όμως θέλουν πολύ δουλειά!
οπότε για την ώρα θα προσπαθήσω να κάνω μία καλή λευκή lolita εμφάνιση, αλλά μη φανταστείς γλυκανάλατα πράγματα. Το θέλω να βγει αρκετά dark!
θα πας στο photoshoot πριν το παρτυ?
Σεπ 25 2009 22:45
Asaph → evaofadawn
Λογικα θα ειμαι πιο αναγνωρισιμη τωρα γιατι θα ξανακανω L, αν με δεις ελα να γνωριστουμε (μοιαζω καπως με τον αδερφο μου χχαχα), μαρεσει να γνωριζω καινουρια ατομα με παρομοια ενδιαφεροντα :D Εσυ θα ντυθεις?
Σεπ 25 2009 22:36
evaofadawn → Vegetasmate
έλα βρε! ναι, το είδα που το έγραψες.... τι δεν προλαβαίνεις να κάνεις? είναι ημιτελές ή δεν το πρόλαβες καθόλου? γτ αν θες βοήθεια για shopping κ τέτοια, είμαι μέσα! πες μου λεπτομέρειες!
Σεπ 25 2009 22:35
Stefi-chan → evaofadawn
Ντουντ, και να σου έλεγα ότι το είχα θυμηθεί και είχα και αυτή την ιδέα... Τηλεπάθεια! Συμφωνώ, και αν είναι να φοράμε η μία άσπρους και η άλλη μαύρους φακούς θα είναι ακόμα πιο γαμάτο :D
Θα σου πω με σιγουριά σύντομα ^^
Και yaaaay! Δες δες, και κάτι σε Hikaru Kaoru παίζει στην τάξη μου kukuku. Και τα puppy eyes του Tamaki είναι my own special Geass kyahaha
Σεπ 25 2009 22:21
Vegetasmate → evaofadawn
eva saaaan!!! den xero an prolavaino na kano cos...ti na kanoooo?
Σεπ 25 2009 21:51
evaofadawn → Stefi-chan
έλα βρε! ήθελα να σου πω (γτ δε θυμάμαι αν σου είπα ήδη) ότι θα φοράω όλα άσπρα με μαύρες λεπτομέρειες, κ σκέφτηκα αν κάποια φορέσει κυρίως μαύρα με άσπρες λεπτομέρειες θα είναι γαμάτο να πηγαίνουμε δίπλα δίπλα!
δώσε χαιρετίσματα κ στους υπόλοιπους!!
let me know αν είναι να'ρθεις, ε? εννοείται να πάμε μαζί!
υ.γ. ξεκίνησα Ouran που μου το έδωσε η Ελένη κ έχω πωρωθεί!! τι γέλιο!!!!
Σεπ 25 2009 18:13

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται