Jump to content

Community Status Updates

Photo

mono → evaofadawn

Thanx για το friend request:ureshii:
Sep 14 2009 01:51
Photo

Zoro → evaofadawn

Ναι περί άσχετων με το θέμα φίλων σε καταλαβαίνω απόλυτα και πάλι! Μην ανησυχείς, αν δεν κρυφτείς σε καμιά γωνία είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις καλές γνωριμίες! :P Καλά να περάσεις και πες μου [s]ρεζιλίκια[/s] εντυπώσεις μετά!!
Sep 12 2009 17:57
Photo

evaofadawn → Zoro

θέλω πολύ να πάω κ δεν θα αφήσω λίγη ντροπίτσα να με σταματήσει! ακου μαζό! χεχε άσε που προτιμάω να πάω μόνη μ παρά με καμιά φίλη μου άσχετη με το θέμα, που θα λέει τα anime, μίκυ μάους......... anyway, θα σε ενημερώσω για τα ρεζιλέματα μου αύριο!
Sep 12 2009 17:54
Photo

Zoro → evaofadawn

Βασικά το/τα πάρτυ είναι ακριβώς για να γνωρίζεις κόσμο και απ' όσο βλέπω έχεις ανταλλάξει 2-3 κουβέντες με διάφορους από το forum που πιθανώς θα είναι εκεί! Συμφωνώ ωστόσο ότι σε τέτοιες περιπτώσεις για να πας και να αισθανθείς βολικά (αν είσαι νέος στην παρέα δλδ) θες τουλάχιστον έναν φίλο δίπλα σου! Έτσι κάνω κι εγώ most of the times! :P Πέραν αυτού, διακρίνω κάποια maso vibes στον αέρα; Τι πας αφού σε λούζει κρύος ιδρώτας; :hahaha:
Sep 12 2009 17:39
Photo

evaofadawn → Zoro

φτιάξε εσύ βρε κουτό! :congrats: μουχαχα σε λίγες ώρες θα πάω σε cosplay party στα εξάρχεια κ είμαι στην τσίτα γτ θα πάω μόνη μου! έχω 2 φίλους που 8α τους ενδιέφερε να με συνοδεύσουν αλλά έχουν πάει εκδρομοί, οπότε έμεινα ξέμπαρκη, αλλά λέω να το ρισκάρω.. το πολύ πολύ να βαρεθώ κ να φύγω αν δεν ξέρω κανέναν, σωστά? ντρέπομαι ρεεεεεεεεεεε:hot:
Sep 12 2009 17:27
Photo

Zoro → evaofadawn

Και γιατί παρακαλώ; Που λέει ότι μόνο οι γυναίκες ποστάρουν εκεί; Ρατσισμός!!! :madtodeath: Μετά λέτε εμάς φαλλοκράτες!! :ill2: Που θα πάει κάποιος θα πάρει την πρωτοβουλία και θα κάνει ένα αντίστοιχο για το ισχυρό φύλο! :P
Sep 12 2009 16:56
Photo

evaofadawn → Zoro

ααααααα όχι όχι!! είσαι αγόρι κ αυτό είναι thread girls only!! θα διαταραχθεί το poll!! κυρίως γτ φτερούγα στις γυναίκες δεν παίζει, οπότε αναγκαστικά η φτερούγα θα φανεί υποτιμημένη! εκτός κ αν θες να ψηφίσεις ανάλογα με ποιο ΑΝΤΡΙΚΟ τμήμα σώματος γουστάρεις πιο πολύ :himitsu: ναι φίλε μου, δείξε πόσο απελευθερωμένος είσαι!!!!
Sep 12 2009 13:23
Photo

Zoro → evaofadawn

Πλάκα πλάκα λόγω εξεταστικής ξεχάστηκα να ψηφίσω κι εγώ εκεί... μεχ, θα γίνει κι αυτό! Oyasuminasai! :gn2:
Sep 12 2009 02:51
Photo

evaofadawn → Zoro

ναι ξέρω για την ικανότητα!! πολλά υποσχόμενη, ισχύει! αχ βαχ , τώρα ψηφίζω για στήθος στο "στήθος, μπούτι ή φτερούγα" decisions decisions καληνύχτα!
Sep 12 2009 02:45
Photo

Zoro → evaofadawn

Ένα από τα ίδια κι εγώ με την [URL="http://img199.imageshack.us/img199/6165/onepiecerobin25.jpg"]Robin-chwan[/URL] που θα γνωρίσεις όταν αξιωθείς να δεις OP (έβαλα σεμνή pic γιατί αν έψαχνα πιο τραβηγμένη... άστα!)... που να μάθεις και τι ικανότητα έχει! :nbleed: n'joy! :p
Sep 12 2009 01:56
Photo

evaofadawn → iristella

ευχαριστώ πολύ βρε!!!! κ για τη βοήθεια με τα links (δεν τα δοκιμασα ακόμα but i have faith in you!) ε, μα ναι! τόσο ωραία σχέδια μοιάζουν περιορισμένα ώρες ώρες! Σήμερα εν τω μεταξύ, πήγα σε ένα μαγαζάκι το οποίο έχει μόνο manga k anime είδη, κ τυχαίνει να είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου κ ούτε που το ήξερα!!!! πήρα λοιπόν, το 11 από Bleach -στα αγγλικα- για να μου βρίσκεται προχειρο κ σκεφτόμουν, λυγμ λυγμ, μα γτ να είναι τόσο μικρούλι? να σου πω? το Shin Angyo Onshi το ξέρεις? Αν όχι ρίξε μια ματιά, είναι ίσως το αγαπημένο μου anime at the moment! το κορεάτικο που σου έλεγα.[U] [/U][URL]http://www.onemanga.com/Shin_Angyo_Onshi/0/01/[/URL] υπόψιν, μου άρεσε πολύ περισσότερο από το chapter 7 κ έπειτα, κ το chapter 20 είναι το αγαπημένο μου (κ τεράστιο..)
Sep 12 2009 01:33
Photo

iristella → evaofadawn

[SIZE=5][SIZE=2]AΛΗΘΕΙΑ?[/SIZE][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Red]ΜΠΡΑΒΟ[/COLOR][/FONT][/SIZE] ρε συ συγχαρητήρια! ΑΧ πολύ χάρηκα!:awww: Για το 124 και τα υπόλοιπα επεισόδια σε MU και DDL γενικότερα δοκίμασε από[URL="http://www.animetake.com/naruto-shippuuden-episode-124/"] εδώ[/URL]. Glad to hear you liked kakashi gaiden. Όσο για τα manga και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Κρίμα που τα Tankobon είναι τόσο μικρά σε μέγεθος. Ειδικά κάτι manga με απίστευτο σχέδιο (της Kaori Yuki πχ) τα θέλω σε μεγάλα.
Sep 12 2009 01:19
Photo

evaofadawn → Zoro

ναι, μες την τρελή χαρά όντως!!!!! σε ευχαριστώ πολύ! σκληρη δουλεια ναι, αλλά απολαυστική!!!! τώρα στη διπλωματική να δούμε τι σκατά θα με κάνει να αποδώσω.. χμ, κ με τα σοφά σου λόγια δίνεις τη λύση: Renji αγάπη μου, άσε το zampakuto σου κ κάνε με δική σου.......... *faints* "γδουμπ", σκάει στο πάτωμα.............
Sep 12 2009 01:13
Photo

evaofadawn → iristella

Έλα ιριστέλλα, τι κάνεις? έμαθα επιτέλους βαθμό για την εργασία: [COLOR=Red]9.3[COLOR=Black]!!!! είμαι πολύ χαρούμενη!!!!! επίσης, ήθελα να σου πω ότι είδα naruto τα επεισόδια που λέγαμε.. είμαι στο 121 τώρα. Ωραίο το kakashi bourou bourou αλλά επειδή το είχα πρόσφατο από το manga βαρέθηκα λίγο.. στο τέλος όμως, στο τσακ το γλύτωσα το κλαψούρισμα!! Βλέπω επόμενα επεισόδια as we speak, αλλά έχω πρόβλημα με το 124. Dεν το βρίσκω σε megaupload κ εκνευρίζομαι.... το μtorrent μου κάτι έχει πάθει κ εδώ κ 1 μήνα, σε αυτή τη σύνδεση μου ρίχνει τον υπολογιστή, μπλε θόνη κ δεν συμμαζεύεται, κ πρέπει να κάνω restart... οπότε κάνω όλο megaupload ή rapidshare... καμία ιδέα για το 124? cya [/COLOR][/COLOR]
Sep 12 2009 01:08
Photo

Zoro → evaofadawn

Χαρές πολλές βλέπω! :P Και ναι, για anime related θέμα να πάρει τοπ βαθμό και στην Ελλάδα κιόλας είναι κάτι που σίγουρα δεν έχω ξανακούσει, εδραιωνόμαστε! Τα συγχαρητήριά μου λοιπόν, φαίνεται η (σκληρή) δουλεία απέδωσε! :cheers: Renji time then, huh? :d
Sep 12 2009 01:05