Jump to content

Community Status Updates

Photo

evaofadawn → Zoro

χαχαχαχα lovehate situation χαχαχχαχαχα p.s. εσύ όλο στον υπολογιστή είσαι? με το που έγραψα κάτι, έστειλες message!
Oct 03 2008 15:04
Photo

Zoro → evaofadawn

:wooi2:Thanx for sharing your opinion on my kawai Misa-chan thread:wooi2: Νομιζα το ξεχασες,αλλα παλι καλα το θυμιθηκες τελικα...ολονων οσων ειδαν την σειρα ειναι σημαντικη η αποψη τους στο θεμα.. {δεν ξερεις ποσους εχω πρηξει....θα πρεπε να δεις τα replys μου στις προηγoυμενες σελιδες...} Βασικα αν το πιασα καλα εισαι σε ενα lovehate situation μαζι της....well,υποθετω καλυτερα απο μονο hate!xD Thanx for sharing και παλι!!^^
Oct 03 2008 14:50
Photo

evaofadawn → jimmare

βασικά, δεν λέω ότι έχω αγαπημένα τραγούδια αλλά αγαπημένα album συνήθως, κ σε αυτή την περίπτωση μάλλον είναι το Toxicity.
Oct 03 2008 14:31
Photo

Zoro → evaofadawn

Ετσι,καψιμο να βλεπω με την σειρα!!^^ {καλα με τετοιο fanservice που υπαρχει απο Light/L για κοριτσια και Μisa για τα αγορια επομενο ειναι!!} Παντως για την Μισα εχω φτιαξει ειδικο thread για τους fans/haters να κανουν fla...εε να ανταλλαξουν τις αποψεις τους..αν θες περνα μια να δωσεις τα φωτα σου!!^^ {υπαρχει και κερβερος user στο θρεντ αυτο *ονοματα δεν λεμε* που απανταει σε οσους την συμπαθουν αρα προσεχε τι θα γραψεις!!XP} Εγινε λοιπον,τα λεμε!!>.>
Sep 25 2008 19:36
Photo

evaofadawn → Zoro

γειαααααααα ναι, τώρα το βλέπω για δεύτερη φορά καθώς το παρακολουθεί η αδερφή μου, και πραγματικά το εκτιμώ περισσότερο και ας ξέρω ακριβώς τι θα γίνει! θα κοιτάξω το thread asap! όσον αφορά στη Misa, δε μπορώ να είμαι απόλυτη. ξεκίνησα ως hater αλλά ανεξάρτητα από το πόσο με αηδιάζει ως κορίτσι, οφείλω να ομολογήσω ότι είναι ένας πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας και πολλά εξαρτόνται από αυτή άλλωστε. όσο και αν με αηδιάζει, αν έλειπε, θα έλειπαν πολλά από το Death Note! αυτά!!
Sep 25 2008 17:52
Photo

Zoro → evaofadawn

Κι αλλη καμενη με το Desu Noto βλεπω και χαιρομαι >_< Respect στο post σου στο θρεντ,συμφωνω σε γενικες γραμμες μαζι σου οτι η σειρα τα σπαει,παρα τις ατελειες της^^ Εγω{και καποια αλλη} εχω επισης μεγαλο καψιμο με την σειρα,αν τσεκαρεις μερικες σελιδες πιο πισω θα δεις μερικες {ατελειωτεςXD} αναλυσεις που ειχα κανει παλια!! Περαν αυτων μια τελικη ερωτηση:Μisa fan ή hater??:P [μην με παρεξηγεις κανω την ιδια σε ολους τους καμενους της σειρας!!χαρη σ'αυτη την συζητηση γνωρισα πολλα ατομα εδω στο φορουμ...]
Sep 22 2008 16:28
Photo

jimmare → evaofadawn

Το ξερω οτι το lower ειναι ψιλοευκολο(ΨΙΛΟ)... Απο SOAD(system of a down)ποια ειναι αγαπημενα σου τραγουδια? Εμενα attack,psycho,pizza pie,lonely day και αλλο ενζ που δεν θυμαμαι.
Sep 19 2008 17:17
Photo

evaofadawn → Cursed blade keeper

thanx vre!! να το πάρω το ρημάδι γιατί έχω βαρεθεί εδώ πέρα!! ja ne!!
Sep 19 2008 16:24
Photo

evaofadawn → jimmare

ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!!! ^__^ xexe είναι evaofad[U]a[/U]wn από ένα τραγούδι που άκουγα εκείνη τη ώρα πριν από χρόνια, το "princess of a dawn", κ από τότε μου έμεινε.... αλλά προσκυνάω System of a down!!!!! έλα, το lower είναι εύκολο βρε! στρώσου και καλή επιτυχία!!!! cu around!!
Sep 19 2008 16:23
Photo

Erebos → evaofadawn

Πότε πήγες Ιαπωνία?? Από τη Yokohama είναι η μητέρα μου!! Είχα πάει και εγώ μικρός (μιλάμε για πριν 20 χρόνια, νηπιαγωγείο...), αλλά σκοπεύω να ξαναπάω σε 2-3 χρόνια! Yoroshiku και καλό πτυχίο!! :riiight:
Sep 19 2008 00:30
Photo

Cursed blade keeper → evaofadawn

Γεια σου! Άντε με το καλό για το πτυχίο
Sep 18 2008 23:01
Photo

jimmare → evaofadawn

Καλοσωρισες Ευα!!!Σου ευχομαι να παρεις το πτυχιο για την αρχιτεκτονικη!Εγω παλι φετος παω για lower και ψιλοβαριεμαι... Το Evaofadown απο που βγαινει?Απο system(of a down)???
Sep 18 2008 22:15