Jump to content

Community Status Updates

Photo

evaofadawn → SpirosK81

αχα, εγώ είμαι! πότε θα ανεβάσεις φωτογραφίες? ^__^
Oct 12 2009 13:57
Photo

SpirosK81 → evaofadawn

Ω ναι, εγώ είμαι... :) Κι εσύ φαντάστηκα ότι είσαι η white δούκισσα;;;
Oct 12 2009 12:53
Photo

HikariAngel5 → evaofadawn

Thaaanx!!Μονο πεμπτη μπορω κ αν προλαβω...Μακαρι γιατι θελω πολυ ν ερθω.!τετοια otaku events δεν πρεπει να τα χανει κανεις!!
Oct 12 2009 12:14
Photo

evaofadawn → HikariAngel5

Να'σαι καλά! Πραγματικά μου φτιάχνεις τη μέρα! βασικά, η ιδέα ήταν των υπολοίπων, κ το είχαν οργανώσει καιρό. Τι γίνεται όμως? Συναντιόμαστε για τη φωτογράφιση κ με βλέπουν τα παιδιά κ λένε ότι είμαι ότι πρέπει για white queen, οπότε με προσάρτησαν! Ήταν τυχαίο δλδ!! Φαντάζομαι στο μέλλον θα βρούμε κ red queen με το καλό! Να σου πω, για fnac, έλα κ ας μην έχεις παρέα! εγώ θα είμαι εκεί συνέχεια κ πολλοί άλλοι! Αν ντρέπεσαι να σκάσεις μόνη σου, απλά πες μου πότε θες να 'ρθεις κ θα σε περιμένω.
Oct 12 2009 11:59
Photo

evaofadawn → SpirosK81

λοιπόν, ποτέ δε μου είπες nickname οπότε αυτοσχεδιάζω κ λέω ότι είσαι ο φωτογράφος με τα γυαλιά που ήσουν κ στο πεδίο του άρεως! ελπίζω να έχω δίκιο, αλλιώς να με τουφεκίσεις!!
Oct 12 2009 11:48
Photo

Χεχε ναι!!!!Χαιρομαι που μας θυμασε!!!Ηταν τελειο το cosplay sou!!και γενικα το ολο concept Alice in wonderland μου αρεσε παρα πολυ!Ομως δεν ειχατε Red queen ε?
Oct 12 2009 11:40
Photo

ααα, ωραία, θυμάμαι κ τα ονόματα σας! Εσύ είσαι που φορούσες βασικά μαύρα με ροζ μπλουζάκι από μέσα κ το όνομα σου αρχίζει από Μ, σωστά? (δε θα το πω online χεχε)
Oct 12 2009 11:37
Photo

Χεχε!Ειμαι η κοπελα με τα σγουρα μαλλια που ειμουν μαζι με το αγορι που φορουσε το eypatch με το μωβ λουλουδι .!Βγαλαμε και φωτογραφιες μαζι !!
Oct 12 2009 11:32
Photo

evaofadawn → Fireroses

ναι, άξιζε! να σου πω, αν στο fnac πάτε ως ομαδικό πάλι Alice, να μου πείτε να έρθω ίδια ώρα κλπ!
Oct 12 2009 11:29
Photo

Λοιπόν επειδή έχω μπερδευτεί με τα πολλά nickname, θύμισε μου σε παρακαλώ ποιος είσαι εσύ για να συνδέσω πρόσωπο please! Λες ότι ήμουν κ το αγαπημένο σου κοσ κ συγκινήθηκα!!
Oct 12 2009 11:24
Photo

Fireroses → evaofadawn

Εννοείται. Απλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε όλες τις μέρες. Ήταν πολύ ωραία χτες παρ'όλη την κούραση. Άξιζε που ήμασταν στους δρόμους από τις 6!
Oct 11 2009 20:12
Photo

Yo! Master → evaofadawn

Να το φοράς καθημερινά το μάτι, να δεις πως θα λύνονται όλες οι υποθέσεις σου σε δημόσιες υπηρεσίες / λοιπές ουρές!! Δυστυχώς θα λείπω λόγο δουλείας (αναχώρηση αύριο, επιστροφή το Νοέμβριο - άτιμη κοινωνία) οπότε τα λέμε στο επόμενο party. :gotit:
Oct 11 2009 20:02
Photo

evaofadawn → Yo! Master

ωωω, ευχαριστώ πολύ πραγματικά!! να'σαι καλά! :wooi2: θα το ξαναφορέσω στο fnac λογικά, αφού μέχρι τότε δεν έχω χρόνο να ετοιμάσω κάτι άλλο! όσο για το μάτι, το έχω κάνει σήμα κατατεθέν μου πλέον, χοχοχο! άντε, γτ η πολύ cuteness δεν είναι του στυλ μου!:hahaha: τα λέμε fnac?
Oct 11 2009 19:51
Photo

evaofadawn → Fireroses

άψογα πέρασα! αφού φύγατε δεν έκατσα πολύ ακόμα, γτ ήμουν κ εγώ κουρασμένη. Άλλωστε εμείς ήμασταν από τις 6 στο πόδι! πάντως, χάρηκα πάρα πολύ κ για το photoshooting κ ας μην ήρθε κόσμος, κ πολύ γουστάρω που είστε τέλειο κ οργανωμένο team! στο fnac θα είσαι έτσι?
Oct 11 2009 19:49
Photo

Yo! Master → evaofadawn

Με την ευκαιρία, θα ήθελα να σου πω ότι το κουστούμι σου χθες ήταν [I]πολύ [/I]καλό & δίκαια πήρες τους ψήφους. Πολύ λεπτομέρεια & το overall effect σίγουρα ήταν eye-catching (ειδικά το μάτι ;)). So, 'grats. :)
Oct 11 2009 19:32