Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fireroses → evaofadawn

τι κάνεις; πως πέρασες χθες τελικά?
Οκτ 11 2009 14:46
Φωτογραφία

evaofadawn → ~*memole*~

οκ! θα στο θυμίσω! εγώ θα είμαι άσπρη λολίτα. τα λέμε!
Οκτ 08 2009 14:24
Φωτογραφία

~*memole*~ → evaofadawn

sure, αμέ θα τη φέρω, έκανε 22 $ σε euro 15. Αν δε σου κάνει κόπο θύμησέ του μου άλλη μια τη μέρα του πάρτυ γιατί το κεφάλι μου έχει πήξει με πράγματα που δε πρέπει να ξεχάσω :P, στο πάρτυ θα είμαι η ντυμένη yuki - vampire knight
Οκτ 08 2009 14:22
Φωτογραφία

evaofadawn → ~*memole*~

γεια! είδα που λες για την περούκα που δεν χρειάζεσαι πια! θες να την φέρεις μαζί σου στο παρτυ για να της ρίξω μια ματιά? θα χρειαστώ μία για επόμενο κοσ κ ενδιαφέρομαι! να μου πεις κ πόσο έκανε. ευχαριστώ!
Οκτ 08 2009 14:14
Φωτογραφία

Hyuuga_Nikorasu → evaofadawn

Eva-chan! τι λεει, πως περνας? ολα καλα? Θα θελα να ανεβω, αλλα δυστυχως δεν μπορω να αφησω την Πατρα λογω υποχρεωσεων (διπλωματικες κτλ)... Στειλε νεα σου, τα λεμε...
Οκτ 05 2009 12:08
Φωτογραφία

evaofadawn → veg3ta

ε, ναι παιδί μου, κ εγώ το ίδιο θα σε συμβούλευα....!! καλά, έχω τρελαθεί από τη χαρά μου για το τριήμερο!!!! όταν με το καλό έρθει η ώρα, να συνεννοηθούμε να συναντηθούμε εκεί! λογικά βέβαια θα είμαι εκεί όλη μέρα, κάθε μέρα, χαχαχα! τα λέμε
Οκτ 04 2009 22:22
Φωτογραφία

veg3ta → evaofadawn

Εγω το σκεφτομουν σοβαρα για το παρτυ, αλλα σημερα ειδα την ανακοινωση για το cosplay-maid cafe sto mall... Επειδη δεν παιζει να ανεβω Αθηνα 2 φορες μεσα στον ιδιο μηνα, μαλλον θα ανεβω τοτε :)
Οκτ 04 2009 21:50
Φωτογραφία

Zouhan → evaofadawn

Btw, [url]http://www.youtube.com/watch?v=IZVXu4OW71o&feature=PlayList&p=39CBA6233A9EE17E&playnext=1&playnext_from=PL&index=18[/url] :)
Οκτ 04 2009 10:25
Φωτογραφία

iristella → evaofadawn

xD Eίναι spoiler μεν αλλά αξίζει για τις επικές ατάκες. Φοβάμαι μόνο μην το βγάλουνε όταν βγεί το κανονικό.
Οκτ 03 2009 20:15
Φωτογραφία

evaofadawn → iristella

ω, ναι, το Shin Angyo Onshi επιβάλλεται να το διαβάσεις!! είμαι σίγουρη ότι θα πορωθείς κ με στόρυ κ με σχέδιο κ με..... τα απίστευτα ΑΓΟΡΙΑ του!!!! :nbleed: σοβαρά τώρα, είναι θάνατος! το απόλυτο epic. κ btw πρόσφατα έμαθα ότι ο αγγλικός τίτλος είναι Blade of the phantom master (που θυμίζει blade of the immortal κ μου τη σπάει..), οπότε παίζει να πετύχεις να το λένε κ έτσι σε forums.... ευχαριστώ για το κομπλιμάν για τη sig! χαίρομαι πολύ που κάποιος την πρόσεξε!!:congrats::himitsu: όσον αφορά τα dogs, διαβάζω το manga, δεν έχω ασχοληθεί με τα ova, κ μάλλον ούτε πρόκειται προς το παρόν. Έχω διαβάσει το stray dogs howling in the dark (με το οποίο από ότι κατάλαβα καταπιάνονται τα ova) κ τα 10 πρώτα chapters περίπου από το bullets and carnage. αχ έχω ερωτευτεί απίστευτο δίδυμο, ωωωω, Bado & Haine! το fake chapter δε θα το διαβάσω ακόμα, γτ θα είναι spoiler ακόμα κ χωρίς τα κανονικά λόγια χεχε:tensai:
Οκτ 03 2009 19:35
Φωτογραφία

iristella → evaofadawn

Hello!!!!!! Μια χαρά είμαι εσύ? Πώς τα περνάς? Για το πάρτυ δεν μπορώ να σου απαντήσω με 100% βεβαιότητα από τώρα αλλά σκοπεύω να πάω. Eύχομαι να σε γνωρίσω και από κοντα. Btw το Shin Angyo Onshi το είχα μπανίσει και εγώ από καιρό από thread στο forum. Θα το πιάσω οσονούπω. (Εϊναι και completed Οπότε η καλύτερή μου) Νice siggie btw. Haine and Badou rule. Στο dogs είδες μόνο τα OVAS ή διαβασες και το manga? Aν διαβάζεις και το manga τρέχα να δεις το τελευταίο chapter όπου έπεσε τρολλινγκ με fake translation. Epic lulz where fallen. :hahaha:
Οκτ 03 2009 18:00
Φωτογραφία

Zouhan → evaofadawn

Κοίτα, μόνος μου δεν παίζει. ΟΙ δυο Νίκοι επίσης δεν μπορούν, γιατί δεν έχουν που να μείνουν και σερί όλη τη νύζτα δεν κάνουν (τους καταλαβαίνω απόλυτα :S). Όπότε μάλλον δεν παίζει. Και τα μικρότερα τα παιδιά θα έχουν φαντάζομαι πρόβλημα με τους δικούς τους. Σε κάθε περίπτωση, πάρε εσύ φωτό να δούμε τι έπαιξε!
Οκτ 03 2009 17:12
Φωτογραφία

evaofadawn → iristella

γειααααα!!! τι κάνεις βρε? ήθελα να σε ρωτήσω αν θα είσαι στο πάρτυ στις 10/10. αν ναι, πες μου να συναντηθούμε, γτ μιλάμε τόσο καιρό κ δεν έχουμε γνωριστεί ακόμα! anyway, τα λέμε!!
Οκτ 03 2009 16:44
Φωτογραφία

evaofadawn → Zouhan

χαλόου! στέλνω γενικό μνμ σε όλους τους πατρινούς, για να σας ξεσηκώσω να έρθετε στο παρτυ το επόμενο σάββατο! λοιπόν, παίζει να έρθεις?
Οκτ 03 2009 16:34
Φωτογραφία

evaofadawn → Hyuuga_Nikorasu

χαλόου! στέλνω γενικό μνμ σε όλους τους πατρινούς, για να σας ξεσηκώσω να έρθετε στο παρτυ το επόμενο σάββατο! λοιπόν, παίζει να έρθεις? ξεσηκωθείτε, θα έχει πλάκα!!
Οκτ 03 2009 16:32